Таксиметровите шофьори настояха за бърз резултат от разкриването на това убийство и на другите убийства на таксиметрови шофьори, както и повече сигурност за автомобилите си.
MAN6 написа:може ли уж заради убийство да се вдигнат на стачка (????)
MAN6 написа:а всъщност нещата да опрат до данъци и някви измислени привилегии...
MAN6 написа:толкова са прости и жалки...
MAN6 написа:мен повече ме е яд на тоя тъпир кмета
bobyknot написа::offtopic:
@Аxelmax, ако имате среща с Bender, моля свирни да дойдем с тебе!!!
bobyknot написа::offtopic:
@Аxelmax, ако имате среща с Bender, моля свирни да дойдем с тебе!!!
kotka12 написа:е, не може
просто не може
Що да са измислени? Ти не искаш ли да имаш повече привилегии в работата си? Стиска ли ти да си поискаш? Тоест... дали ще те чуят ако си поискаш?
...
Кои точно...? Според мен не са бакшишите...
...
Ако си гледал Апокалипто, е те там много яко постъпват с тапирите...
kotka12 написа:като им шибнат изисквания колата да не е по-стара от 5 години, да има еърбег на всички седалки и квото още се сетиш....
bluskanie написа:Може, може...
Квото си надрОбиш, това че си сърбаш... в най-чистия си вид!
MAN6 написа:
2- понеже темата е за тях- бакшишите. за другите ако искаш пусни отделна тема
3- гледал съм апокалипто и си мисля че е възможно скоро да го гледаме на живо в центъра на града...
bluskanie написа:MAN6 написа:
3- гледал съм апокалипто и си мисля че е възможно скоро да го гледаме на живо в центъра на града...
2. Ще стане вече много стърготино-талашитено-философска раотата
3. То при какви ли не по-брутални случки не става, та при тази дреболия ли?
MAN6 написа:bluskanie написа:MAN6 написа:
2. Ще стане вече много стърготино-талашитено-философска раотата
3. То при какви ли не по-брутални случки не става, та при тази дреболия ли?
2- свикнали сме...
3- за всичко си има първи път... (а като се замислиш, дали прожекцията не е започнала вече?)
Alien написа:Удивен съм какви неща говорите... всъщност сред "бакшишите" има и много свестни хора, които си карат като хората, лафим си с тях, майтапим се... аз лично всеки път, когато се возя с такси завързвам разговор, обикновено за такситата - колко са в София, как точно работят, фирмите какви са, има ли измамници и в О.К. (защото аз само в такива се возя) и т.н. Човек може да научи много от един таксиметров шофьор. Един даже започна да ми разправя някакви случки, все пак той на какви дебили попада...Така че ще помоля МАН6 и всички други плюещи в тази тема малко да попроменят тона си... Дебили има и сред колоездачите, не съм сигурен дали процентът не е същият, да ви кажа...
MAN6 написа:
как ще коментирате исканията им да карат без предпазен клан, при положение че това ИМ Е РАЗРЕШЕНО ПО ЗАКОН от поне 4 години... !?!?
Pupinator написа: Защото едва ли преди вчера Манш и всички останали знаеха какви са им проблемите
bluskanie написа:Сега искането е, да могат да карат без колан дори и когато са сами в автомобила... не знам с каква цел, но предполагам, че ще кажат, че на светофар може някой да нахлуе в колата и да ги заплаши... В крайна сметка ще успеят според мен, макар и да смятам, че не е редно...
EmZo написа:Предлагам, при следващия случай на колоездач блъснат от бакшиш, да се организира масов протест и блокиране на града от велосипедисти с искания да се забранят такситата и да се направят велоалеи, за да можем и ние да се придвижваме в безопасност...
axelmax написа:
Какво ще кажеш за това,bluskanie?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта