@bluskanie: Ясно. Да живеят shortcut-ите.
Аз повече и стотинка няма да дам за гадното си колело, щото ти твойто си го откраднал. Логика, логика, логика.
Ти сигурно си мислиш, че Румен Гайтански е виновен за тъпотията на общинарите? Сигурно той ги е накарал с пищов в челото да подпишат такъв договор, позволил му да си купи Бугати Вейрон??? Айде моля ти се дай по-сериозно. Да ти кажа ли как се наказва политик/общински съвет? Супер лесно е, ама докато има хора като теб няма да стане.
После, позволи ми да те репликирам (chill вече го направи

) - никой не ти пречи да дупчиш билетче. Има перфоратори предостатъчно, за разлика от местата за паркиране в центъра. Демагогстваш и се опитваш да ми прехвърлиш топката, ама не става.
Да те попитам, като си толкова спокоен, че не вършиш нищо нередно - би ли ми казал на колко спестени билетчета те глобяват и какво ти е салдото от цялата операция - положително или отрицателно. Щото се правиш на хитър, а аз много добре знам колко често минават контрольори. Истината е, че можеш да спестиш бая билети докато някой те глоби. Виж, ако глобата беше 100 пъти цената на билета щеше да пееш друга песен. И да, казвам това, защото и аз мислех преди време като теб, не дупчех билети и си мислех, че си връщам за мизерията в транспорта. Мина време и видях какво съм върнал и най-вече на кого съм го върнал. Тва са глупости и за нещастие рефлектират върху потребителите.
А това, че общинска фирма няма за цел печалба... извинявай много ма ти явно живееш още в комунизма...
@Teodor40: да не би да намекваш колко е лош чичко Вълк, щото не е отишъл сам да си плати неустойките? Запознат ли си с договора в детайли за да коментираш такива неща? Аз не съм, но съм убеден, че договора е перфектен. Ако някой не си е изпълнил работата, но не е платил неустойки, дали проблема е в него? Кой е луд да плаща доброволно, като другата страна не си търси правата? Това важи и за градския транспорт - кой ви е виновен, че не сте си потърсили правата, та да наказвате останалите хора, които дупчат билети? Това ако не е дискриминация здраве му кажи. И после циганите били лоши, българите били дискриминирани. Може и да е така, питам се обаче от кого най-вече??? Май от самите българи най-вече.
Виж, ако вярвате, че няма смисъл да се бориш, че всичко е предрешено, че съда е подкупен, че еди-какво-си, еди-що-си, едва ли мога да ви помогна, мога само да кажа, че не е вярно. А защо вярвате в такива неща ще оставя да се сетите сами.