axelmax написа:
през лятото е бума на такива злополуки като почнат да се надпреварват по пътищата за морето
И за К'ВО?
bluskanie написа: И все пак мисля, че е възможно това да се ограници донякъде. Ясно е, че повечето катарстрофи, довели до смърт са по извънградските пътища. Ми не може най-натовареното трасе Стара Загора - Бургас да е двулентов път бе...
PtD написа:bluskanie написа: И все пак мисля, че е възможно това да се ограници донякъде. Ясно е, че повечето катарстрофи, довели до смърт са по извънградските пътища. Ми не може най-натовареното трасе Стара Загора - Бургас да е двулентов път бе...
И не само това, ами минава през един куп населени места!
Мъро написа:
Тия правила са измислени неслучайно. Не само ограничението му е майката, ами и глобите при неспазването.
Инфсаструктурата ни е далеч от перфектната, но щеше да е достатъчна, ако сульо и пульо не ходеше на училище и работа с автомобил, защото видиш ли, гъзарско е. Нищо, че е многократно по-скъпо и изнервящо от градския транспорт.
Мъро написа:@bikerider, пешеходните пътеки са си точно там, където трябва да бъдат.
Ако искаш в града да си караш така, както караш на магистралата - без да бъдеш обезпокояван от светофари и пешеходци... еми, сори - няма как да стане тая работа.
Тия правила са измислени неслучайно. Не само ограничението му е майката, ами и глобите при неспазването.
Инфсаструктурата ни е далеч от перфектната, но щеше да е достатъчна, ако сульо и пульо не ходеше на училище и работа с автомобил, защото видиш ли, гъзарско е. Нищо, че е многократно по-скъпо и изнервящо от градския транспорт.
Бързия автомобил си е бърз и без да лети с 200.
LiFo написа:Мъро написа:
Да питам, според теб кое е по-лесно: да накараш сульо и пульо да спрат да ходят на училище и работа с автомобил или да изкопаеш подлез, както спомена bikerider?
Първото на този етап в България е неосъществимо следователно се търси друго решение. И така се стига до идеята с подлезите. Елементарно и ефективно, както се прави в много други страни, пък сульо и пульо пак ще могат да си летят по улиците без да застрашават пешеходците.
bluskanie написа:PtD написа:bluskanie написа:Ми не може най-натовареното трасе Стара Загора - Бургас да е двулентов път бе...
Всъщност не минава през нито едно...
kotka12 написа:@bluskanie
аз лично се сещам поне за 20 населени места от различен калибър
през които минава пътя СЗ-Бургас
PtD написа:bluskanie написа:PtD написа:bluskanie написа:Ми не може най-натовареното трасе Стара Загора - Бургас да е двулентов път бе...
Всъщност не минава през нито едно...
Ъ? Нещо не схванах хумора... Има поне 10-ина населени места след Стара Загора към Бургас, като в Карнобат има и светофар.
Едит: котка12, много си бръз
Crimson написа:Според мен главния проблем идва от това, че на българина му липсва елементарна култура и дисциплина.
Не?! Нима твърдиш обратното, защото моите наблюдения са други. Но съм готов да те изслушам и да се съглася с теб ако си достатъчно убедителен! Особено в случай където всеки ден наблюдавам свинщината по улиците!!!bluskanie написа:Crimson написа:Според мен главния проблем идва от това, че на българина му липсва елементарна култура и дисциплина.
Не!
Crimson написа:Не?! Нима твърдиш обратното, защото моите наблюдения са други. Но съм готов да те изслушам и да се съглася с теб ако си прав!bluskanie написа:Crimson написа:Според мен главния проблем идва от това, че на българина му липсва елементарна култура и дисциплина.
Не!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта