bluskanie написа:http://zamunda.net/details.php?id=77128
EmZo написа:@bluskanie Пич, ако си мислиш че подобни филми ще променят нещата...![]()
![]()
Гледай редовно "Искрено и Лично" и се успокой!
Shady™ написа:Постовете ми невидими ли са ? Ако някой ги вижда/чете да каже/направи нещо...
bluskanie написа:Т'ва "пич" не го ползвай, когато се обръщаш към мен!...
bluskanie написа:В никакъв случай филма не е вреден, а дали е полезен... ми по-скоро да.
bluskanie написа:Но пък постът с филмчето на Турбото (мноо е кууул) в никакъв случай не е полезен, а дали е вреден... по-скоро да.
bluskanie написа:Не е нужно да коментираш нещо, към което очевидно нямаш адекватно отношение.
EmZo написа:bluskanie написа:Но пък постът с филмчето на Турбото (мноо е кууул) в никакъв случай не е полезен, а дали е вреден... по-скоро да.
Той е точно, толкова "вреден", колкото е "полезен" и филма от твоята кауза.
screamBoy написа:имам твърде много напротив, bluskanie, и съм на точната вълна да ти покажа пълното безмислие ...
bluskanie написа:Към твърдите наркотици обикновено посягат мислещи, търсещи хора, за които дрогата е начин да разширят съзнанието си, да открият една различна реалност и да се пренесат в друг, паралелен свят. А не "да впечатлят някого". Чувствителни, емоционални, любопитни и интелигентни млади хора, които четат Кастанеда, Ошо, Станислав Гроф и Тимоти Лиъри успоредно с Фройд, Юнг и Ерих Берн. Поне в началото. За съжаление обикновено такива хора са по-лабилни емоционално и твърде скоро наркотиците се превръщат от средство в цел, а после и в начин на живот. И на умиране.
Alien написа:А другите, които не сме опитвали, и нямаме и намерение, сме прости хорица, без проблеми, които само гледат да си купят мерцедес и да гледат мача вечерта на салатка и ракия? Баси смешкото.
bluskanie написа:Alien написа:А другите, които не сме опитвали, и нямаме и намерение, сме прости хорица, без проблеми, които само гледат да си купят мерцедес и да гледат мача вечерта на салатка и ракия? Баси смешкото.
Не бе Alien, никой не ти е казал, че си прост понеже не опитваш наркотици. Според мен човека казва, че хората, които стават зависими към хероин, обикновено не са някви малоумни селяндури, но са с лабилна психика и податливи (каквито НЕ са селяндурите). При всички положения слабата воля и лабилност е голям фактор не само при наркотоците, ами и въобще в живота...
Alien написа:Не знам кое толкова ти хареса в този цитат, но това, лично на мен, ми звучи адски смешно. Това са оправданията на един човек, който не е бил достатъчно "силен", ако мога така да кажа, че да не опита наркотици и, още повече, да не стане зависим.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта