Mи виж това е тема в която се пишат някакви мнения и се подкрепят. Аз си подкрепих моето не само със снимки но и със "разкази" на хора карали тоя продукт.
Ако:
- Rebound adjuster fell out
- Crap !!! I can't belive i actualy say this, but this fork is crap !!! It's not as strong as it looks. I had a lite fall today, and gues what ? it bent !!!
- Weaknesses: everything
не ти говорят нищо - мога да ти преведа
Да продължавам ли ? Дадох и снимки и какво ли не. Аз не си ги измислям тези неща - просто ДАВАМ информация намерена в интернета. А сега за някой от здравите модели мога да кажа че или хората не карато толкова екстремно колкото казват или са случили на недефектнакакто казваш.
А относно късмета и т.н. - ми мисля че Marzocchi са вилки с повече късмет. А относмо маниту - ми те за мене са на 3то място в класацията но имам и 2 вилки на маниту които удобрявам НАПЪЛНО, а такива при rock shox за сега нямам. Но да видим Тотем-а, макар че на работа не ми хареса, поне на място.
ПС: И още нещо - Интересно м ие защо някои съфорумници употребяват думи като "пик**" към мене защото съм ДАЛ някаква информация.Едно да дам МНЕНИЕ, друго е информация. Ако бях казал - аз предпочитам Marzocchi - това е мнение или ако бях наредил суамти думи без снимки и "черно на бяло" - това е мнение. Но мисля че постовете са ми информация, а не мнение...
Сега ако г-на си търси повод да ме тупа като ме извади от нерви и аз "захапя въдицата" е друг въпрос...До колкото си спомням аз никой тука не съм обижал и съм зачитал всяко мнение за разлика от <s>дебил caller</s> bikerider ...