ADMINE stiga spamil

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот quiker » Пон Яну 29, 2007 11:21 pm

...да както каране без аграрщина не мое :popcorn:
ЖИВЕЯ за да КАРАМ, КАРАМ за да ЖИВЕЯ

NEW NAME: MpaBka ABuaTop
Аватар
quiker

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Вто Яну 30, 2007 12:40 am

Isidor написа:затова какво ще кажеш да ни покажеш една примерна цитирам - прегледна, смислена и с ред тема, та да си взимаме пример от нея за следващия път когато трябва да обявяваме нещо в пазара за продажба ;) :agree: ?

http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=19904
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=20552
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=20254 (забележете, че следващите постове на автора са или за съществени неща като възможност за размяна или за преговори по цената, или направо за намаляване на цената. Такова "повдигане" на темите е приемливо и допустимо, но не и ако някой нарочно си спестява информация в обявата, за да я добавя после на части, затова и шаблонът вече е задължителен, за да няма хитрости на дребно).

Айде стига ти толкоз, че и тези едва ги намерих - все още са рядко срещано явление, но се надявам, че нещата ще се променят ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Вто Яну 30, 2007 12:57 am

принципно никой не ми казва Пламен, също никой не би трябвало да ми пише така :)))

може правилата да са ок - излгеждат ми ок и отварящите постове в мои теми за пазара доколкото си спомням са отговаряли 100% на тях
обаче,
Любо,
за да се стига до там да пишеш в толкова много теми че от една страна да се забелязва от друга страна да е чак дразнещо, означава 1 единствено нещо - правилата пречат ! може на теб да ти помага????Z????T?4???L?fL?d$(?N??,?~??)?N??+??c??ечат.
докато няма друг пазар явно ще е така :))
искам да видя Март-Април като дойде дали ще живне търговията или напротив, тогава ще да е ясно бива ли ги или напротив
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Bodom » Вто Яну 30, 2007 1:10 am

ScreamBoy, защо "вървенето" на търговията да зависи от правилата? Защо си мислиш, че правилата по които ще се излага какво продаваш ще повлияе на търсенето? :dunno:
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот Admin » Вто Яну 30, 2007 9:55 am

screamBoy написа:принципно никой не ми казва Пламен, също никой не би трябвало да ми пише така :)))

Това чак сега го разбирам, наистина. :peace:
Доста точно си определил подхода ми със "спама". Той има една основна цел: да запознае максимално широк кръг от участниците в пазара по максимално достъпен начин с новите правила, тъй като те ще ги засегнат доста рязко от другиден. За съжаление е факт, не всеки чете правилата там, където са обявени и това си е негов проблем, но все пак имам добрата воля първо да информирам, преди да режа. Но и спамерският ефект не вреди - нека видят някои хора дали е приятно някой да ти натрапва мнението си непрекъснто и навсякъде...
За това дали правилата пречат или не... ясно е, че на някои им пречат, а на други обратното. И на теб ти е ясно, че винаги има хора, на които правилата им пречат - не само във форумите, но и в обществото като цяло. Това значи ли, че трябва да ги оставим да си правят каквото искат?
Новите правила според мен са в полза на всеки, който желае да бъде коректен търговец и да си продаде нещата с минимум усилия и по един културен и цивилизован начин. Другото е някаква бясна ориенталщина, при която в 30 поста (поне!) се уточняват характеристиките на продукта, цената, откъде си, а защо си, и дааа, снимките, дайте ми снимките! Напоследък имах възможност да добия впечатления от пазара лично и от първа ръка, при това не само като модератор - да ти кажа, здрави нерви си трябват. Затова хич няма да ме заболи, ако някои екземпляри се откажат да продават там заради новите правила - на тях и без туй повече им подхожда битака!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот quiker » Вто Яну 30, 2007 3:21 pm

чесно, и аз не разбирам какво толкова сложно има в тия правила , опростени са така ,че всеки да миже да г иразбере и да ги следва :dunno:

Аватар
quiker

Мнениеот quiker » Вто Яну 30, 2007 3:22 pm

едит: Иссфинявам се за правописа :)

Аватар
quiker