TOYAGA написа:abadon, при такава ситуация в Германия ще ти вземат пари, точки и книжка без да се церемонят и секунда.
TOYAGA написа:abadon, при такава ситуация в Германия ще ти вземат пари, точки и книжка без да се церемонят и секунда.
abadon написа: това което не е забранено е позволено
Teodor40 написа: Една такава забрана ... но ще е само още една предпоставака за взимане на подкупи и никой няма да се отнася с уважение към въпроса.
намекват за подкуп, но един лев не са получили от мен(за разлика от катаджиите де).
Един дол дренки са верно с една разлика само- в правомощията.
abadon написа:идеята е че вчера с прибирах с колелото към 1 часа вечерта, няма да
и как съм трябвало да карам по тротоара иначе съм бил участник в движението, след мойта забележка че щом съм се качил на колелото вече съм ППС и нямам право да се движа
Teodor40 написа: Не се правя на моралист, правил съм нарушения с тази разлика, че са такива който трудно могат да доведат до ПТП.
Не бате, този принцип го няма!+ това незнанието на закона не управдава нарушаването му!
airborneone написа:abadon написа: това което не е забранено е позволено
Не бате, този принцип го няма!+ това незнанието на закона не управдава нарушаването му!
1во с каска ли беше ? Или знаеш закона само кагато ти изнася? 2ро нищо ама нищо не ти е речело да се движиш по тротуара, нямаше и да те спрат. 3то не те знам какъв си пияч, обаче не можеш да ме убедиш, че като пиеш след това нищо , ама нищо ти няма... (или теб алкохол те не лови)... icon_drunk.gif drunk_125.gif
abadon написа:
но какво ще вземат на бай Христофор от едикъде си които няма книжка и е извършил същото
abadon написа:
и къде видя изцепка от моя страна
TOYAGA написа:Windstream, логиката е проста - щом си на пътя с превозно средство значи трябва да спазваш правилата за движение по пътищата.
Alpina написа:А за отнемане на точки от шофьорската книжка на колоездач - нямат право, но за парична глоба имат
Е па аз имах таквоз нещо лонг- лонг тайм агоу. Ако се напъна нищо чудно да я намеря забутана някъде. Беше жълта на цвят.Да въведат и шофьорски книжки, даващи право за управление на велосипед.
Alpina написа:Ха-ха-ха, ако беше прочел, щеше да знаеш, че има десетки правила, които ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ
iiccoo написа:Alpina написа:Ха-ха-ха, ако беше прочел, щеше да знаеш, че има десетки правила, които ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ
Кажи в кой закон и веднага ще ги прочета с желание
Alpina написа:@airborneone, дам в закона са, само че колоездачите, не трябва да спазват тези на пешеходците!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта