Bike Girls

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Мнениеот boian » Нед Ное 26, 2006 10:58 am

[b]Download Attachment:[/b] [url=http://www.mtb-bg.com/forum/data/boian/200611260577_pbpic1078800.jpg][img]images/icon_paperclip.gif[/img] pbpic1078800.jpg[/url]
75.31 KB
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Мнениеот Albinosko » Нед Ное 26, 2006 11:05 am

[url=http://photo.pinkbike.com/photo/1102/pbpic1102520.jpg]PinkBike presents... => [u][b]Sarah[/b][/u][/url]
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот Alien » Нед Ное 26, 2006 11:45 am

[quote="Albinosko"]

[url=http://photo.pinkbike.com/photo/1102/pbpic1102520.jpg]PinkBike presents... => [u][b]Sarah[/b][/u][/url]
[/quote]

Ъъъъ темата е за байк гърълс, а не за байк гърълс ин фул армор уит хелмет енд ръкавичкен, така че да не се вижда грам кожа. Моля.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Нед Ное 26, 2006 4:31 pm

Като гледам нещо се заплеснахте по голотиите, така че да се върнем на нещо красиво.

[img]http://m.sibir.bg/uploads/img/0000016/img_16_760_r.jpg[/img]
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Albinosko » Нед Ное 26, 2006 4:42 pm

[quote="Alien"]

[quote="Albinosko"]

[/quote]

Ъъъъ темата е за байк гърълс, а не за байк гърълс ин фул армор уит хелмет енд ръкавичкен, така че да не се вижда грам кожа. Моля.
[/quote]

Екскиуз мИ. Ай уил нот ду ит агейн. Промис :D

п.п.Не казвам дали е хубава или не, въпрос на вкус но поне е без "фул армор" :D [url=http://photo.pinkbike.com/photo/1033/pbpic1033718.jpg]Ето[/url]
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот screamBoy » Нед Ное 26, 2006 6:39 pm

[quote="boian"]

[b]Download Attachment:[/b] [url=http://www.mtb-bg.com/forum/data/boian/200611260577_pbpic1078800.jpg][img]images/icon_paperclip.gif[/img] pbpic1078800.jpg[/url]
75.31 KB
[/quote]

баси якото колело !!!!

и тая мадама с бегачката от Majnata е мноо attractive, ее почва пак да ми става интересна темата :D
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот infernus » Вто Ное 28, 2006 2:53 pm

:beer:
Аватар
infernus

Рейтинг: 1200

Мнениеот infernus » Вто Ное 28, 2006 2:58 pm

:bigeyes:
Аватар
infernus

Рейтинг: 1200

Мнениеот batman » Чет Ное 30, 2006 1:29 pm

Още поп-фолк пуканки: http://www.cyclepassion.com/ :D

Консумират се алангле! Не е за заклети вегетарианци, полови въздържатели, редови домакини, леви резби и потенциални феминисти/феминистки... ;)

[color=red]@bikerider
Американската чалга не е по-стойностна от сръбската, българската, гръцката, турската и т. н. Същото важи и за френската, английската, немската, скандинавската, угро-финската и т. н. Съставките и мерудиите на всички подобни гозби са като на тюрлю гювеча и имамбаялдъта.
Бтв, заслушай се в текстовете на Dolly Parton и после ми разправяй, че кънтрито било за предпочитане пред Весна Змиянац, Бобан, Камелия и Пепа. :angel2: Аз лично гледам да ги избягвам колективно.[/color] :rofl:

Ето и някои кадри с Диляна, която между другото ползва велосипеда си и по предназначение. :)
[img]http://www.ds-concept.com/bgbike/Dilyana_02.jpg[/img]

[img]http://www.ds-concept.com/bgbike/Dilyana_03.jpg[/img]
batman

Рейтинг: 1840

Мнениеот Zink » Чет Ное 30, 2006 5:49 pm

Още!
True Riders Team
Zink

Мнениеот PtD » Чет Ное 30, 2006 6:48 pm

Диляна... Мммм... :)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bluskanie » Чет Ное 30, 2006 6:52 pm

Добра е тая, особено на снимка 2... явно критиките водят до нещо :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот TOYAGA » Чет Ное 30, 2006 6:55 pm

[quote="batman"]

Ето и някои кадри с Диляна, която между другото ползва велосипеда си и по предназначение. :)
[img]http://www.ds-concept.com/bgbike/Dilyana_02.jpg[/img]

[img]http://www.ds-concept.com/bgbike/Dilyana_03.jpg[/img]
[/quote]

Oоо, да. Тук вече да... :^: Поздрави с Johnny Cash - A Satisfied Mind :)
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот EmZo » Пет Дек 01, 2006 1:55 am

Диляна е супер, ама паспартирането нещо не ми се връзва тук!:bigeyes:.

едит:
Ама никак!
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот batman » Пет Дек 01, 2006 11:10 am

[quote="bluskanie"]

[/quote]

Всъщност критиките не водят до нищо. :) Имаме както облечени, така и съблечени кадри на всички момичета (включително и на разголената Дилянка). Проучванията обаче показват, че на всеки трима естета (които харесват добре опаковани в дрехи жени), се падат поне 3 000 жадуващи за гола плът мъжки екземпляри, които с удоволствие биха се лишили от опаковката. Както се казва - природа... :D
batman

Мнениеот bluskanie » Пет Дек 01, 2006 12:20 pm

[quote="batman"]

[quote="bluskanie"]

[/quote]

Всъщност критиките не водят до нищо. :) Имаме както облечени, така и съблечени кадри на всички момичета (включително и на разголената Дилянка). Проучванията обаче показват, че на всеки трима естета (които харесват добре опаковани в дрехи жени), се падат поне 3 000 жадуващи за гола плът мъжки екземпляри, които с удоволствие биха се лишили от опаковката. Както се казва - природа... :D
[/quote]

Съгласен, само дето според мен процента на естетите не е толкова малък, колкото казваш. Именно затова оплюха "разголените" снимки, не защото не харесват голи момичета, а защото в повечето случаи голи момичета показвани без видима причина се намират в добре осмърдяна кабина на ТИР = Чалга :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Crimson » Пет Дек 01, 2006 12:40 pm

Абе хубави снимки ама това си остаряла и банална концепция за рекламиране на продукт!!! Особено като става дума за МТБ и спирам до тук защото не ми се дълбае повече пък и не е по темата ;)
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот PtD » Пет Дек 01, 2006 1:09 pm

[quote="Crimson"]

...защото не ми се дълбае повече пък и не е по темата ;)
[/quote]

Да! По темата е да видим още снимки на Дилянка! За предпочитане от онези, жадувани от 3000-те мъже. :8D:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Crimson » Пет Дек 01, 2006 1:12 pm

:D:evil:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот batman » Пет Дек 01, 2006 1:24 pm

[quote="Crimson"]

Абе хубави снимки ама това си остаряла и банална концепция за рекламиране на продукт!!! Особено като става дума за МТБ и спирам до тук защото не ми се дълбае повече пък и не е по темата ;)
[/quote]

Съгласен съм по точката за естетическата постановка и определянето на жанра, но другото просто не е вярно. [color=red]"...остаряла и банална концепция за рекламиране на продукт..."[/color] Все едно да се каже, че половият нагон е демоде, или че хубавките жени във фертилна възраст вече не предизвикват здравословен интерес в "противния" пол (от 3-месечното пеленаче до 100-годишните дЕдовци). Общото между тях е, че поради млекопитанието си, въпросните субекти хранят пиетет към определени топографски изпъкналости по женското тяло. Пеленачетата бозаят от ИСТИНАТА, а дЕдовците са принудени да се задоволяват само с дневната доза в пластмасова кофичка кисело млЕко. "Остарялата и банална" концепция ще е вечен EVERGREEN (каква тафтология само), поне докато има мъже с твърди китки или "електоратът" не олевее напълно... :D

@bluskanie
[color=red]"Именно затова оплюха "разголените" снимки, не защото не харесват голи момичета, а защото в повечето случаи голи момичета показвани без видима причина се намират в добре осмърдяна кабина на ТИР"[/color]
Ако това което казваш е вярно, защо същите тези естети си замълчават тактично по адрес на останалите постнати тук 99 % голотии, някои от които са откровено грозни??? Вероятно става дума за обикновено чуждопоклонничество и за обичайния предразсъдък към всичко правено у нас. Иначе съм съгласен за липсата на ясно изразена логическа причина за разголване на момичетата, което всъщност не означава, че такава няма - дори напротив - тя е много основателна. ;)
batman

Мнениеот Crimson » Пет Дек 01, 2006 2:28 pm

Ще бъда кратък ;) Скииии ся, сложена хубава девойка до велосипед поне на мен нищо не ми говори! Обаче, ако има девойка и концепция с стил, виц и имиджово стратегическо и дъра-бъра послание към определения продукт е съвсем различно нещо ;) Ти като дизайнер(предполагам) би трябвало да ме разбереш, ако не значи за мен си масата дизайнери дето пръкат и заливат телевизията и билбордовете с клишета и плоски идеи! Иначе снимките са страхотни и както каза PDT пращай по темата ;):eyebrow:
Аватар
Crimson

Мнениеот batman » Пет Дек 01, 2006 2:50 pm

[quote="Crimson"]

Ще бъда кратък ;) Скииии ся, сложена хубава девойка до велосипед поне на мен нищо не ми говори! Обаче, ако има девойка и концепция с стил, виц и имиджово стратегическо и дъра-бъра послание към определения продукт е съвсем различно нещо ;) Ти като дизайнер(предполагам) би трябвало да ме разбереш, ако не значи за мен си масата дизайнери дето пръкат и заливат телевизията и билбордовете с клишета и плоски идеи! Иначе снимките са страхотни и както каза PDT пращай по темата ;):eyebrow:
[/quote]

Тези снимки, които досега си виждал, са просто част от сюрията работен, документален мат'риал и не са обезателно най-доброто което сме направили. Сиреч - не са предствителна извадка... По стара чеченско-муджахидинска традиция ще оставим най-добрия и сух динамит за накрая.
Концепция със стил, виц и дъра-бъра... има например в милитъри кадрите, но както се казва в един стар и добър виц - добрият виц е КЪС и МРЪС! Не всеки виц е за всеки и т. н. Същото се отнася и за останалото. Тия кадри са за забавление, шоу, положителни емоции, кудош и прочие. Не трябва да се взимат насериозно. Самият жанр е лек и не си струва да се обсъждат творчески постулати или вехти канони. Който е с претенции да чете "Ана Каренина" или "Червено и черно", да отиде на театър или на камерен концерт, а не да посещава подобни форуми. :D

Скоро ще качна за забава и отмора още някои кадрота - от хубавите, обещавам! :beer:
batman

Мнениеот batman » Пет Дек 01, 2006 4:51 pm

:thumbu:
[img]http://www.ds-concept.com/bgbike/Dilyana_01.jpg[/img]
[img]http://www.ds-concept.com/bgbike/Dilyana_06.jpg[/img]
batman

Мнениеот bikerider » Пет Дек 01, 2006 8:36 pm

Ее, можело значи да има и стил :)

А кога ще видим колоездачки в тия реклами? Тая кака дали отбира какво точно и седи между краката?
Всъщност каква е вашата концепция - кое продава колелата - циците или човека на рекламата? Питам, че ми е любопитно към каква аудитория са насочени по идея тия реклами...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот MAN6 » Пет Дек 01, 2006 9:49 pm

мен повече ме кефят жисиема и стойката за бидоня... :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Alien » Съб Дек 02, 2006 10:50 am

За мен изниква следният важен въпрос - какво ВСЪЩНОСТ рекламирате? Защото всеки нормален човек, който види тези снимки, дори няма и да си помисли да погледне колелата. Ако са насочени към нашата аудитория - ок, много хубаво, но ние така или иначе сме "в час" с тези продукти, така че нас няма какво да ни информирате. А да рекламирате по този начин пред "простолюдието" ми се вижда... неефективно. :) Това ми напомня на онази страхотна картинка - една полугола мадама, на преден план. Пише - "Страхотна оптическа илюзия! След около 5 секунди можете да забележите лодката в бекграунда". Хм, на мен ми отне повече време. Как да е - това ми беше мисълта, сам си говоря, да знаете. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот klmn » Съб Дек 02, 2006 11:14 am

Ма точно "простолюдието" е свикнало да гледа разголени мадами навсякъде (то кво ли не се рекламира така)и има шанс да обърне внимание на "продукта",щот не е прах за пране примерно.:D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот batman » Съб Дек 02, 2006 3:15 pm

Пак се стягате излишно в кръста, тази тема е преди всичко воайорска, макар и с лек грацилен уклон, но най-вече е за забавление и релакс. Кой какво и как рекламира е проблематика за съвсем отделна тема, която още никой не се е сетил да пусне във форума.

@bikerider
[color=red]"Тая кака дали отбира какво точно и седи между краката?"
[/color]
Девойките имат вродена склонност често да поставят странни предмети между караката си и защо понякога това да не е велосипед? :)

@MAN6
Доста перверзия има в [color=red]"жисиема"[/color] и особено в [color=red]"стойката за бидоня" [/color] :)
batman

Мнениеот GECKO » Съб Дек 02, 2006 3:40 pm

Кога ще видиме актови снимки с тая мома ми е интересно? Казваш че си кара колелото по предназначение, ама дай да видиме как го прави (щоту е очевидно, че тези велосипеди дето подпира не са нейни :D)
Аватар
GECKO

Мнениеот MAN6 » Съб Дек 02, 2006 5:26 pm

да видим как тя кара и как я карат :):cool:
xund
Аватар
MAN6

ПредишнаСледваща

Назад към Радост за окото (видео и снимки)