Admin написа:за компактна система от дерайльор, верига и зъбни колела, поместени и защитени от стените на кутията.
Едва ли...
Admin написа:за компактна система от дерайльор, верига и зъбни колела, поместени и защитени от стените на кутията.
PtD написа:Което навежда на мисълта, че компютърно регулиране може и да няма, но някаква форма на телеметрия почти със сигурност има!
bikerider написа:Admin написа:за компактна система от дерайльор, верига и зъбни колела, поместени и защитени от стените на кутията.
Едва ли...
Admin написа:За телеметрията не бих се учудил, някой някъде в едно интервю беше казал, че ако има в момента отбор, който подхожда "научно" към настройването на байка, това е отборът G-Cross Honda. Така че не бих се учудил изобщо.
zero knowledge написа:този юнак ли![]()
Admin написа:за кутията на Хонда, си беше казано директно, че е нещо подобно на тази на Petespeed/Hayes кутията, а не просто "дерайльор в кутия"
marshall__ написа:Admin написа:.. Ама аз не съм казвал, че е нормален дерайльор..
bikerider написа:Интересно ми е дали името Хонда ще надделее...
да, на Suntour, ама не се произвежда серийно. Според мен има хляб в главините с вютрешни скорости.moskvi4 написа:Не само Honda и NICOLAI имат G-box!BE-ONE също имат.
tailor написа: Според мен има хляб в главините с вютрешни скорости.
bluskanie написа:Кви са им, чак толкова големи проблемите на външните скорости, че да се мисли нов начин на задвижването
bluskanie написа:Ако цялата работа беше масово приложима... отдавна да са го доизкусурили... това е някакъв опит за технологичен бум с неясен за момента успех.
bikerider написа:.....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 344 госта