И как го измерихте, че е три пъти по-здраво? И колко пъти по-тежко стана?Димитър Вергиев написа:Човек пиши ми на ЛС ако не си намерил начин да те свържа с ФастМан той си направи стержен и корона даже
И станаха 3пъти по здраво!
darkrider_fr написа:Моля помогнете заштото не ми се дава пари за нова ходих до бас, до Каймата и ми казаха че ше си избия зъбите по-добре да не го правя но искам да намеря начин.
Shady™ написа:Дебим Manitou-то...А как стана ?!
Shady™ написа:Дебим Manitou-то...А как стана ?!
Мajnata написа:ас питах споилер как си е напражил голама жилката и той ми обясни на ПМ така emi pod dolnata 4a6ka ima vtulka..ni6to slojno nqma icon_smile.gif a i sterjena e oduljen ot gornata strana za da stiga do lapata....tam e malko po slojno...icon_smile.gif e imam skype icq ako iska6 po podrobno icon_smile.gif
зна4и мозце да са одалжажа жилка бес проблем!!! много е яко и ако някои иска да си пражи и тои голама жилката - да тарси споилер!!!
SpoileR написа:пък ще видим какво ще измислим...
bikerider написа:SpoileR написа:пък ще видим какво ще измислим...
не си играй с огъня, за да не пострада някой заради теб!!!!!
Edit: всъщност, има начин - правите един плътен стоманен стержен, така да дойде около килце, набивате го и готово...
darkrider_fr написа:bikerider написа:SpoileR написа:пък ще видим какво ще измислим...
Edit: всъщност, има начин - правите един плътен стоманен стержен, така да дойде около килце, набивате го и готово...
А къде във София може да се направи. и имаш ли представа за колко.
darkrider_fr написа:bikerider написа:SpoileR написа:пък ще видим какво ще измислим...
А къде във София може да се направи. и имаш ли представа за колко.
тучо чучо написа:Абе, ноемврийския не беше ли предложил в една тема въвеждане на някакви тестове?
darkrider_fr написа: но и вилката и здравето са ми важни
SpoileR написа:Да я дадеш на някой да ти я направи (уж стругар се пише) и след това да се сгъне и после втори път пак да се сгъне....е извинявай ама... или караш като откачен, или стругаря е ламер...
Бтв...
Наистина, щом DEFAULT-ски стержен си строшил, какво да говорим за правен такъв...
ВЗЕМИ СИ НОВА ВИЛКА!
ddevil написа:Абе кво се обаснявам...ако иска да си оправя стержена да си чупи главата....
ddevil написа:SpoileR написа:Да я дадеш на някой да ти я направи (уж стругар се пише) и след това да се сгъне и после втори път пак да се сгъне....е извинявай ама... или караш като откачен, или стругаря е ламер...
Бтв...
Наистина, щом DEFAULT-ски стержен си строшил, какво да говорим за правен такъв...
ВЗЕМИ СИ НОВА ВИЛКА!
Пич..вилката не беше моята...караше се за работно колело от около 100-120кг човек.Вилката беше едно старо Марзочи трекинг серия с около 4-5см ход. Определено не беше блъскана,но все пак килограмите играят роля..Абе кво се обаснявам...ако иска да си оправя стержена да си чупи главата....
RAM-FR написа:Абе се изкара че караш повече от Береклот
RAM-FR написа:Абе се изкара че караш повече от Береклот той в един от филмите караше някво минуту и не го е строшил
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта