screamBoy написа:принципно никой не ми казва Пламен, също никой не би трябвало да ми пише така

))
Това чак сега го разбирам, наистина.
Доста точно си определил подхода ми със "спама". Той има една основна цел: да запознае максимално широк кръг от участниците в пазара по максимално достъпен начин с новите правила, тъй като те ще ги засегнат доста рязко от другиден. За съжаление е факт, не всеки чете правилата там, където са обявени и това си е негов проблем, но все пак имам добрата воля първо да информирам, преди да режа. Но и спамерският ефект не вреди - нека видят някои хора дали е приятно някой да ти натрапва мнението си непрекъснто и навсякъде...
За това дали правилата пречат или не... ясно е, че на някои им пречат, а на други обратното. И на теб ти е ясно, че винаги има хора, на които правилата им пречат - не само във форумите, но и в обществото като цяло. Това значи ли, че трябва да ги оставим да си правят каквото искат?
Новите правила според мен са в полза на всеки, който желае да бъде коректен търговец и да си продаде нещата с минимум усилия и по един културен и цивилизован начин. Другото е някаква бясна ориенталщина, при която в 30 поста (поне!) се уточняват характеристиките на продукта, цената, откъде си, а защо си, и дааа, снимките, дайте ми снимките! Напоследък имах възможност да добия впечатления от пазара лично и от първа ръка, при това не само като модератор - да ти кажа, здрави нерви си трябват. Затова хич няма да ме заболи, ако някои екземпляри се откажат да продават там заради новите правила - на тях и без туй повече им подхожда битака!