[quote="Harka"]
Ех, @ZK мисля, че успя да ме убедиш, макар и да си заинтересована страна, както ти се изрази.Отново ти благодаря за безпристрастната оценка на двете колела (Kona и Iron Horse) и мисля, че наистина няма да съжалявам.В началото се бях насочил по-скоро към FR колело, което да става за DH, но в момента става точно обратното - DH колело, което (надявам се) става за FR или по-точно - изборът ми падна на Iron Horse SGS Team DH.Още по-добре щеше да е компонентите от въпросното колело да бяха на рамка SGS FR, но да си купя само рамка и после да и купувам отделно всичко - мисля, че бая солено ще излезе.
@ZK:Може ли вече да се купи Iron Horse от тук?И също така вие внасяте ли го, представители ли сте на въпросната марка и въобще как става, че не е много ясно.Ще се радвам да обясниш и накратко каква е процедурата по продажбата и откъде съответно.
[/quote]
Да, може да се купи от тук. В момента изчистваме детайлите с Iron Hrose за колко време ще може да идват колела като се поръчат, по предварителни данни е към 7-10 дни. Поради началната фаза на работните ни отношения, все още работим само с поръчка и тогава ще доставяме съответното колело или рамка, след съответното капариране. За 2005 предвиждаме и поддържане на налични колела, за да може и да се тестват от потенциални купувачи. До тогава ... заповадайте в Пловдив да тествате моето (DH модела)

От къде е продажбата? Tepe Bike Shop. Колелата и рамките идват с гаранция, упомената на страницата на Iron Horse. Не знам успях ли да ти дам отговор на въпросите ...
[quote]Между другото на мен ли така ми се струва или действително това на снимката е Boxxer Race, а не Team, както би трябвало да бъде.
[/quote]
Вилката на IH SGS DH Team си е Boxxer Team. Не знам дали IH са ползвали 03 модели на вилките за снимките в каталога или просто техните вилки са в друг цвят. Ако погледнеш SGS DH World Cup и SGS DH Pro, ще видиш и при тях "други" цветове ... няма основание за безпокойство.
[quote]И последно да те питам ZK - какви настройки има задницата на Iron Horse-a?[/quote]
Окачването на задницата е "фиксирано", DW го е направил с цел да има по-добри характеристики при спиране и т.нар. педалиране. Ако малко мръднеш някоя от осите при FSR окачване, това променя поведението. Иначе прогресивността може да се регулира от задния амортисиор, а челния ъгъл и височината на кормилото посредством:
-- смяна на долната и/или горната чашка
-- преместване на короните на вилката леко нагоре или надолу
Рамката е с 1.5 zero-stack reducer cups на e.13, всичките подробности и предимства при ползването им са [url=http://www.e13components.com/zerostack_reducer_cups.html]тук[/url].
Ако имаш още въпроси, питай.