Admin написа:Shady, ти първо си оправи собствения правопис, пък тогава критикувай другите на тая тема![]()
За един ред виждам поне две грешки
Shady™ написа:Admin написа:Shady, ти първо си оправи собствения правопис, пък тогава критикувай другите на тая тема![]()
Абе то и това е така, ама смятам, че не правя чак такива елементарни грешки и в по-дъгите ми постове са от невнимание и т.н. ... Абе все едно...
А я да чуя мойте кои са да взема да не ги повтарям ...
Jabsco написа:Shady™ написа:Admin написа:Shady, ти първо си оправи собствения правопис, пък тогава критикувай другите на тая тема![]()
Абе то и това е така, ама смятам, че не правя чак такива елементарни грешки и в по-дъгите ми постове са от невнимание и т.н. ... Абе все едно...
Забелязал съм, че пишеш и ти незнам, немога и т.н. вместо не знам и не мога.
A нещо не намирам темата за Бендър с търсачката или пак не съм гледал внимателно, но все пак ако може линкче![]()
Shady™ написа:не внимание
Shady™ написа:Jabsco написа:Shady™ написа:Admin написа:Shady, ти първо си оправи собствения правопис, пък тогава критикувай другите на тая тема![]()
Забелязал съм, че пишеш и ти незнам, немога и т.н. вместо не знам и не мога.
A нещо не намирам темата за Бендър с търсачката или пак не съм гледал внимателно, но все пак ако може линкче![]()
Tова хубаво, ама искаш ли ти да пишеш с мойта клавиатура
Ти и други подобни "грешки" може да си видял при менеSpacebar-a е виновен... Не че искам да се направя на безгрешен, но такива грешки се набиват на очи. Има грешки коита(е сега си проверявах и съм добаваил това "а" дето е в червено например и съм го сложил/добавил по не внимание и много често го правя или пък изпускам букви..) са без да искаш(дори и при говоренето...знаеш ли колко хора казвам (опс още една моя грешка исках да кажа КАЗВАТ )отпредЕ/отзадЕ без дори да осъзнават а знаят че е правилно без "Е") а после си проверяваш и по не внимание ПАК не ги оправяш (много често при мене...) но има и такива които са си грешки. Смяташ че така се пише и го пишеш...
piqvica написа:това не ме интересува какво като сам направил някви грешки там ми не мога да пиша на тази клавиятура смисъл от скоро почнах да пиша на кирилица и още ми е някак "неодобно" .Та каде мога да намеря темата за бендер бихте ли ми дали линк или каде да я потарся
благодаря предварително
piqvica написа:добре професори ще ми кажете ли какво и как е станало с бендер
Jabsco написа:A нещо не намирам темата за Бендър с търсачката или пак не съм гледал внимателно, но все пак ако може линкче![]()
Admin написа:Jabsco написа:A нещо не намирам темата за Бендър с търсачката или пак не съм гледал внимателно, но все пак ако може линкче![]()
Съжалявам, и аз нещо не успявам... може пък да съм се заблудил и да не е имало тема, т.е. да съм чел само по чужди сайтове.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 348 госта