Behemoth shte e , pak imam nujda ot suveti.

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Beginner » Пон Май 03, 2004 11:19 pm

[quote="velco"]

На Хигиената си го има Behemot-a със Marzocchi-то и т.н.
[/quote]

kude e tova , dai nqkakuv telefon ili adres pone , drug magazin na velomania li e?
Beginner

Рейтинг: 1200

Мнениеот F1-MAN » Вто Май 04, 2004 8:08 am

[quote="Beginner"]

[quote="velco"]

На Хигиената си го има Behemot-a със Marzocchi-то и т.н.
[/quote]

kude e tova , dai nqkakuv telefon ili adres pone , drug magazin na velomania li e?
[/quote]

Виж си e-mail-а.
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот Beginner » Вто Май 04, 2004 9:29 am

vsushtnost koi e nai-golemiq magazin s nai-mnogoto artikuli?
Beginner

Мнениеот velco » Вто Май 04, 2004 9:30 am

[quote="Windstream"]
Абе не е проблема в теб, а в другите участници в движението...
[/quote]

Амин! Част от проблема е, че велосипедистите просто не се забелязват от шофьорите. Случвало ме се е на два пъти като шофирам да засичам велосипедист и то със сигурност не поради неприязън към велосипедистите или от позиция на силата.

А иначе, гълтам корема, помпам мускули, гледам лошо и това често им помага на бакшишите да си спомнят кой е с предимство. :D:D:D
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот koko » Вто Май 04, 2004 9:37 am

Velco i MOD,
4 razli4kni doktora 4 razli4ni ne6ta mi kazaha po temata kakvo mi e.Ili sam razteglil vrazki ili ima dislokatziq(ama togava 6to ne me namestvaha) ,tretiq doktor mi kaza-natarteno(ha ha-toq ili me misli za sloboumen ili toi e takav),4etvartiq-abe dobre si be-aide out-i.e. izpisvaite go.
Imam 4uvstvoto 4e kato mahnat gipsa 6te triabva da otida pri nqkoi koito naistina razbira:}):
koko

Мнениеот КапитанПланета » Вто Май 04, 2004 9:48 am

[quote="koko"]

Velco i MOD,
4 razli4kni doktora 4 razli4ni ne6ta mi kazaha po temata kakvo mi e.Ili sam razteglil vrazki ili ima dislokatziq(ama togava 6to ne me namestvaha) ,tretiq doktor mi kaza-natarteno(ha ha-toq ili me misli za sloboumen ili toi e takav),4etvartiq-abe dobre si be-aide out-i.e. izpisvaite go.
Imam 4uvstvoto 4e kato mahnat gipsa 6te triabva da otida pri nqkoi koito naistina razbira:}):
[/quote]

Koko, ако искаш мога да ти пратя на мейла координатите на доктора, който ми препоръча Admin. Жена ми ходи няколко пъти и е много доволна от резултата. Cveti също като че ли остана доволна от него.
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот koko » Вто Май 04, 2004 10:03 am

[quote="КапитанПланета"]

Koko, ако искаш мога да ти пратя на мейла координатите на доктора, който ми препоръча Admin. Жена ми ходи няколко пъти и е много доволна от резултата. Cveti също като че ли остана доволна от него.

[/quote]

Mda opredeleno mu iskam koordinatite.Merci Kapitane.
koko

Мнениеот КапитанПланета » Вто Май 04, 2004 10:23 am

Koko, виж си мейла.
КапитанПланета

Мнениеот Beginner » Вто Май 04, 2004 1:35 pm

eto kakvo stana - reshih da otida do fabrikata i tukmo stignah do vuprosniq bulevard i si kazah "q da otsko4a do magazina purvo da pitam za kreditnite karti".otivam az i kvo da vidq - behemoth s kapsulovani lageri 2 diskovi spira4ki i marzocci vilka za 1199 lv(ili 1100 li beshe).dotuk dobre , oba4e komponentite sa Alivio a ne Deore (kakto pishe v saita).pitah dali mogat da mi slojat deore , kazaha mi 4e ne moje purvo shtoto nqmat i nai-rano shte imat na 15 mai ,vtoro shtoto ne bili montirali do sega takiva na behemoth.za zadniq shock - sushtata rabota , nqmat marzocci boss i nqma da imat skoro i sushto ne slagat takiva na behemoth :xx(:.ostava si DNM-a.diskovite spira4ki ne mojaha da mi kajat kakvi sa(osven 4e sa shimano razbira se).e tva e , nadqvah se silno na Deore i mi kazaha 4e oskupqvat s 300lv koleloto koeto ne me burka ama ne mi se 4aka do 15-ti , puk i nqma da ostanat pari za drugi raboti.

gumite sa Continental Vertical oba4e otstrani imat otrazitelna lenta koqto na prednata guma beshe deformirana.kormilo i lapa - zoom (pone taka pisheshe s golemi bukvi), nqma pedali , sedalkata e otvratitelna i tvurda , po-skoro bi pothojdala na nqkoq pistarka.
Beginner

Мнениеот TOYAGA » Вто Май 04, 2004 1:50 pm

[quote]gumite sa Continental Vertical oba4e otstrani imat otrazitelna lenta[/quote]

Такива гуми НЯМА. Vertical не се предлагат нито с деформирана, нито с недеформирана светлоотразителна лента. Сънувал си нещо...

[quote]sedalkata e otvratitelna i tvurda[/quote]

Отвратителни в 99% от случаите са не твърдите, а МЕКИТЕ седалки.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот F1-MAN » Вто Май 04, 2004 1:56 pm

В магазина на Несторов не съм и очакавал по-добро отношение.
Поне да не лъжат. Когато аз си го взимах с Deore(с v-brake) щеше да излезе 920лв, a с движението(моето е същото, само че v-brake deore), което си видял в магазина ми излезе 790лв., така че не вярвам да оскъпява 300лв.
Как нямат Boss? Та нали в петък го гледах изложен. Или може би в магазина ще им е трудно да го сложат, не се знае.
Дисковете са BR-M475, най-евтиния модел на Shimano, обаче мисля че спира добре.
Затова иди в завода и питай. Щом на 15 ще имат нова доставка, тогава цените дори могат да са по-ниски.
А и Alivio не е лошо. Аз съм малко по лек от теб и досега всичко е здраво. Не съм издевателствал над него, обаче редовно си скачам от 60-70см. и си карам по черни пътища и му няма нищо.
Със сигурност е по-добро от това, което щеше да получиш от Sprint-а.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот F1-MAN » Вто Май 04, 2004 2:01 pm

[quote="Beginner"]

vtoro shtoto ne bili montirali do sega takiva na behemoth.
[/quote]

Screamboy, значи твойто колело не е с Deore, защото до сега не са правили такива:D:D

А, това на гумите мисля че е просто кафяв кант, а не светлоотразителна лента.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Beginner » Вто Май 04, 2004 4:14 pm

gumite sa s absoliutno sushtata sharka kato tazi(i paijinkite gi ima) - http://www.velomania-bg.com/continental/vertikal.htm

a toq kafqv kant za kakvo sluji?i zashto e doformiran?do 15-ti ne mi se 4aka za deore , shte sum si s alivio.a za sedalkata kak shte me ubedite , po-dobre da si sloja pun otdolu , tva nqma nikakvi omekotiteli.:Di az ostanah s vpe4atlenieto 4e gi murzi da pipat koleloto , 5 puti ima kazah 4e iskam da e malko promeneno , te ne shtat i neshtat , vikat mi - koleloto go prodavame taka kakto e.mai sam shte trqbva da smenqm gumi,sedalka,zaden amortisior , i pedali da slagam.be nqma li edin normalen magizin v sofiq? kudeto i da ida hem kup pari davash hem ne im puka i nikakvo otnoshenie nqmat.
Beginner

Мнениеот TOYAGA » Вто Май 04, 2004 6:12 pm

[quote]gumite sa s absoliutno sushtata sharka kato tazi(i paijinkite gi ima)... a toq kafqv kant za kakvo sluji?i zashto e doformiran?[/quote]

"Паяжинките" ги има на всички Vertical - по същия начин, по който на грайфера на Explorer има "подковки", а на този на Escape има "бомбички"... Тва е най-малкото, което те вълнува! По-важен е кафявия кант, чието предназначение е да те увери, че Драго продава праисторически Vertical (произвежданите в момента гуми Vertical са черни отстрани в телената версия), които е намерил в незнайно кой изоставен склад. Деформираният борд пък е там, за да утвърди увереността ти, че гумите са добре отлежали...

[quote]po-dobre da si sloja pun otdolu[/quote]

Сложи си, щом ще е по-добре...

[quote]be nqma li edin normalen magizin v sofiq? [/quote]

Няма! В София няма. Там, откъдето идваш да не би да има?
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Beginner » Вто Май 04, 2004 6:43 pm

mi vsushtnost ima :D(tam ot kudeto ida) , horata nqmat pari i kato otidesh v nqkoi magazin za 1 lev pokupka i svirka shte ti napravqt:D:D:D:D a tuka za 1500lv te gledat sqkash otivash da si kupish duvka za 10 stotinki.
Beginner

Мнениеот F1-MAN » Вто Май 04, 2004 7:05 pm

[quote]
Драго продава праисторически Vertical (произвежданите в момента гуми Vertical са черни отстрани в телената версия), които е намерил в незнайно кой изоставен склад. Деформираният борд пък е там, за да утвърди увереността ти, че гумите са добре отлежали...
[/quote]

Недей така, вече си ги поръчах от e-shop-а.:(!::}):
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Windstream » Вто Май 04, 2004 7:06 pm

[quote="Beginner"]

mi vsushtnost ima :D(tam ot kudeto ida) , horata nqmat pari i kato otidesh v nqkoi magazin za 1 lev pokupka i svirka shte ti napravqt:D:D:D:D a tuka za 1500lv te gledat sqkash otivash da si kupish duvka za 10 stotinki.
[/quote]

На който не му изнася да се изнася - чувал ли си го преди? :})::D:D
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот axelmax » Вто Май 04, 2004 7:30 pm

mogat da ti go napravat porachkovo vav higienata
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Beginner » Вто Май 04, 2004 7:35 pm

[quote="Windstream"]

[quote="Beginner"]

[/quote]

[/quote]

razbira se 4e sum go 4uval , mnogo hora ve4e go napraviha , smqtam i az da go napravq.izlezna mi edna vuzmojnost da zamina za angliq , da rabotq tam.veroqtno shte otida.4ovek turpi prostotiqta do edni granici.ina4e ve4e ne mi i puka 4ak tolkova dali sht e deore ili alivio , samo da si vzema koleloto 4e mi pisna.to stana istori4esko tva neshto.dori sigorno nqma da moga da go pokaram :(
Beginner

Мнениеот DeMoN » Вто Май 04, 2004 8:18 pm

Tiq spira4ki - mehani4nite- naistina ne sa zle ,abe spirat kat ludi.I plus tva maj sa naj dobrite mehani4ni na shimano.Popravete me ako gre6a oba4e ne vidqh po-dobri v sita
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Мнениеот velco » Вто Май 04, 2004 8:23 pm

[quote="Windstream"]

[quote="Beginner"]

[/quote]

[/quote]

Да-а-а-а ... ама накрая не е ясно кой ще се изнесе ... едни се изнасят от БГ, други ги изнасят от бизнеса ...:D. Или почват да продават панаирджийски колела ...

BTW, любопитно ми е какво означава "Официален дистрибутор за България"? Монопол по отношение на продуктите на Shimano? Тогава няма никаква надежда. :(
velco

Мнениеот velco » Вто Май 04, 2004 8:26 pm

[quote="F1-MAN"]

[quote]
Драго продава праисторически Vertical (произвежданите в момента гуми Vertical са черни отстрани в телената версия), които е намерил в незнайно кой изоставен склад. Деформираният борд пък е там, за да утвърди увереността ти, че гумите са добре отлежали...
[/quote]

Недей така, вече си ги поръчах от e-shop-а.:(!::}):
[/quote]

Че те пък как ще ти ги доставят по-бързо от Веломания ?
velco

Мнениеот F1-MAN » Вто Май 04, 2004 8:42 pm

[quote]
Че те пък как ще ти ги доставят по-бързо от Веломания ?
[/quote]

Значи на хигиената и на Е.Йосив нямаха и ми казаха чак след празниците. Поръчах ги, защото се надявах че може да ги вземат от някое друго място, може да е останало накъде на склад. Така и така, като ги докарат във Веломания и те ще ми ги докарат, поне няма да се разкарвам да гледам дали ги има.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Windstream » Вто Май 04, 2004 9:16 pm

[quote="Beginner"]

razbira se 4e sum go 4uval , mnogo hora ve4e go napraviha , smqtam i az da go napravq.izlezna mi edna vuzmojnost da zamina za angliq , da rabotq tam.veroqtno shte otida.4ovek turpi prostotiqta do edni granici.ina4e ve4e ne mi i puka 4ak tolkova dali sht e deore ili alivio , samo da si vzema koleloto 4e mi pisna.to stana istori4esko tva neshto.dori sigorno nqma da moga da go pokaram :(
[/quote]

Е ти пък прекалено буквално го прие, имах предвид че като толкова не си доволен от обслужването някъде просто спираш да ходиш там. И да мрънкаш и да не мрънкаш за съжаление все тая, а и Веломания са си известни с нежеланието да правят каквито и да било промени по велосипедите си :}): А за педалите не се тревожи, има си ги но просто не са сложени (допълнителна предпазна мярка, някои търговци даже ги слагат от вътрешната страна на курбелите).
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот axelmax » Вто Май 04, 2004 10:23 pm

@demone i az sam sas t-rex da ti kaja spirachkite koito sa na koleloto sa nai niskiq klas diskovi spirachki i ne spirat mnogo qko a normalno za klasa siti beshe pisal nekade che koleloto ot metro treba da mine nekav pregled za dvugodishnata garanciq ,q napihi po tochno kakvo imash predvid
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Beginner » Сря Май 05, 2004 12:11 am

he he , zan4i predpazna mqrka bilo :D.ama baq mrusni4ko si beshe koleloto , koe znae kolko e stoqlo .... :V:.pone da gi 4istqt malko ot malko.ama karai.tova shte e koleloto.prosto nqmam vreme i energiq da se zanimavam.utre utivam i pravim dokumentite za eurocard , kazaha mi 4e sled 2 dena shte ima rezultat.koeto zna4i 4e drugata sedmica shte sum biker :D:D:D.samo mi e 4udno kak shte go prenesa tva kolelo , s kola sum i sum dale4e ot velomaniqta.dali se razglobqva lesno :D:D:D:D:D.oshte ne sum go vzel i vednaga iskam da go razglobq :D:D:D:D:D :|)::|)::|):
Beginner

Мнениеот screamBoy » Сря Май 05, 2004 12:21 am

а то не само от Метро, всички нови колела а и други стоки понякога (примерно автоакумулатори) трябва в 3те работни дена след покупката да минат през сервиз за да се провери за дефекти, това като купуваш заводска стока - разбирай сглобено нейде си
като купуваш нещо правено/сглобявано по поръчка не е така

***Beginner как успя да ме превариш с поста ве майна :)
за чий ти е да го разглобяваш, няма ли да го караш до вас ? в кола с 5 врати се събира като сгънеш задната седалка, тествано на бял форд ъъъ кадет ? има ли форд кадет ?? абе на почти 10 годишна кола няква бяла и е форд, де*а с тия 4 гуми е бетер инвалидна количка само дето осмърдява и тряа да сипваш гориво
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот F1-MAN » Сря Май 05, 2004 8:17 am

[quote] в кола с 5 врати се събира като сгънеш задната седалка, тествано на бял форд ъъъ кадет ? има ли форд кадет ?? абе на почти 10 годишна кола няква бяла и е форд, де*а с тия 4 гуми е бетер инвалидна количка само дето осмърдява и тряа да сипваш гориво
[/quote]

Влиза и в VW Polo комби.

Opel Kadet:);)
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Beginner » Сря Май 05, 2004 8:21 am

be i az izkam da go karam ama ne mi se hodi pesh 4ak do tam , puk i 4itav transport nqma ot nas do tam , a na taksi sum se zarekal da ne se ka4vam.kolata mi e s 2 vrati , mislq si za bagajnika ako smukna zadnite sedalki , no kormiloto i prednata guma shte pre4at nai mnogo :D.puk i obi4am da razglobqvam:D:D:D.be shte se opravq , moje da hvana nqkoi da me zakara do tam.
Beginner

Мнениеот КапитанПланета » Сря Май 05, 2004 8:29 am

[quote="screamBoy"]
... в кола с 5 врати се събира като сгънеш задната седалка, тествано на бял форд ъъъ кадет ? има ли форд кадет ?? абе на почти 10 годишна кола няква бяла и е форд, де*а с тия 4 гуми е бетер инвалидна количка само дето осмърдява и тряа да сипваш гориво
[/quote]

:D:D:D[:p]
начи, само искам да добавя към казаното от Screamboy, че и аз съм го тествал на кадет, само че друг модел (не е форд кадет, но ме мързи да погледна какво пишеше, пък и ми откраднаха лепенката). Тоя е на 14 години, и което е по-важно - черен. Въпреки това пак става. Ако не стане - махаш предното колело и готово. Ако и така не стане - връзваш багажника със сезал, омекотяваш с парцали и остаявяш колуелото да стърчи навън със завързана червена панделка.
:o):8D:
КапитанПланета

ПредишнаСледваща

Назад към Архив