Пропуснат Живот

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Пропуснат Живот

Мнениеот bluskanie » Съб Фев 03, 2007 8:24 pm

Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Re: Пропуснат Живот

Мнениеот Shady™ » Съб Фев 03, 2007 9:21 pm

bluskanie написа:http://zamunda.net/details.php?id=77128

Не сте влезнали в акаунта си!
Грешка: Трябва да влезнете в акаунта си за да видите тази страница.
==>
Съжалявам
Моментния лимит на акаунти (220,000) е превишен. Моля проверете пак след няколко дни.
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот ZmD » Съб Фев 03, 2007 9:24 pm

Доста грубо ,но за сьжаление реално
Изображение
Аватар
ZmD

Рейтинг: 1352

Мнениеот iiccoo » Съб Фев 03, 2007 11:49 pm

Некви дроги :nono:
Аватар
iiccoo

Рейтинг: 1200

Мнениеот EmZo » Нед Фев 04, 2007 2:26 pm

Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот bluskanie » Нед Фев 04, 2007 3:16 pm

Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот screamBoy » Нед Фев 04, 2007 7:30 pm

що за безмислена тема ...

линка в замунда е към български 30мин филм, който доколкото разбрах от коментарите там е за хероиномани, ето и инфото:
//## Държава : България

## Времетраене : 30 мин

## Резюме : Проблемите тръгват от там - откъсването от реалния свят, от приятелите, от най-близките. Пътят, който е изкушавал мнозина и от който са се върнали твърде малко хора – пътят на дрогата. За всички пропуснати мигове, за това, което тя отнема е българският филм „Пропуснат живот” чиято премиера ще се състои днес (28 ноември) в Централния военен клуб, предаде БТА.

Продукцията е осъществена с помощта на фондация „Спасение” и продуцентска къща „Оптимус 2000” по повод Програмата за младежки дейности 2006-2007 на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС). Във филма за първи път ще се прожектират уникални кадри, запечатали ежедневието на наркозависимите. „Пропуснат живот” е предназначен предимно за младите, които нямат достатъчно информация, за последиците от дрогата.//

до сега съм гледал разни български репортажи 'за наркотиците' и са толкова безкрайно малоумни, че дори без да гледам кой е спонсора на този филм се сещам и съм 100% сигурен какво ТОЧНО има в него ... bluskanie ако се впечатляваш от такива безмислици горещо ти препоръчвам изобщо никога да не се запознаваш с хора, за които знаеш че са наркомани (без значение хероиномани или други) и още по-горещо се моля наистина никога да не разбереш колко от познатите ти са наркомани :D
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот bluskanie » Нед Фев 04, 2007 8:44 pm

screamBoy, позволи ми да ти пожелая никога да не разбереш, защо филма не е "безмислен"...
Последна промяна bluskanie на Нед Фев 04, 2007 8:58 pm, променена общо 3 пъти
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот naso » Нед Фев 04, 2007 8:46 pm

Заговаряйки за дрогата имам една кратка история :
като прохождах в Планинското което бе6е 2003 ... грубо по4наг да карам с един жоро викаха му Бендера(някои може и да го знаят) щото се меткаше от каде ли не абе беше яко луд можеше да стане нещо ако беше продължил да кара.Кво ли не съм правил с него каде ли не сме ходили (се тая) но идеята беше че се запали по колелата покрай мен ала бала взе си Shiver абе колело за мачкане на сичко и нз кво стана с гадни хора ли се забърка изперка ли почнах да го виждам как иска некви стотинки от разни хора разпродаде си колелото и очевидно стана зависим.Последния път като си говорих с него трудно ме позна и ми разказваше как се мъчи да се откаже от дрогите за да събере пари за колело защото много му се карало ама ... неможел да спре и така това беше одавна преди 9 10 месеца не го знам дали е жив .:) дано е
naso

Рейтинг: 1993

!!!!!!!!!!!

Мнениеот Shady™ » Нед Фев 04, 2007 9:37 pm

Абе не рабрахте ли че май само вие сте го гледали това (вижте моя първи пост в темата...) Качете го някъде другаде че да могат хората да разберат за какво говорите ! Сега е все едно Зона Б51
Аватар
Shady™

Мнениеот EmZo » Нед Фев 04, 2007 10:24 pm

@bluskanie Пич, ако си мислиш че подобни филми ще променят нещата... :bigeyes: :crazy:

Гледай редовно "Искрено и Лично" и се успокой!
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот bluskanie » Нед Фев 04, 2007 10:45 pm

EmZo написа:@bluskanie Пич, ако си мислиш че подобни филми ще променят нещата... :bigeyes: :crazy:

Гледай редовно "Искрено и Лично" и се успокой!

Т'ва "пич" не го ползвай, когато се обръщаш към мен!

Пуснах темата, за да може повече хора да го гледат. В никакъв случай филма не е вреден, а дали е полезен... ми по-скоро да. Но пък постът с филмчето на Турбото (мноо е кууул) в никакъв случай не е полезен, а дали е вреден... по-скоро да. Не е нужно да коментираш нещо, към което очевидно нямаш адекватно отношение.

Всички, въпреки огромното желание, няма да споря с вас по тази тема.

Shady, имаш ПМ
Последна промяна bluskanie на Нед Фев 04, 2007 11:03 pm, променена общо 1 път
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Re: ..

Мнениеот iiccoo » Нед Фев 04, 2007 11:11 pm

Shady™ написа:Постовете ми невидими ли са ? Ако някой ги вижда/чете да каже/направи нещо...

Аз виждам и постовете ти и линка ми се отваря. Не знам защо имаш проблем с него. Въпреки това не мисля да гледам подобни депресанти. И без това си имам достатъчно проблеми, че да се натоварам с чуждите. :dunno:
Аватар
iiccoo

Рейтинг: 1200

Мнениеот gada » Пон Фев 05, 2007 12:02 am

сега ще го гледам утре резултат :evil:
Изображение

nqmam net!!!
Аватар
gada

Рейтинг: 1223

Хъх

Мнениеот Shady™ » Пон Фев 05, 2007 12:54 am

Сега гледах филма с "любезното съдействие на" bluskanie :beer:
А за филма баси... Това е най-"силния" филм който съм гледал по отношение на наркотиците... Никога не съм пробвал наркотици и т.н. и няма и да го направя ама чак страх ме хвана да не стана като тях баси все едно вече съм пробвал :bigeyes: :crazy: Много им съчувствам.
@naso - за този Жоро аз знам че си продаде колелото за да си купи компютър бе :crazy: :V: Незнаех че е заради такива проблеми
Последна промяна Shady™ на Пон Фев 05, 2007 12:56 am, променена общо 2 пъти
Аватар
Shady™

Мнениеот EmZo » Пон Фев 05, 2007 2:49 am

bluskanie написа:Т'ва "пич" не го ползвай, когато се обръщаш към мен!...

Не ти отива на псевдонима....

bluskanie написа:В никакъв случай филма не е вреден, а дали е полезен... ми по-скоро да.

Най-вероятно, потреблението на хероин ще спадне. Ето Шейди ни обеща вече. Добре че беше филма.:rofl:

bluskanie написа:Но пък постът с филмчето на Турбото (мноо е кууул) в никакъв случай не е полезен, а дали е вреден... по-скоро да.

Той е точно, толкова "вреден", колкото е "полезен" и филма от твоята кауза.

bluskanie написа:Не е нужно да коментираш нещо, към което очевидно нямаш адекватно отношение.

С кое око го видя? ;)
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот bluskanie » Пон Фев 05, 2007 12:22 pm

EmZo написа:
bluskanie написа:Но пък постът с филмчето на Турбото (мноо е кууул) в никакъв случай не е полезен, а дали е вреден... по-скоро да.

Той е точно, толкова "вреден", колкото е "полезен" и филма от твоята кауза.

Това ако е вярно, то означава, че дилма на турбото е много вреден! Пък за кауза... мисля, че все още не си разбрал какъв е смисъла на филма, защото не си го гледал. Да не говорим, че смисъла не е адресиран до теб, предвид предполагаемата ти възраст.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот EmZo » Пон Фев 05, 2007 12:39 pm

Филма, го гледах непосредствено преди да напиша втория си пост.Браво на хората които са го направили. Има документална стойност, добро заснемане, монтаж... до тук чудесно.

НО...

Губи му се смисъла според мен именно от гледна точка на адресатите, трудно ще ме убедиш, че пубертетите (не че до преди 3 години, технически и аз не спадах в тази категория...) ще му обърнат някакво особено внимание. Едва ли ще си губят времето с подобни филми, като през това време може да гледат я Биг Брадър, я Шоуто на Слави, я някоя друга помия с извинение.

Всичко се свежда до човека и неговото собствено съзнание.
Особено много ме дразни когато разни обществени маси, рок групи или телевизии изведнъж изскочат от немай къде си със своята "загриженост" към проблема. Обществените маси цъкат с езици и си казват "ейй колко е грозно", "дано не ми се случи и н мен", "горките деца"... но това обикновенно остава в краткосрочен период след "запознаването" с проблема... общо взето у по-голямата част единствения същински ефект който се постига, е повдигане на духа на базата на идеята "добре че и аз не съм като тях". И така всичко е чудесно, медиите правят най-различни кампании, вдигат имиджа си и цените за реклама, както е случая с малоумните лентичи за медиците.

А на огромната част от младежта им дреме на... "крака" за такива филми.
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот bikerider » Пон Фев 05, 2007 1:26 pm

:offtopic:

EmZo написа:малоумните лентичи за медиците

:agree:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Пон Фев 05, 2007 2:59 pm

Доста повърхностно поглеждане върху нещата. Ся за бтр-ите съм съгласен. Те самите са пълни помияри и това е някакъв неуспешен опит за изплуване от забравата, но всъщност проблема си е проблем.
Разбира се, че на пуберите им пука... поне на тази част, която въобще от нещо им пука, която част е доста по-застрашена от наркотика. Другите просто гледат Биг Брадър и не се друсат. Много хубав коментар прочетох на едно място и ще го цитирам, след като кажа своето.

Филмът е информативен. Много момчета и момичета сега посягат към наркотоците, без да знаят въобще какво означават те и гледайки Боби Турбото си мислят, че е яко кул баце, да се надрусаме е тука, е са... Това се отнася и за децата от добри семейства с възможности, примерите са безброй. Информираността на населението по проблема е повече от плачевна, както продължавам да се убеждавам и това е начин/опит за провукиране на малко по-отговорно мислене у младите, що се отнася до дрогата. Направо съм изумен как е възможно да отричате проблема и да казвате, че филма е безмислен... Нали сме наясно, че филма няма да спаси НАРКОМАНИТЕ? Или не сме? Нищо и нокой няма да спаси... просто може да накара някой да мисли, преди да направи нещо, което е едничката му цел и дори един човек да НЕ опита дрога, като се сети за филма е огромен успех за филма. Това е... а, всичко, което до момента чета е просто неинформираност.

Цитат:
"Средностатистическият селянин (използвам епитета като показателен за манталитет, а не за произход) с Мерцедес с автоматични скорости няма нужда от наркотици. Нито има смелост да ги опита - той пребледнява и припада дори когато му вземат кръв. На него му стига да ма'а цял ден, да прави пачка, да се прибере вечерта, да погледа телевизия докато пийва ракийка със салатка, евентуално да изчука жена си и да заспи. На следващия ден, през следващия месец, следващата година и десетилетие - все същото. Единственото му забавление е веднъж в месеца да отиде в някоя чалга-кръчма, да си поръча 12-годишно уиски с кока-кола и да се опита да свали сервитьорката (като правило неуспешно).

Към твърдите наркотици обикновено посягат мислещи, търсещи хора, за които дрогата е начин да разширят съзнанието си, да открият една различна реалност и да се пренесат в друг, паралелен свят. А не "да впечатлят някого". Чувствителни, емоционални, любопитни и интелигентни млади хора, които четат Кастанеда, Ошо, Станислав Гроф и Тимоти Лиъри успоредно с Фройд, Юнг и Ерих Берн. Поне в началото. За съжаление обикновено такива хора са по-лабилни емоционално и твърде скоро наркотиците се превръщат от средство в цел, а после и в начин на живот. И на умиране.

Преминах през целия цикъл преди доста време (въпреки че мЕрихуана и аз не съм помирисвал ). Повечето от приятелите ми от тогава вече ги няма - Мето (Папа), Август Жорж Пуст, Дарина и Въри, малкия Крис, Бляк Божо, Християн Мирчев... И още десетки... Други - много по-малка част - оцеляхме. И се справяме не зле. За човек, преодолял хероиновата абстиненция, всички ежедневни проблеми изглеждат толкова дребни и лесно разрешими.

Не мога да кажа, че съжалявам, че преживях всичко това. Научих много - за хората като цяло и най-вече за себе си. Но не бих искал детето ми да мине по същия път. Защото независимо колко е уверен започващият да експериментира с наркотиците, че точно той няма да се закачи - ГАРАНЦИЯ НЯМА ! Дори е валидно обратното - колкото по-самоуверен е, толкова по-вероятно е да развие един ден зависимост. Това е като да скочите в от кораб в морето, без да знаете да плувате. При добро самообладание и не малко късмет може и да се научите да се задържате над водата и да се доберете до брега, преди да се удавите. Но вероятността не е голяма.

Така че не препоръчвам на никого да опитва. А ако все пак някой е твърдо решен да го направи, нека поне да е след 20-годишна вързаст. Когато вече има нещо зад себе си - знания, умения, опит. Нещо, за което да се хване и към което да се върне. И което ще му помогне да се измъкне, ако се усети навреме. И ако има късмет и достатъчно сили."
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот shepo » Пон Фев 05, 2007 3:54 pm

bluskanie , напълно те подкрепям а на всички останали:които не е имал приятели които са се скапали от наркотици пред очите му просто не знаят за какво става въпрос. а дали има полза от такива филми -които мисли че отговора е не нека ми посочи някои "полезен филм"
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот screamBoy » Вто Фев 06, 2007 3:50 am

имам твърде много напротив, bluskanie, и съм на точната вълна да ти покажа пълното безмислие ... не на кадрите и подборката им като такива, а на Филма ... и свързаните с него представяния

На първо място това са кадри най-вече с хероинозависими.
Без значение чия точно представа за 'наркотик' ще приемем, то 'хероин' е една нищожна част от нея. За странични хора може би най-грозната, и затова най-често използвана от повърхностни идиоти като журналиста Карбовски (той май беше първия който наду гайдата силно и даже клипче прави за това) а сега и тези.
Показаните неща не се случват на наркоманите !!!
Показаните неща се случват на хероиноманите !

Тъпата аналогия е да ходиш със city bike на разходка в парка и да те плашат със счупени каски и кости от DH !
Не, много по-грозно е, защото за колелата никой не ти казва че са забранени, никой не се уповава и не множи страха ти като те заблуждава всеки път, постоянно.

Ето кадрите, виждате какво се случва на хероиноманите - зависимите от хероин. И по-лоши неща се случват, има неща които дори на лайняните журналисти не им стиска да снимат. Но наркотиците не са само хероин, зависимостите не са само към хероин, закона не наказва само употребата и разпространяването на хероин ... а също така и не на всички хероиномани им се случват такива неща.

Най-най-най-елементарното, къде се споменава че филма е за хероинозависими, защо го пишат 'наркотици' ??? нали абсолютно всяко дете има достъп до едва ли не всякакъв наркотик ... прескачам 'спорните' моменти и направо се хвърлям на цигара с коноп от 2лв ... или там колкото струва при съответния дилър ... и ето 'детето' - имащото нужда от непрестанни лъжи и заплахи вече порастнало но отникъде непризнато за човек 14 годишно създание си купува такава, или стандартния случай - отива на купон и му предлагат да се включи в употребата на такава ... и какво ? ми какво, нищо общо с филма, разбира се, защото за да станеш такова нещо и да те налегнат хепатити и т.н. ми да, става, ама не и след прилагането на елементарна хигиена ... така че 14 годишния човек като стане на 15 вече не само е опитал но и е опитвал толкова много наркотик че му е абсолютно ясно че такива боклуци като създателите и разпространителите на този Филм и подобните му просто го лъжат ... което изобщо не е така, те си показват истинските неща и все пак лъжат, лъжат до Безбог и за това точно те са виновни че никой не прави разлика между веществата, никой не се научава как да се бори със зависимостите - защото няма време за нищо друго освен да се страхува и да мрази.
Всеки който пропагандира страха за мен е не безразличен а много отличен, много враг, та не че се или ще се познаваме, но някак имай го предвид че не е нужно да си ничия пионка.

Ако все пак и някой друг чете до тук - каквото е показано във филма е това което най-вероятно ще ви се случи ако започнете да употребявате хероин. Поради простия факт, че кокаин се продава само на първа употреба, това ще ви се случи и ако започнете да употребявате кокаин. Какво значи това ? Значи че теоретически нищо такова няма да се случи, защото сте силни-здрави-относително_богати и със 'всичкия си', но практически купувате какво ли не под търговската марка 'хероин' и дори още по-лоши неща под търговската марка 'кокаин'; освен това мимолетни обстоятелства като почерпка с чужда спринцовка ще ви срещнат с прекрасната госпожица Смърт по доста гнусен и мъчителен ОСОБЕНО ЗА ОКОЛНИТЕ начин ... забравих - и продължителен ! а за златната доза все нещо не достига, колко тъжно ...
Това обаче няма много общо с наркотиците, нито с наркоманите.
Наистина огромната част от младежта си купува наркотици по 3лв бутилката или 2лв кутията от почти всеки магазин, денонощно (поне в София) и въобще ама грам не им дреме за тъпия сбъркан филм и некви тъпи сбъркани идиоти в некъф абсурден форум.
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот bluskanie » Вто Фев 06, 2007 9:02 am

screamBoy написа:имам твърде много напротив, bluskanie, и съм на точната вълна да ти покажа пълното безмислие ...

Определено си на някаква вълна. Не знам точно, за кое да напиша, не че съм съгласен, но май ще се обединим само около последното ти изречение.

Филма си е за хероиновите наркомани и нещата, показани там се случват на много голям процент от хората, опитали няколко пъти хероин. Ето затова е цялата дандания. Не знам какви са тия бръщолевения за страх и такива неща, това е реалноста, виждал съм я с очите си, доста познати ИМАХ, но като бях на 14-15 и гледах подобен филм, бях шокиран направо, после го видях с очите си и вероятно това е било едно от нещата, които са ме спрели да опитам. Тва "на децата не им пукало" сигурно е така за огромната част, която е толкова малоумна, че не би погледнала към наркотик, освен да се "накозиме, бате".

Бе всеки има собствена теория, аз смятам, че не е вредно да се погледне филма само и единствено с ОБРАЗОВАТЕЛНА ЦЕЛ. Тоест да се погледне по-отвътре живота на хероинозависимия човек, а не да се отрича със "скапани, дроги".

И последно... нали знаеш защо наркотикът най-често се оприличава на хероин? Щот просто от хероина се мре и то бърже!
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот klmn » Вто Фев 06, 2007 9:07 am

Бе аз не знам некой на хероин да не е почнал с трева или некви хапчета..
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Alien » Вто Фев 06, 2007 10:50 am

bluskanie написа:Към твърдите наркотици обикновено посягат мислещи, търсещи хора, за които дрогата е начин да разширят съзнанието си, да открият една различна реалност и да се пренесат в друг, паралелен свят. А не "да впечатлят някого". Чувствителни, емоционални, любопитни и интелигентни млади хора, които четат Кастанеда, Ошо, Станислав Гроф и Тимоти Лиъри успоредно с Фройд, Юнг и Ерих Берн. Поне в началото. За съжаление обикновено такива хора са по-лабилни емоционално и твърде скоро наркотиците се превръщат от средство в цел, а после и в начин на живот. И на умиране.

Не знам кое толкова ти хареса в този цитат, но това, лично на мен, ми звучи адски смешно. Това са оправданията на един човек, който не е бил достатъчно "силен", ако мога така да кажа, че да не опита наркотици и, още повече, да не стане зависим. Тия хора били интелигентни, искали да се пренесат в паралелен свят, чувствителни и които четат някакви неща, които дори не съм чувал. Бре, бре. А другите, които не сме опитвали, и нямаме и намерение, сме прости хорица, без проблеми, които само гледат да си купят мерцедес и да гледат мача вечерта на салатка и ракия? Баси смешкото. Не, просто ние имаме малко мозък, с който решаваме, че наркотиците няма да ни решат проблемите. За паралелни светове има достатъчно опции, безвредни при това - то не са едноименни състезания, то не са моите любими компютърни игри. Сега, евала на пича, че се е "откъснал" от това, но да ми се оправдава, че е започнал ин да фърст плейс, с това, че той бил мноо интелигентен човек, обаче с мноо големи проблеми - ай моля ти се.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bluskanie » Вто Фев 06, 2007 10:58 am

Alien написа:А другите, които не сме опитвали, и нямаме и намерение, сме прости хорица, без проблеми, които само гледат да си купят мерцедес и да гледат мача вечерта на салатка и ракия? Баси смешкото.

Не бе Alien, никой не ти е казал, че си прост понеже не опитваш наркотици. Според мен човека казва, че хората, които стават зависими към хероин, обикновено не са някви малоумни селяндури, но са с лабилна психика и податливи (каквито НЕ са селяндурите). При всички положения слабата воля и лабилност е голям фактор не само при наркотоците, ами и въобще в живота...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Re: Хъх

Мнениеот bikerider » Вто Фев 06, 2007 11:11 am

Shady™ написа:Никога не съм пробвал наркотици

:idea::bowdown:
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Вто Фев 06, 2007 11:18 am

bluskanie написа:
Alien написа:А другите, които не сме опитвали, и нямаме и намерение, сме прости хорица, без проблеми, които само гледат да си купят мерцедес и да гледат мача вечерта на салатка и ракия? Баси смешкото.

Не бе Alien, никой не ти е казал, че си прост понеже не опитваш наркотици. Според мен човека казва, че хората, които стават зависими към хероин, обикновено не са някви малоумни селяндури, но са с лабилна психика и податливи (каквито НЕ са селяндурите). При всички положения слабата воля и лабилност е голям фактор не само при наркотоците, ами и въобще в живота...

Има си хас! Разбира се! Но какво, малоумните селяндури не са податливи ли? Че що мислиш, че искат да карат мерцедес и да имат ГСМ за 50000 лв, въпреки че нямат какво да ядат? Точно щото са тъпи и са видяли от другите колко яко изглежда да караш готина кола и всички мацки да ти се лепят и затова и те искат. Това ако не е податливост... а това, че зависимите са с лабилна психика е така... и е само техен проблем... това не е оправдание. Всъщност е, но не ги оневинява. Като си със слаба воля и се поддаваш - ще си носиш последствията, а няма да обясняваш колко всъщност интелигентен си ти и колко всъщност са тъпи другите.
Последна промяна Alien на Вто Фев 06, 2007 11:18 am, променена общо 1 път
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bikerider » Вто Фев 06, 2007 11:18 am

Alien написа:Не знам кое толкова ти хареса в този цитат, но това, лично на мен, ми звучи адски смешно. Това са оправданията на един човек, който не е бил достатъчно "силен", ако мога така да кажа, че да не опита наркотици и, още повече, да не стане зависим.

Идея си нямаш колко повърхностно разсъждаваш като пренасяш вината/отговорността изключително върху жертвите.
Бих те посъветвал да не коментираш точно това, щото нямаш и бегла представа за какво става дума, просто ти е по-лесно да махнеш с ръка и да отпишеш тези хора като мързеливци и "слаби". Идея си нямаш за какво говориш и честна дума заслужаваш да видиш какво е и да помагаш на някой с калцирани вени да се "уцели" в кутрето за да разбереш колко си невеж. Ма кво ли те мисля, ти си "силен"... :bowdown:

Филма е създаден именно за да обясни на хора като теб, че наркоманите са жертви и са болни хора, а не мързеливи престъпници.
Но друго си е - те си се боцкат щото са слаби, ние ги плюем, щото сме "силни", а дилърчетата продължават да зарибяват деца.

Бедни ми Смехурко, по-добре си върви на Марс... :crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Вто Фев 06, 2007 11:21 am

@bikerider - кажи ми къде съм "отписал тези хора като мързеливи и слаби"? Интересно ми е. Аз, ако не разбра, коментирах цитата, който е пуснал bluskanie и разсъжденията на човека, писал го, а не наркоманите по принцип. Не може да се каже, че познавам такъв, че да ги коментирам изобщо.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Следваща

Назад към Други