Samuel "Ben" Hall е загинал!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Samuel "Ben" Hall е загинал!

Мнениеот F1-MAN » Сря Май 12, 2004 9:07 pm

Значи до сега не бях чувал за него, обаче е тъжно че един доста добър състезател(поне по това което прочетох) по ХС е загинал по такъв нелеп начин- при сблъсък с друг състезател, той е излезнал извън пакета от колоездачи и е бил блъснат от кола. Може би трябва сериозно да се замислим и да намалим карането по града до минимум. Може би и много тежки падания в планината могат да ти докарат по-леки контузии от сблъсък с кола.:V::V::V:
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот axelmax » Сря Май 12, 2004 11:18 pm

jalko , napravo e mnogo kofti ,neka si jiveem jivota dokato go imame

za karaneto po ulicite na mene mnogo mi haresva i mnogo se kefa ,no naistina e mnogo opasno
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот КапитанПланета » Чет Май 13, 2004 8:16 am

R.I.P. bro :V::V::V:

[img]http://www.mtbreview.com/author/benhall.jpg[/img]
[url]http://www.mtbreview.com/author/benhall.shtml[/url]
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот bikerider » Чет Май 13, 2004 3:06 pm

[quote="F1-MAN"]

Значи до сега не бях чувал за него, обаче е тъжно че един доста добър състезател(поне по това което прочетох) по ХС е загинал по такъв нелеп начин- при сблъсък с друг състезател, той е излезнал извън пакета от колоездачи и е бил блъснат от кола. Може би трябва сериозно да се замислим и да намалим карането по града до минимум. Може би и много тежки падания в планината могат да ти докарат по-леки контузии от сблъсък с кола.:V::V::V:
[/quote]

любопитно ми е какво е било това състезание, в което организаторите позволяват на кола (била тя и на оператори) да се движи с такава скорост и толкова бързо, че да не може да спре... ебаси хората...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Май 13, 2004 3:36 pm

[quote="bikerider"]

[quote="F1-MAN"]

[/quote]

любопитно ми е какво е било това състезание, в което организаторите позволяват на кола (била тя и на оператори) да се движи с такава скорост и толкова бързо, че да не може да спре... ебаси хората...
[/quote]

Ne znam koi sa bili,no znam,4e triabva da sa bili golemi tapaci,za da pozvoliat podobno ne6to:}):
To4no tova ne6to koeto vinagi sum si mislel,kato gleda raznite tam XC sustezania i 6oseinite,stana fakt!
Po tozi slu4ai triabva da se izmisli niakakvo novo pravilo,za da ne zagivat po tozi tup na4in hora!:(!:
Vse pak za kolela e sustezanieto,a s tezi 6ibani koli koito si karat redom s tiah,poniakoga na santimetri raztoianie,ami logi4no e,4e ako niakoi ot koloezda4ite padne,6ofiorite niama da imat vreme da se premestiat na bezopasno raztoianie!
Kolkoto i da mi e kef da si jitkam iz sofia,prosto mrazia tupite i maloumni 6ofiori na putia!Gore na vito6a se 4uvstvam 10 puti po-bezopasno.
Triabva ne6to da se promeni.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Назад към Архив