Continental Gravity ми се губи, а е един чудесен избор. Аз карам такава и съм крайно доволен. Конкретно в твоя случай бих пробвал 2х Gravity или предна Vertical и задна Slash. Larsen-а също се търкаля много добре и чифт от тези гуми може да ти се ослади, но за тях наистина трябва да караш предимно на сухо. Flow-а има най лекото търкаляне от всички изброени, но има навика да бяга на мокри камъни и клонки (скача настрани докато не захапе страничния грайфер - не е приятно изживяване). Големия обем при Petrol-a сякаш минимализира този проблем, но при него на големи гладки и мокри повърхности се проявява същото свойство на грайфера (на мокъс асфалт или на големи мокри камъни). Ако свикнеш с играта на гумите ще са ти много удобни, бързи и леки за търкаляне/катерене, но обикновенно така става или се търкаля леко или се управлява леко. Перфектната среда за теб може би би била комбинацията от преден Larsen TT 42A - Super Tacky и заден Larsen TT 60А - обикновен. Ако мислиш че имаш нужда от нещо по-мокро, комбинацията Vertical/Slash.
High Roller-а не я споменавам, защото лично за мен има доста съпротивление на търкаляне и не е много подходяща за нагоре, а Ignitor не съм карал и не мога да го коментирам.
Друго интересно решение би било Maxxis Mobster отзад комбиниран с Schwalbe Big Betty отпред, или 2х Betty-та (само хубави неща се чуват за тях)
Кобинация от 2 Mobster-а 42А/60А за предна/задна също би била прекрасна. Аз съм пробвал чифт 60А и бяха доста приятни за въртене/катерене но бих предпочел нещо по-лепкаво отпред