Isidor написа:...и затова ще ТРЯБВА да ги пуснат...
Isidor написа:Аз лично съм позитивно настроен
Isidor написа:ще ТРЯБВА да ги пуснат, независимо дали искат
airborneone написа:Искренно се надявам това което си написал да не е отношението ти спрямо проблема с медиците ни.(но дори и да е такъв , всеки има право на лично мнение)
bikerider написа: Чудя се някой колко ли пари е направил със лепенките "Не сте сами" и колко от тия пари ще отидат за защита и лобиране ?
Isidor написа:Аз лично съм позитивно настроен, защото ако станат евродепутати ще получат имунитет и затова ще ТРЯБВА да ги пуснат, независимо дали искат или не, НО ако е така те и либийците могат да направят същото с тяхния престъпник в затвора в БГ (sorry, но му забравих името)
Е какви са тия въпроси, нали по презумция сестрите са 100% невинни, ти пък сега!?bikerider написа:@did:
@airborneone: А защо не Маргина - евродепутат? Да не би да е по-малко българин???????
bikerider написа:@did:
@airborneone: А защо не Маргина - евродепутат? Да не би да е по-малко българин???????
bluskanie написа:did, не съм съгласен с автора на статията относно популяризирането на кандидатурите на медиците. Според мен е реално възможно да се проведе общонационална кампания, подкрепена от всички политически партии, както и от неправителствени органиазции, и мисля, че биха успяли да се преборят за нужните гласове. Това обаче не е най-важното в случая... По-важен за мен е въпросът, дали ако евентуално бъдат избрани за евродепутати, това би имало положителен ефект върху положението, в което се намират? Доста се съмнявам лично...
bluskanie написа:Бе в час съм си, ама се чудя ако някой ваш близък се намираше в подобно положение, а надежда за изхода му беше в това кандидатиране...
Политиката е сериозно нещо, но да ми казваш, че съдбата на народа е в ръцете на депутатите... айде, айде.
Идеята според мен не е добра САМО И ЕДИНСТВЕНО, защото едва ли ще помогне на медиците. Ако беше обратното, щях да съм твърдо ЗА.
Crimson написа: Въпроса е доста лъзгав и аз смятам, че решения изградени на емоционална основа само биха навредили.
bluskanie написа:Crimson написа: Въпроса е доста лъзгав и аз смятам, че решения изградени на емоционална основа само биха навредили.
Аха... щото досега неемоционалните, сдържани, дипломатични решения бяха полезни ли?
bluskanie написа:... а надежда за изхода му беше в това кандидатиране...
Admin написа:bluskanie написа:... а надежда за изхода му беше в това кандидатиране...
Каква надежда, бе, човек, това е абсолютно несериозно!
bluskanie написа:Нашите мнения нямат значение...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта