[quote="GOA"]
за пореден път ще изтъкананесъгласието си със 10-те кинта искани от всеки участник. От далеч се вижда че основната цел е рекламата. В случая: 35 състезателя= 350лв. Награден фонд=2 колела (макар и по-лощи от тези на повечето участници), гуми-8, ръкавици, тениски + организация (медицинско подсигуряване, застраховка, опаковка на дървета, DJ, отчитане на времато, рампа):dunno: Кой ще повярва че това е 350лв???
А ако толко им е зор за пари - да искат повече
Около 25-30 мин. си говорих с една мацка (дори и мъже не съм виждал толкова да налитат на бой!), нарочена за съдия, която много усърдно се опитваше да ме убеди че "колелото е много хубаво" и трябва непременно да се състезавам за него..... (имайки предвид нейното, лежащо в храстите, наистина "колелото е много хубаво").
Това което не ми хареса е, че Админа нямаше стикери:crap: (пак се разминах с тях:cussing:)
За самото състезание - една дума: [size=200][color=red]ЯКО[/color][/size]
[/quote]
Ясно една от целите е реклама, ясно че само с вноските, който дават участниците не могат да се покрият разходите. Пък и да е било главно за реклама, пак направиха нещо хубаво за нас.
Но какво има беше на колелата? Колелата на доста от участниците не баха по-хубави, а по-лоши. Мисля че една такава награда на такъв вид състезние е доста хубава. А пък ако колелото с което караш е по-хубаво от награда, нищо не ти пречи да я продадеш това, което си получил.