Лятото, 3-ти септември имаше трайъл състезание във Варна и вечерта на 2-ри бяхме много народ, тука бяха и вашите(софииските) трайълджий ( Мони, Мани и Иво ) и отивахме към центъра, Мани имаше рожден ден и искаше да ни почерпи по случая и карайки към центъра, на един светофар чакаме зелено и там имаше една изтакарка( рампичка за колела, бебешки/инвалидни колички ) и ние нещо с Манито решихме да я прескачаме, бе нещо се лигавихме в общи линии и аз гапвах от едното ръбче на другото на тая изтакадка и таман се изсилвам с тяло и педал за гапа и в същото време усещам, че само аз летя напреде, колелото остаа някаде назаде и си спомнням, видях някъв ръб доста от близичко и после ставам ( аз си мисля, че май веднага станах, ама другите казаха, че съм бил нереагиращ 30-тина секунди) и не усещам още какво става, оглеждам се и гледам някви полицаи говорят с другите които в същото време нещо ми помагат. Искаха ми телефона да звънели на наще, ама викам, че нищо ми няя и да не са притесняват и в същото време гледам всички как ме зяпат изплашени и се пипвам около устата и гледам ръкавицата ми цялата в кръв, първо си помислих, че съм си строшил носа, пък нищо не усещам, после чувам някой вика да сме тръгвали към болница, а аз много мразя болници..

и настоявах много да се пребирам, после се сетих, че и колело имах някаде там, отидах, взех го и остановх, че главина са и изтървали всичките кученца ( тъпа формулска главина за сингълспийд ) и се движеше и напред и назад съвсем свободно... Та, добутах до нас ( 150м по-нагоре ) качихме се и до като Манито и Стамеца ( Blaze_ ) все настояваха да ходим в болницата, се погледнах в огледалото и гледам устната ми точно под носа разпрана...( за голямо щастие устната, че ако беше 1см по-горе, ми отиваше носа...) Та успяха да ме убедят да ходим в болницата като ми казаха, че ще ми остане мноо голям белег, ако не се залепи( като чух, че ще се лепи ми мина малко шубето, щот ако трябваше да се шие... ) Та отидахме в болницата, залепиха ме, нищо страшно и болезнено, после пак се пуснахме до центъра, ама аз понеже си бях нахакал и главата, ме цепеше ужасно и се прибрах, те останаха там да карат и да се черпят.
Резултат:
ЦЪК
Сигурно ще питате, каската къде била, ми нямаше я каската, ама в случая нищо нямаше да помогне, най-много да си бях счупил козирката.
След случая се подсигурих стабилно със трайълски freewheel с 9 кученца и яка trials верига ( скъса ли се веригата на гап, пак
същото нещо става, само дето тоя не успя да си натресе главата във ръба)
Да чукам на дърво да не ми се случват повече подобни работи, че не е хич приятно, после имах фобия от гапове сигурно месец! И аз пак с малкия дявол се разминах, защото тука един колега ( Reinosko ) Преди около година, година и нещо караше трайъл и си изби 2 зъба по този начин пак във бетонен ръб, след което се отказа от трайъла, а беше доста добър и зарибен, сега си врътка ХС по баирите.