[quote="Cu0"]
[quote="Admin"]
Според мен нашите проблеми са пореден пример, че живеем в Абсурдистан. Всъщност, самият проблем е абсурден, тъй като в никоя нормална държава колоездачите не използват градския транспорт за придвижване до изходната си точка. Е, ние пък го ползваме, като няма как другояче!

И точно заради абсурдността на този проблем не мисля, че някой общинар ще се засили да му търси решение, дори и ние да му помогнем със засилката.
Единствено чрез частна инициатива виждам възможност за откриване на такава "линия", но за момента тя едва ли ще е печеливша, да не говорим пък, че за превозвачите се изискват и лицензи и какво ли още не, които биха могли да откажат човека от начинанието:xx(:.
[/quote]
нали преди време и аз бях отворил подобен топик, та само мога да добавя след кратката "проверка" тук там: забравете засега, виж ако някой частник хване тея линии ... може би с него нещо ... но за са ... нека да помечтаем
[/quote]
Даже и без да се плаща патент е много нерентабилно и за двете страни на този етап .. ако беше изгодно вече щеше да го има ... виж [url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1368]това[/url]