[quote="Crimson"]
Ще бъда кратък

Скииии ся, сложена хубава девойка до велосипед поне на мен нищо не ми говори! Обаче, ако има девойка и концепция с стил, виц и имиджово стратегическо и дъра-бъра послание към определения продукт е съвсем различно нещо

Ти като дизайнер(предполагам) би трябвало да ме разбереш, ако не значи за мен си масата дизайнери дето пръкат и заливат телевизията и билбордовете с клишета и плоски идеи! Иначе снимките са страхотни и както каза PDT пращай по темата

:eyebrow:
[/quote]
Тези снимки, които досега си виждал, са просто част от сюрията работен, документален мат'риал и не са обезателно най-доброто което сме направили. Сиреч - не са предствителна извадка... По стара чеченско-муджахидинска традиция ще оставим най-добрия и сух динамит за накрая.
Концепция със стил, виц и дъра-бъра... има например в милитъри кадрите, но както се казва в един стар и добър виц - добрият виц е КЪС и МРЪС! Не всеки виц е за всеки и т. н. Същото се отнася и за останалото. Тия кадри са за забавление, шоу, положителни емоции, кудош и прочие. Не трябва да се взимат насериозно. Самият жанр е лек и не си струва да се обсъждат творчески постулати или вехти канони. Който е с претенции да чете "Ана Каренина" или "Червено и черно", да отиде на театър или на камерен концерт, а не да посещава подобни форуми.
Скоро ще качна за забава и отмора още някои кадрота - от хубавите, обещавам!