Състезанието в Южния Парк...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Състезанието в Южния Парк...

Мнениеот C_Mo » Пон Юни 28, 2004 8:32 am

...кажете какво не ви хареса, за да стане по-добре следващия път.
Аватар
C_Mo

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Пон Юни 28, 2004 8:36 am

...могат да добавят и какво им е харесало. ;):beer:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот PtD » Пон Юни 28, 2004 12:59 pm

[quote="xtr"]

[/quote]

За другия път лентите, ограждащи трасето, трябва да са под напрежение. Аман от тия нахалници, дето се правят, че не са ги видели и че не се отнасят за тях :angfire:

Иначе състезанието ми хареса :beer:

P.S. Макар и да подозирам, че дори и да са под напрежение, пак ще се намери някой да си навлече изолационен костюм и да се шмугне под тях... :P
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот barbarossa » Пон Юни 28, 2004 7:58 pm

състезанието беше супер ама една чешма в тоя парк немашеееее :(аман щех да умра от жажда а в джеба ми дрънкаха 3 стотинки... а таз мацка дето раздаваше лепенките нещо май не помнеше физиономии щото на мен ми даде 4 комплекта и всеки път мислеше че съм новодошъл хехеех;)
Аватар
barbarossa

Рейтинг: 1700

Мнениеот klomo » Пон Юни 28, 2004 9:01 pm

да бе мамицата им ,нема чешми жаж този голям парк ,за да им купуваме на ония гадни търговци :xx(:
klomo

Рейтинг: 1200

Мнениеот Sp0nG » Пон Юни 28, 2004 10:20 pm

Как да няма чешми, бе, гледайте внимателно! Има една на входа на парка накрая на бул. 'Витоша':^: Перфектна си е.
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот Cu0 » Вто Юни 29, 2004 12:21 pm

[quote="PtD"]

[quote="xtr"]

[/quote]

За другия път лентите, ограждащи трасето, трябва да са под напрежение. Аман от тия нахалници, дето се правят, че не са ги видели и че не се отнасят за тях :angfire:

P.S. Макар и да подозирам, че дори и да са под напрежение, пак ще се намери някой да си навлече изолационен костюм и да се шмугне под тях... :P
[/quote]

... или там, където няма ленти поне да се направи маркировка ... в търсене на по-добър поглед върху "Монцата" аз без да искам се нахаках на трасето и го разбрах чак след като чух колело зад мен, добре че беше широко.

а мнението да пешаците в парка може да се формулира в следното изречение: всички бяха недоволни заради огражденията, които препречваха една от основните пътеки, по които се разхождат най-вече майки с колички
Може би Южен Парк не е ней-добрия за такива неща, Ловния според мен по става, там и без това никой не се разхожда :)
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот Admin » Вто Юни 29, 2004 12:31 pm

В Ловния парк не се сещам за почти нито едно изкачване, особено пък такова за състезание...:)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот klomo » Вто Юни 29, 2004 1:00 pm

[quote="Cu0"]

[quote="PtD"]

[quote="xtr"]

[/quote]

[/quote]

... или там, където няма ленти поне да се направи маркировка ... в търсене на по-добър поглед върху "Монцата" аз без да искам се нахаках на трасето и го разбрах чак след като чух колело зад мен, добре че беше широко.

а мнението да пешаците в парка може да се формулира в следното изречение: всички бяха недоволни заради огражденията, които препречваха една от основните пътеки, по които се разхождат най-вече майки с колички
Може би Южен Парк не е ней-добрия за такива неща, Ловния според мен по става, там и без това никой не се разхожда :)

[/quote]

че кои ще се разхожда там ,във всеки един момент може да те отстрелят;)
klomo

Рейтинг: 1200

Мнениеот PtD » Вто Юни 29, 2004 2:35 pm

[quote="Cu0"]

[/quote]

Абе виж сега, то и ако слушаш шофьорите винаги са недоволни когато минава правителственият кортеж, ама засега не са се вдигнали на бунт. Ами като стачкува градският транспорт няма ли недоволни?
Т.е. искам да кажа: недоволни винаги ще има, каквото и мероприятие да се провежда, щом налага да се промени някой навик.:dunno:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот dimodi » Вто Юни 29, 2004 4:58 pm

Правилно ли видях, че момчето, което спечели при юношите, караше един не особено претенциозен SPRINT? Ако да, значи наистина си е майстор :) (Друг е въпросът дали не го е посчупил :P )
Аватар
dimodi

Рейтинг: 1267

Мнениеот mrPesh » Вто Юни 29, 2004 6:49 pm

@xtr
Яко беше състезанието.Хареса ми.Атмосферата беше много по различна от друг път.Сериозно сте се потрудили с организацията.Поздравления че сте се преборили с БФПК за якото спускане.В крайна сметка кроскънтрито е всичко.Не може все да се орязват "опасните участъци".Най-големият проблем на Южен парк си е дължината на трасето-много е късо.Много е по-голямо психическото натоварване да въртиш 7 обиколки по 2км трасе отколкото например 3-4 по 5км трасе.

@dimodi
Правилно си видял.Но не го е счупил.Той тоя Спринт изкар и маратона в Родопите пък там Игнат/момчето/ стана втори.
Абе той тренира колоездене,но много се различава от всички други от шосейното дето съм срещал досега.Има много добра техника.
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Юни 29, 2004 8:39 pm

Химици колоездачи!Малииии,бегайтеееее;):D:D:D:D:D

Ми и мене ме израдва.По-добро от това което очаквах.

Критика винаги ще има,даже и на най-добре организираните,факт.
Но не се сещам в момента конкретни работи,може някой друг път:8D:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Black » Вто Юни 29, 2004 9:10 pm

[quote="dimodi"]

Правилно ли видях, че момчето, което спечели при юношите, караше един не особено претенциозен SPRINT? Ако да, значи наистина си е майстор :) (Друг е въпросът дали не го е посчупил :P )
[/quote]
трябваше да има допинг тест
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот Black » Вто Юни 29, 2004 9:16 pm

[quote="mrPesh"]

@xtr
.Поздравления че сте се преборили с БФПК за якото спускане.В крайна сметка кроскънтрито е всичко.Не може все да се орязват "опасните участъци".Най-големият проблем на Южен парк си е дължината на трасето-много е късо.Много е по-голямо психическото натоварване да въртиш 7 обиколки по 2км трасе отколкото например 3-4 по 5км трасе.

[/quote]
+нали знаеш че състезанието се провежда с съдеиствието на БФПК:beer:
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот SPA » Сря Юни 30, 2004 10:06 am

[quote="Black"]

[quote="mrPesh"]

@xtr
...Поздравления че сте се преборили с БФПК за якото спускане...

[/quote]
+нали знаеш че състезанието се провежда с съдеиствието на БФПК:beer:
[/quote]

Дай. Нати. Вземи. Не може. Може ама. и т.н.
Както винаги поредните игрички. Но какво да се прави Спорта е и политика.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот Admin » Сря Юни 30, 2004 4:16 pm

[quote="GOA"]
Това което не ми хареса е, че Админа нямаше стикери:crap: (пак се разминах с тях:cussing:)

[/quote]

Виновен! :I Ела утре на срещата за Странджа/Сютка и ще взема стикери :)
Аватар
Admin

Мнениеот F1-MAN » Сря Юни 30, 2004 5:35 pm

[quote="GOA"]

за пореден път ще изтъкананесъгласието си със 10-те кинта искани от всеки участник. От далеч се вижда че основната цел е рекламата. В случая: 35 състезателя= 350лв. Награден фонд=2 колела (макар и по-лощи от тези на повечето участници), гуми-8, ръкавици, тениски + организация (медицинско подсигуряване, застраховка, опаковка на дървета, DJ, отчитане на времато, рампа):dunno: Кой ще повярва че това е 350лв???
А ако толко им е зор за пари - да искат повече :bowdown:
Около 25-30 мин. си говорих с една мацка (дори и мъже не съм виждал толкова да налитат на бой!), нарочена за съдия, която много усърдно се опитваше да ме убеди че "колелото е много хубаво" и трябва непременно да се състезавам за него..... (имайки предвид нейното, лежащо в храстите, наистина "колелото е много хубаво").

Това което не ми хареса е, че Админа нямаше стикери:crap: (пак се разминах с тях:cussing:)

За самото състезание - една дума: [size=200][color=red]ЯКО[/color][/size]

[/quote]

Ясно една от целите е реклама, ясно че само с вноските, който дават участниците не могат да се покрият разходите. Пък и да е било главно за реклама, пак направиха нещо хубаво за нас.
Но какво има беше на колелата? Колелата на доста от участниците не баха по-хубави, а по-лоши. Мисля че една такава награда на такъв вид състезние е доста хубава. А пък ако колелото с което караш е по-хубаво от награда, нищо не ти пречи да я продадеш това, което си получил.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот F1-MAN » Чет Юли 01, 2004 11:46 am

А, ще има някаква галерия със снимки?Дали може да се организира нещо и да се съберат всичките снимки в една галерия?
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Admin » Чет Юли 01, 2004 12:15 pm

[quote="F1-MAN"]

А, ще има някаква галерия със снимки?Дали може да се организира нещо и да се съберат всичките снимки в една галерия?
[/quote]

Може, само че аз от моите снимки не съм много доволен. Тия, дето са в репортажа са ми сравнително по-хубавите, а останалоте не смятам да ги правя публично достояние. :D Но ако други хора изпратят/дадат снимки, не пречи да се направи и галерия. :8D::thumb:
Аватар
Admin

Назад към Архив