Liohman написа:... VW Passat 3 който за 2 години мина над 80 000 км без почти никакви проблеми... VW Passat 4 на братовчет ми който за 4 години направо му съдра гъ.а с едни над 110 000 км.. брат ми го замени за тази невероятна TOYOTA, съжалява многократно..
bluskanie написа:Абе не мислите ли, че е малко несериозно това "брат ми имаше, а пък един приятел му скъса гъза... а пък моя голф, а пък моето ферари..."
пропуснал частта с не-стъпването й по сервизи
bluskanie написа:Познавам един монтьор в Балкан Стар (вносител на мерцедес и мицубиши), който разправя, че всеки ден лежи под някви S класи на по 10 000км...
Liohman написа:.. 4 тойоти общо и се скъсаха да ходят по сервизи..
bluskanie написа:то не може да се каже, че еди коя си марка е "ебаси боклука"... евентуално ФОРД успяват да си докарат това определение макар че, и те продават доста
PtD написа:В последните няколко години Мерцедес имат сериозни проблеми с качеството, включително и на high-end моделите.
V8 написа:bluskanie написа:то не може да се каже, че еди коя си марка е "ебаси боклука"... евентуално ФОРД успяват да си докарат това определение макар че, и те продават доста
Правилно, "евнтуално" - аз поне не познавам други двигатели които могат да минат хиляди километри при абсолютно никакво налягане на маслото (т.е. скъсан двигателен вал на помпата) без да се разлетят или да блокират, и при това не става дума за маломощни 4banger-чета в коли от по тон и малко.
TOYAGA написа:Темата рулира отвсякъде!
TOYAGA написа:Темата рулира отвсякъде!
airborneone написа:Тази кола я счупиха от ремонти, където и да се отидеше се вадеха одеяло и се започваха ремонти (на сред поляни , планини, пътища..)
chill написа:Да живеее "Направи си сам" , DIY, ТНТМ и прочие ...
Да живеят високотехнологичните материали, български патент, Тел(TM), Канап(TM) и Дъвка(R).
airborneone написа:последното което си спомням беше тенекия от сирене за попълване на дупка в картера или нещо подобно беше....
chill написа:TOYAGA написа:Темата рулира отвсякъде!
Ми как, всеки втори българин - автомонтьор, всеки трети - футболен треньор, всеки четвърти - политолог и икономист ...
А пък най-хубавата кола е служебната.
PtD написа:Интересно защо в Щатите не са на голяма почит (изключая огромните тръкове, където джапанките нямат еквивалент).
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта