eto kakvo stana - reshih da otida do fabrikata i tukmo stignah do vuprosniq bulevard i si kazah "q da otsko4a do magazina purvo da pitam za kreditnite karti".otivam az i kvo da vidq - behemoth s kapsulovani lageri 2 diskovi spira4ki i marzocci vilka za 1199 lv(ili 1100 li beshe).dotuk dobre , oba4e komponentite sa Alivio a ne Deore (kakto pishe v saita).pitah dali mogat da mi slojat deore , kazaha mi 4e ne moje purvo shtoto nqmat i nai-rano shte imat na 15 mai ,vtoro shtoto ne bili montirali do sega takiva na behemoth.za zadniq shock - sushtata rabota , nqmat marzocci boss i nqma da imat skoro i sushto ne slagat takiva na behemoth

.ostava si DNM-a.diskovite spira4ki ne mojaha da mi kajat kakvi sa(osven 4e sa shimano razbira se).e tva e , nadqvah se silno na Deore i mi kazaha 4e oskupqvat s 300lv koleloto koeto ne me burka ama ne mi se 4aka do 15-ti , puk i nqma da ostanat pari za drugi raboti.
gumite sa Continental Vertical oba4e otstrani imat otrazitelna lenta koqto na prednata guma beshe deformirana.kormilo i lapa - zoom (pone taka pisheshe s golemi bukvi), nqma pedali , sedalkata e otvratitelna i tvurda , po-skoro bi pothojdala na nqkoq pistarka.