[quote="bikerider"]
[quote="F1-MAN"]
Значи до сега не бях чувал за него, обаче е тъжно че един доста добър състезател(поне по това което прочетох) по ХС е загинал по такъв нелеп начин- при сблъсък с друг състезател, той е излезнал извън пакета от колоездачи и е бил блъснат от кола. Може би трябва сериозно да се замислим и да намалим карането по града до минимум. Може би и много тежки падания в планината могат да ти докарат по-леки контузии от сблъсък с кола.

:V::V:
[/quote]
любопитно ми е какво е било това състезание, в което организаторите позволяват на кола (била тя и на оператори) да се движи с такава скорост и толкова бързо, че да не може да спре... ебаси хората...
[/quote]
Ne znam koi sa bili,no znam,4e triabva da sa bili golemi tapaci,za da pozvoliat podobno ne6to:}):
To4no tova ne6to koeto vinagi sum si mislel,kato gleda raznite tam XC sustezania i 6oseinite,stana fakt!
Po tozi slu4ai triabva da se izmisli niakakvo novo pravilo,za da ne zagivat po tozi tup na4in hora!:(!:
Vse pak za kolela e sustezanieto,a s tezi 6ibani koli koito si karat redom s tiah,poniakoga na santimetri raztoianie,ami logi4no e,4e ako niakoi ot koloezda4ite padne,6ofiorite niama da imat vreme da se premestiat na bezopasno raztoianie!
Kolkoto i da mi e kef da si jitkam iz sofia,prosto mrazia tupite i maloumni 6ofiori na putia!Gore na vito6a se 4uvstvam 10 puti po-bezopasno.
Triabva ne6to da se promeni.