[quote="Cveti"]
MOD,ти като отговорен доказал се член на форума получаваш задачата да напишеш едно резюме относно провелото се заседание:D;)
axelmax,предполагам,че цялото мероприятие няма да е скъпо ако си имаш отпреди необходимата екипировка и колелото ти е в ред.Странджа не е точно мястото,където може да изхарчиш много пари...но точна сума не мога да ти кажа.
May the force be with you.
[/quote]
Аз пристигнах около 19:25 на Одеон, а там вече се бяха събрали бандитите с колела - Админ, Hlebarka,Tu4o-4u4o,Lubo и kagami
Чакахме за закъснели до 19:45 след което тръгнахме да пием бира без промяна в състава... минахме покрай една бирария в която нямаше места, след това част от групата се подкрепи с по един дюнер и заседнахме на Баба-Яга ( колко странно място само

:D ) Кагами носеше две карти ( подробни - но все пак пътни ) и по тях обсъдихме възможните маршрути ...
Ту4о-4у40 ни даде една негова рецепта за енергиини курабийки

, почерпихме и други полезни съвети ...
Като цяло изводите са :
1. Ще се ходи !!!
2. Добре е да намерим туристическа карта на Странджа Планина
3. Ще носим палатки
4. Всеки носи за себе си спален чувал и шалте
5. Добре е всеки да има челник и фар
6. Ще купим бояджийски найлон - лек, добре сгънат - да покрива палатките в случай на нужда
7. Инструменти и резервни части :
Преди да тръгнем е добре всички да са сигурни в техничската изправност на колелото си и в работата на спирачките ( накладки )
- Любо ще ни даде ключ за верига
- резервни гуми
- лепенки и лепило
- колодки за спирачки
- едно дълго жило
- комплект нормални инструменти + клещи + тел
8. С храната няма да прекаляваме , аз ще опитам да забъркам една-две дози от тези курабийки

:D:D - което означава, че ще разчитаме на местните основно за нея
9. За пътуването и за влака - решшихме да опитаме да дадем някой лев на началник влака и да се наместим в последния вагон, последното купе, като натоварим байковете в самия край на влака - така от една страна хем няма да пречат никому, хем до тях ще се стига единствено през нас

:D:D - но това означава да сме на гарата минимум час преди тръгване и преговорите ще се водят от Кагами и Цвети ( освен ако началник влака не е жена

:D:D )
Вероятно другата седмица в средата пак ще се съберем за последни доуточнения и ако до тогава разполагаме с туристическа карта и за по-точен маршрут
За това се сещам в момента, ако някой се сети нещо друго или аз съм изпуснал нещо да спомена - нека да пише ...