За софианци - СКГТ

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот tuba » Вто Май 11, 2004 5:00 pm

Да протестираме срещу безплатните карти на пенсионерите.
Е тва в кръга на шегата не го мисля на истина, не ми се
мисли ако си и плащат колко нагли ще станат някой, а останалите
тъй и тъй не са проблем що да им мисля злото.
tuba

Рейтинг: 1700

Мнениеот Admin » Вто Май 11, 2004 9:41 pm

Според мен нашите проблеми са пореден пример, че живеем в Абсурдистан. Всъщност, самият проблем е абсурден, тъй като в никоя нормална държава колоездачите не използват градския транспорт за придвижване до изходната си точка. Е, ние пък го ползваме, като няма как другояче! :( И точно заради абсурдността на този проблем не мисля, че някой общинар ще се засили да му търси решение, дори и ние да му помогнем със засилката.:D
Единствено чрез частна инициатива виждам възможност за откриване на такава "линия", но за момента тя едва ли ще е печеливша, да не говорим пък, че за превозвачите се изискват и лицензи и какво ли още не, които биха могли да откажат човека от начинанието:xx(:.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Cu0 » Сря Май 12, 2004 2:26 pm

[quote="Admin"]

Според мен нашите проблеми са пореден пример, че живеем в Абсурдистан. Всъщност, самият проблем е абсурден, тъй като в никоя нормална държава колоездачите не използват градския транспорт за придвижване до изходната си точка. Е, ние пък го ползваме, като няма как другояче! :( И точно заради абсурдността на този проблем не мисля, че някой общинар ще се засили да му търси решение, дори и ние да му помогнем със засилката.:D
Единствено чрез частна инициатива виждам възможност за откриване на такава "линия", но за момента тя едва ли ще е печеливша, да не говорим пък, че за превозвачите се изискват и лицензи и какво ли още не, които биха могли да откажат човека от начинанието:xx(:.
[/quote]

нали преди време и аз бях отворил подобен топик, та само мога да добавя след кратката "проверка" тук там: забравете засега, виж ако някой частник хване тея линии ... може би с него нещо ... но за са ... нека да помечтаем :)
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот MOD » Чет Май 13, 2004 7:54 pm

[quote="Cu0"]

[quote="Admin"]

[/quote]

нали преди време и аз бях отворил подобен топик, та само мога да добавя след кратката "проверка" тук там: забравете засега, виж ако някой частник хване тея линии ... може би с него нещо ... но за са ... нека да помечтаем :)
[/quote]

Даже и без да се плаща патент е много нерентабилно и за двете страни на този етап .. ако беше изгодно вече щеше да го има ... виж [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1368]това[/url]
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот axelmax » Чет Май 13, 2004 8:37 pm

e vav vseko nesto treba da se naleqt pari za da potragne
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Cu0 » Пет Май 14, 2004 10:15 am

[quote]

Даже и без да се плаща патент е много нерентабилно и за двете страни на този етап .. ако беше изгодно вече щеше да го има ... виж [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1368]това[/url]
[/quote]

:) аз исках да кажа: ако някой частник вземе под аренда цялата линия на 93 примерно, подобно на 72 и 111 както са в момента, та с него ако се разберем вече нещо ... можело
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот THEZOGGO » Сря Юни 18, 2008 10:59 am

Някой знае ли дали ще се увеличават цените на абонаментните карти за градския транспорт от 1 ви юли 2008 г. - за студенти и ученици и с колко лева? :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот blizzard » Сря Юни 18, 2008 11:13 am

За ученици, студенти, пенсионери, инвалиди и т.н. хора, ползващи карти с преференциални цени, цените остават същите. Поне засега. :)
Аватар
blizzard

Рейтинг: 1835

Мнениеот shepo » Сря Юни 18, 2008 3:33 pm

сигурен ли си?
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот blizzard » Сря Юни 18, 2008 9:13 pm

Ако не са променяли нещо в последните 2-3 дни, да, сигурен съм.
Аватар
blizzard

Рейтинг: 1835

Мнениеот shepo » Чет Юни 19, 2008 1:45 pm

:agree:
shepo

Рейтинг: 1606

Предишна

Назад към Други