[quote="bikerider"]
Да, не съм в час, щото говоря неудобни неща.
[/quote]
Ласкаеш се.
[quote]
Не съм болдвал неща които не разбирам, а неща които са смешни. имаш ли да кажеш нещо по същество относно горната ми реплика? казвах че така нареченото "техническо и социално ноу-хау" не струва и пукната пара, ако някъде не пише какво се и какво не се покрива от гаранцията. има ли такъв statement? според самия теб няма.
[/quote]
Знам какво съм казал. Не е нужно да ми го повтаряш. И не знам защо изобщо чоплиш в темата, след като преди няколко поста казах, че това е известен и признат проблем, върху който се работи. А за досегашната гаранционна политика - не е нужно някое правило да е написано за да се спазва - примери че това се прави ще дам по-долу.
[quote]
значи всичко е въпрос на субективна преценка на продавача, обикновено Дойчин. Знаем резултатите от неговите гаранционни преценки.
[/quote]
Значи, ако съм те разбрал правилно, според [b]твоята[/b] преценка, неговата преценка.... хммм

:D:D Субективност, казваш?
[quote]
Ти сам каза, че няма удовлетворени гаранционни претенции.
[/quote]
С колко големи букви трябва да ги го напиша за да престанеш да го правиш? СПРИ ДА ИЗОПАЧАВАШ ТОВА, КОЕТО СЪМ КАЗАЛ! ЧЕТИ:
[quote="bikerider"]
...[b]всички[/b] клиенти на БАС с гаранционни претенции...
[/quote]
[quote="me

"]
1. [b]рамките[/b] се чупят заради abuse-ване.
2. "За [b]рамка[/b], счупила се поради гаранционен дефект, не ми е известно."
[/quote]
Усещаш ли вече в кой момент почна да плюеш на общо основание, или още някой трябва да ти подскаже в каква посока обърна дискусията? Помисли.
Иначе, примери за гаранционно подменени или ремонтирани части има достатъчно. Сещам се дори за един случай миналата седмица, при който човек с разплескан FiveD (очевидно разплескан от КАРАНЕ извън определеното за курбела предназначение, да не говорим че имаше и момент с пренатягане, т.е. неправилна поддръжка) си тръгна от магазина с Hussefelt... Това на несъществуваща гаранционна политика ли ти прилича? Въобще, както казах - прекалено незапознат си с нещата, за да правиш обобщения...
[quote]
Всъщност не виждам какво общо има тук магазина на Каймата. Опитваш се да отклониш темата май. Но anyway, достатъчно гнусни приказки идващи именно от БАС съм чул по мой адрес за да ме стяга съвестта какво говоря и какво не говоря по техен адрес. Наблягам върху това, че говоря за [u]магазините[/u] БАС.
[/quote]
Ами, споменах ти понятието бизнес етика. Когато си асоцииран по някакъв начин с някой търговец, НЕ говориш публично срещу другите от бранша. Независимо дали продаваш стока, сервизираш вилки, или чистиш кенефите. Просто НЕ ГО правиш. Още повече когато има установени отношения между фирмите, и те вършат работа заедно. И ОСОБЕНО, когато присъстват лични отношения - изяснявай си ги с конкретните хора. В противен изглеждаш като най-обикновен заядливец... Който си чеше егото, като си мисли, че говори "неудобни" работи

. Би трябвало да имаш достатчъно дълъг трудов стаж, за да си наясно с тия неща...