bikerider написа:Имам 20г и не съм редовен, щото не се возя в Адския транспорт
bluskanie написа: По темата... не съм се возил от години редовно, а като се кача НЕ ДУПЧА!
bluskanie написа:
Мислил съм да направя филм за това, ама събирам кинти още...
bluskanie написа:bikerider написа:Имам 20г и не съм редовен, щото не се возя в Адския транспорт
Уф, не знаеш какво изпускаш... истинския български живот е в градския транспорт. Там си има една особена атмосфера, особено общество.
Kozio написа:извинявам се на всички които смятат,че тези които не дупчат билети са всеобша заплаха за обшеството,тип анархисти и долни червей!
ама няма пък да дупча като един хляб струва 0.55 лв. а един билет(поне в повечето случай) е 0.80....
да не говорим в какви штайги-каруци-кашони и подобни неща се возим,като трябва уж да стигнеш някаде,а пък вместо това си се затъкнал в поредното задръстване и при тва се намира някой да ти иска и пари за тва...
lanzz написа:Kozio написа:извинявам се на всички които смятат,че тези които не дупчат билети са всеобша заплаха за обшеството,тип анархисти и долни червей!
е, чак пък заплаха за обществото и анархисти... по-скоро най-обикновени крадци.
kotka12 написа:на практика
повече пътници /на аванта/->липса на средства за текущ ремонт и поддръжка на автобусите->по-лоши условия->авантаджиите си намират причина да не плащат
така стоят нещата
Editor написа:Не си представям как с повече постъпващи пари от хора които са редовни ще се подобри текущата обстановка в градския транспорт.
Editor написа: Аз не мисля
did написа:Editor написа:Не си представям как с повече постъпващи пари от хора които са редовни ще се подобри текущата обстановка в градския транспорт.
а с какви ДРУГИ пари да се подобри, ако не с парите от хората, които са редовни?
kotka12 написа:по отношение на градския транспорт в СЗ
нещата са просто и ясно подредени
има си контрольор
и си плащаш като се качиш
Teodor40 написа:Все си ми се струва, че като съм виждал колко пътници свалят нередовни по спирките 2-3ма на 100-150 не ми се вижда толкова фатално. Очевидно парите "потъват" и няма какво да се лъжем за това. Връщах се от провинцията с автобус тоя мезец и хващах 60 от автогарата, обаче в почивните дни се падна и двата пъти беше споконо, чисто и нормално. Е продупчих и двата пъти билет защото извинение нямах. Айде да пуснат хбави автобуси и да са по разписание а на през един и да видим дали ще има нередовни въобще?
bikerider написа:@bluskanie:
И добре де, това ли ти е решението - да го връщаш на останалите хора, вместо да накажеш кмета? Да не говорим, че не можеш да наказваш кмета, щото си от друг град, но въпреки това си позволяваш да крадеш от софийския бюджет.
И да не стават недоразумения - никого не обиждам - наричам нещата с имената им.
@Kozio: Аз на митове и легенди не вярвам. Обвиненията следва да се подплатяват с доказателства. Като си недоволен, да си си потърсил правата, да се се хванали 100 човека, да сте наели един адвокат и да сте завели дело. Ма нали е по-лесно така, да попържаме и света да ни е черен, щото имаме оправдание.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта