bikerider написа:И верно какво ли ни грее педофилията като постигаме реални ползи за себе си...
Ти или не ме разбираш или не знам. За противоконституционното поведение на правоохранителните органи е едно да има митинг, за недоказуемите обвинения в клиентелизъм е друго. Къде е едното, къде е другото? Или под общ знаменател като Волен Сидеров???
Аз на такива митинги не ходя, нагледал съм се и съм се напатил от hijacker-и...
<offtopic>
Edit: Не ми е известно Мария-Антоанета да се е уплашила от тълпата пред прозореца, напротив - предложила им е пасти...
Пък и някакси времената са малко по-други...
</offtopic>
които зависи решаването на проблема "педофилия" с какво се занимават. Няма да слушат кой какво реве по площадите я... Да ядат пасти!
PtD написа:Имаш ли конкретни предложения, различни от митингите?
bikerider написа:PtD написа:Имаш ли конкретни предложения, различни от митингите?
Да, имам - събираме се 20,000 човека, даваме по 10-15 лв всеки, наемаме ТОП адвокат и съдим държавата за 1 лев, поне да се експонира проблема в международните медии. Да видим кое им е по-изгодно - да ги обвинят че нарушават основни права или да ги обвиняват, че България била на еди-кое-си място по пиратство.
Ама колко човека биха дали по 10-15 лева в името на свободното обменяне на информация??? По мои впечатления - доста малко. И? Излизаме навън да ревем, щото не искаме да си потърсим правата както е редно, от моята гледна точка излиза така.
И преди съм го казвал - представи си, че се наема да организирам такова нещо - колко човека от същите дето викат сега за свободата на обмена на информация ще гракнат срещу мен, че искам да се облажа аз лично? Няма да са никак малко и ще са достатъчно за да компрометират начинанието. На това разчитат и ченгетата. Пък ако ще и 200 митинга да спретнем, тук не е като в Испания. Все още не е.
@GECKO:аз съм in.
@chill: абсолютно съгласен:agree::agree:
PtD написа:Стига с тая педофилия - това си е жива пропаганда на ГДБОП. Сигурен съм, че на арената нямаше педофилски торенти. Просто така е удобно да се манипулира общественото мнение - "тия разпространяват педофилски материали"- "а, така ли, нихната мама!"
bikerider написа:Апропо, колкото и да не вярвам в митингите, каузата си заслужава. ..затова аз ще отида на митинга и ще даря скромната си подкрепа на каузата.
GECKO написа:Е надявам се, да се видиме довечера с някой от вас на митинга. Отново старта е в 17:00 на сцената в южния парк. Марто, ще има и нещо по темата с кой е виновен и къде са доказателствата![]()
GECKO написа:Марто, ще има и нещо по темата с кой е виновен и къде са доказателствата![]()
pcmania написа:Пак саботираха митинга за свободата в интернет
24.03.2007 : svilen
Митингът за свободата в интернет и защита на торент тракерите, организиран от Zamunda.net и подкрепен от Arenabg.com се проведе в Южния парк днес. Въпреки че беше обявен за 17 часа, той се забави с 2 часа, тъй като токът беше спрян малко преди началото на проявата. Дошлите хора заподозряха в това намеса на властите, което се оказа много вероятно, тъй като организаторите бяха предупредени независимо дали има или няма ток, да освободят мястото в 19 часа. Това вбеси много протестиращите и те започнаха да скандират - „Чер-ве-ни бок-лу-ци“ и „У-шев пе-...-ст“. Собственикът на Арена, който беше задържан от полицията и пуснат от съда като невинен, каза, че властта преследва и лишава от конституционните им права най-продуктивната и интелигентна част от обществото – българските интернет фенове, а в същото време на свобода се разхождат убийци и крадци. Беше обърнато внимание на това, че по заповед на кмета Бойко Борисов митингът е преместен от центъра на София, на кална поляна, където хората тъпчеха кучешки изпражнения и газеха в локвите.
bikerider написа:Съжалявам, но мръднах да хапна до дървеното, и оттам чух "Победа", "Мафия", "Оставка", "Майко моя, родино мила" та изобщо не се и върнах. Обичайната лумпениада... имаше дори скинчета от БНС с трикольори на бицепсите.
bikerider написа:Което нищо не говори за Замунда, разбира се.
bikerider написа:...БНС с трикольори на бицепсите....
GECKO написа:а момчетата от БНС го направиха безвъзмездно.
GECKO написа:Колкото до скандиранията... и аз виках "хамас хамас" след 2 часа висене и бездействие, но не бих казал че съм солидарен с каузата на въпросните.
halcor написа:Съзирам следната сталинова логика: няма комуникационна среда - няма проблем.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта