Един вапрос ?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Един вапрос ?

Мнениеот piqvica » Съб Фев 03, 2007 2:06 am

значи от 2 дена се чудя какво става с joshoa bender смисал такав каде изчезна какво стана с него никав го няма нито на клипчета нито на снимки та какво стана с него ?
Аватар
piqvica

Рейтинг: 1081

Мнениеот sharky » Съб Фев 03, 2007 2:28 am

Сдухал се е от оня руснака :D И са е некъде далече от човечетвото и се подготвя за световна слава :bowdown:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот piqvica » Съб Фев 03, 2007 10:05 am

е кога ще баде тва нещо ?
Аватар
piqvica

Мнениеот Admin » Съб Фев 03, 2007 11:05 am

Бендър си счупи гръбнака миналата година (дали не беше и по-миналата, не съм сигурен) и вероятно още се възстановява, но не знам дали някога ще го видите отново в "онази" светлина и височина ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот mango » Съб Фев 03, 2007 5:46 pm

:bawling: :bawling: верно ли бе и как е станало това :crap:
Аватар
mango

Рейтинг: 1174

Мнениеот Димитър Вергиев » Съб Фев 03, 2007 6:19 pm

Грабнака :bigeyes: сериозно ли бре :crap:
skype-vektor4o7
Местонахождение:Пловдив
E-mail:[email protected]
http://www.vbox7.com/play:20e60ad9
Димитър Вергиев

Рейтинг: 1698

Мнениеот Admin » Съб Фев 03, 2007 6:19 pm

Имаше тема из форума, потърси я :) Би трябвало да е в общ форум или в архива.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Pff

Мнениеот Shady™ » Съб Фев 03, 2007 9:25 pm

@piqvica брато ти в училище за обезграмотяване ли си учил бре.....
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Admin » Съб Фев 03, 2007 10:32 pm

Shady, ти първо си оправи собствения правопис, пък тогава критикувай другите на тая тема ;)
За един ред виждам поне две грешки :D
Аватар
Admin

Мнениеот Shady™ » Съб Фев 03, 2007 11:08 pm

Admin написа:Shady, ти първо си оправи собствения правопис, пък тогава критикувай другите на тая тема ;)

Абе то и това е така, ама смятам, че не правя чак такива елементарни грешки и в по-дъгите ми постове са от невнимание и т.н. ... Абе все едно...
А я да чуя мойте кои са да взема да не ги повтарям ...
Аватар
Shady™

Мнениеот Jabsco » Съб Фев 03, 2007 11:25 pm

Shady™ написа:
Admin написа:Shady, ти първо си оправи собствения правопис, пък тогава критикувай другите на тая тема ;)

Абе то и това е така, ама смятам, че не правя чак такива елементарни грешки и в по-дъгите ми постове са от невнимание и т.н. ... Абе все едно...

Забелязал съм, че пишеш и ти незнам, немога и т.н. вместо не знам и не мога.

A нещо не намирам темата за Бендър с търсачката или пак не съм гледал внимателно, но все пак ако може линкче :angel: :smash:
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот Shady™ » Съб Фев 03, 2007 11:38 pm

Jabsco написа:
Shady™ написа:

A нещо не намирам темата за Бендър с търсачката или пак не съм гледал внимателно, но все пак ако може линкче :angel: :smash:

Tова хубаво, ама искаш ли ти да пишеш с мойта клавиатура ;)
Ти и други подобни "грешки" може да си видял при мене ;) Spacebar-a е виновен... Не че искам да се направя на безгрешен, но такива грешки се набиват на очи. Има грешки коита(е сега си проверявах и съм добаваил това "а" дето е в червено например и съм го сложил/добавил по не внимание и много често го правя или пък изпускам букви..) са без да искаш(дори и при говоренето...знаеш ли колко хора казвам (опс още една моя грешка исках да кажа КАЗВАТ )отпредЕ/отзадЕ без дори да осъзнават а знаят че е правилно без "Е") а после си проверяваш и по не внимание ПАК не ги оправяш (много често при мене...) но има и такива които са си грешки. Смяташ че така се пише и го пишеш...
Аватар
Shady™

Мнениеот mitakaman » Съб Фев 03, 2007 11:50 pm

Shady™ написа:не внимание

Невнимание... е една дума ;)
За тази частица "не" много тъпи правила има... ама май не е това форума по родна реч : :D
Аватар
mitakaman

Рейтинг: 1977

Мнениеот Jabsco » Съб Фев 03, 2007 11:53 pm

Shady™ написа:
Jabsco написа:
Shady™ написа:

Tова хубаво, ама искаш ли ти да пишеш с мойта клавиатура ;)
Ти и други подобни "грешки" може да си видял при мене ;) Spacebar-a е виновен... Не че искам да се направя на безгрешен, но такива грешки се набиват на очи. Има грешки коита(е сега си проверявах и съм добаваил това "а" дето е в червено например и съм го сложил/добавил по не внимание и много често го правя или пък изпускам букви..) са без да искаш(дори и при говоренето...знаеш ли колко хора казвам (опс още една моя грешка исках да кажа КАЗВАТ )отпредЕ/отзадЕ без дори да осъзнават а знаят че е правилно без "Е") а после си проверяваш и по не внимание ПАК не ги оправяш (много често при мене...) но има и такива които са си грешки. Смяташ че така се пише и го пишеш...

Ясно, че стават много грешки от невнимание, но това просто ми беше набило в очите за не-то, защото явно наистина ми прави впечатление когато е правилно, а иначе не.
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот piqvica » Нед Фев 04, 2007 12:02 am

това не ме интересува какво като сам направил някви грешки там ми не мога да пиша на тази клавиятура смисъл от скоро почнах да пиша на кирилица и още ми е някак "неодобно" .Та каде мога да намеря темата за бендер бихте ли ми дали линк или каде да я потарся
благодаря предварително
Аватар
piqvica

Мнениеот Shady™ » Нед Фев 04, 2007 12:54 am

piqvica написа:това не ме интересува какво като сам направил някви грешки там ми не мога да пиша на тази клавиятура смисъл от скоро почнах да пиша на кирилица и още ми е някак "неодобно" .Та каде мога да намеря темата за бендер бихте ли ми дали линк или каде да я потарся
благодаря предварително

сАм = сЪм
клавиЯтура - клавиАтура
неОдобно - неУдобно
кАде - кЪде
потарся - потЪрся

ПС:
ЕN/BG
y = ъ
u = у

:beer: ;)
Аватар
Shady™

Мнениеот ZmD » Нед Фев 04, 2007 1:00 am

piqvica написа:"неодобно"
:agree: :^:
Изображение
Аватар
ZmD

Рейтинг: 1352

Мнениеот piqvica » Нед Фев 04, 2007 1:26 am

добре професори ще ми кажете ли какво и как е станало с бендер
Аватар
piqvica

Бендер...

Мнениеот Shady™ » Нед Фев 04, 2007 1:30 am

piqvica написа:добре професори ще ми кажете ли какво и как е станало с бендер

Преби се на един 10 метров дроп който го е скачал много пъти (тоя от Disorder 4, но не пребиването от там а ДРУГО) и беше със счупен гръбнак за мисля че около 3-4 месеца в болница ако не ме лъже паметта(може и да са бил иседмици де... ДАНО) и след това има възтановителен период.
А за каранетослед акто се оправи - иска да си сбъден мечтата - 30 метра дроп. И каза че не се е отказал от нея... Така че очакваме невъзможното или последното от Бендер...
Аватар
Shady™

Мнениеот Admin » Нед Фев 04, 2007 1:31 am

Jabsco написа:A нещо не намирам темата за Бендър с търсачката или пак не съм гледал внимателно, но все пак ако може линкче :angel: :smash:

Съжалявам, и аз нещо не успявам... може пък да съм се заблудил и да не е имало тема, т.е. да съм чел само по чужди сайтове.
Като цяло беше извадил късмет, т.е. нямаше опасност от парализиране и т.н., но все пак това си е тежка контузия с трайни последици. Доколкото помня, самото счупване беше станало при приземяването след порядъчно висок пад - май даже не беше паднал, просто от силата на удара при приземяването или нещо подобно.
Аватар
Admin

Мнениеот Shady™ » Нед Фев 04, 2007 1:34 am

Admin написа:
Jabsco написа:A нещо не намирам темата за Бендър с търсачката или пак не съм гледал внимателно, но все пак ако може линкче :angel: :smash:

Съжалявам, и аз нещо не успявам... може пък да съм се заблудил и да не е имало тема, т.е. да съм чел само по чужди сайтове.

Имаше тема ТУК във форумът с линкове към статии от други сайтове... И стана ясно това което написах най горе....
Аватар
Shady™

Мнениеот kotka12 » Нед Фев 04, 2007 10:41 am

по памет:
Бендър се размаза 2005 година на опит за дроп с височина 50 фута. Имаше 4 повредени прешлена, ако не се лъжа маи нещо ребърца помлени и прочее. След което се възстанови, но се позагуби
@Сенчестия ТъМъ
относно правописа ти - изобилстват стилистични, тук-там правописни, и доста граматически грешки :beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот bluskanie » Нед Фев 04, 2007 11:40 am

kotka12, аз разбирам ти да нямаше грешки, та да правиш забележки, ама то... ;)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Назад към Общ форум