brokicho написа:и едно съветче не я много фалете ладичката а премислите пак номера с предните пружини от нива защото по високи ако не лъжа разбирасе за размера по малък живот на ходовата част и уманта че колата не е шега работа
naso написа:ае с здраве и да внимавате че съм гангстер и ви дебна!
TLD1 написа:nasko винаги съм казвал че които си го може си го може![]()
клипа е много добър
само нз как има толко черногледи хорица ама и те сигурно си намират място за чернееене
naso написа:AXELMAX-ЧЕ Виж са да си остане между нас си ... вектрата не си я карал ! нямаш право да храниш без причина освен ако не си някакси притеснен че не ти обръщат внимание девойките по улиците нема лошо имаш секакви комплекси.Нидей да ми говориш за пари и стотинки и путки маини шото и MTB не се кара с некви трошки (голям смях) ама някой не се сеща,че нема кинти и ше ям водорасли а?
Пък и като заговори за червените килими ти си обрал овациите на целия форум... евала неможе да имаме репутацията ти.you are MAX,AXELMAX bang bang ;]
БРАТЛЕ ЩЕ ТИ ГО КАЖА ПРОСТО И ЯСНО И НЯМА ДА ПИША ПОВЕЧЕ : ТИ СИ УНИКАЛЕН ПРАВОЛИНЕЕН БУКВАЛЕН И ДОСТА КОМПЛЕКСИРАН С МАЛКО СВЕЖИ ИДЕИ ОПИТВАЩ СЕ СА БЪДЕ РАЗЛИЧЕН ПО НЯКАКЪВ ТЪП КОМПЛЕКСАРСКИ МЕТОД ТВА Е.ТОЙ ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!А ТВА ЗА РАМ-ФР НЕЗНАМ КОЛКО Е ВЯРНО АМА ТИ СЕ СТАРАЕШ С ДЕТСКИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ И ВИЖ ПО СКОРО НАЧИНА ЗА ЗАЩИТА ТИ Е ...ХМ ГЛУПОВАТ.axelmax написа:naso написа:AXELMAX-ЧЕ Виж са да си остане между нас си ... вектрата не си я карал ! нямаш право да храниш без причина освен ако не си някакси притеснен че не ти обръщат внимание девойките по улиците нема лошо имаш секакви комплекси.Нидей да ми говориш за пари и стотинки и путки маини шото и MTB не се кара с некви трошки (голям смях) ама някой не се сеща,че нема кинти и ше ям водорасли а?
Пък и като заговори за червените килими ти си обрал овациите на целия форум... евала неможе да имаме репутацията ти.you are MAX,AXELMAX bang bang ;]
хаахаха айде за последно ,че ми се спи
![]()
значи тая вектра да не е повече от 300 коня?
те винаги вектрите вържят много ,всеки да питаш неговата е най-яка
значи да ти обърнат девойките внимание трябва да имаш веектра или неква там кола?
много жалко и за теб и за девойките
за теб ,че няма как освен с неква стара кола да ги приманваш
и за девойките ,който се привливат от една стара раздясала машина вместо от теб
да ти кажа честно такива ,жени ме дразнят адски и гледам
да нямам нищо общо с тях
@mandarin-ама защо се опитваш да кажеш на бялото ,черно?
нарушаваш правилата и дори неискаш да си призннаеш нещо толкова очевидно
axelmax написа:айде некои си там рещил да се хлъзне на лед и да му слагаме червения килим
axelmax написа:значи да ти обърнат девойките внимание трябва да имаш веектра или неква там кола?
много жалко и за теб и за девойките
за теб ,че няма как освен с неква стара кола да ги приманваш
и за девойките ,който се привливат от една стара раздясала машина вместо от теб
да ти кажа честно такива ,жени ме дразнят адски и гледам
да нямам нищо общо с тях
axelmax написа:оки
предтсави си майки ти я блъска един като тебе
bluskanie написа:Само дето това, че човек прави някви смешни snow дрифтове не го прави добър шофьор (говоря попринцип, а не в случая). Щото с очите си съм виждал (дори бях в колата) когато един тъпак, мислейки се за голям майстор, влизаше с ръчна по заледените преки на София. Таа, след адската маневра се навря в една TOYOTA RAV4... Иначе е яко гъзария да дрифтиш в града...
Или с драг на витоша. Че даже и по улицитевсе едно с колело за градко да се съзтезаваш на РЕДБУЛ
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта