NovemberCharlie написа:Абе тъпчовци, не сте ли се научили, че зад всяка дума в закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му стоят литри човешка кръв?
NovemberCharlie написа:Абе тъпчовци, не сте ли се научили, че зад всяка дума в закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му стоят литри човешка кръв?Малоумници!!! За какъв акт ми говориш? Нали като те отвее тира и си размажеш слабоумието по асфалта тираджията ще го съдят все едно е убил човек, а не същество с черепен вакуум! За това, че ти ще умреш на никой не му пука, ама защо ще вкарваш невинни хора в беля?
Като ти се мре по-добре се обеси!
Явно имаш опит с "веселите" и липста на жениmadsnake написа:NovemberCharlie написа:Абе тъпчовци, не сте ли се научили, че зад всяка дума в закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му стоят литри човешка кръв?Малоумници!!! За какъв акт ми говориш? Нали като те отвее тира и си размажеш слабоумието по асфалта тираджията ще го съдят все едно е убил човек, а не същество с черепен вакуум! За това, че ти ще умреш на никой не му пука, ама защо ще вкарваш невинни хора в беля?
Като ти се мре по-добре се обеси!
Абе ти си някакъв весел ми се струва а? Мери си приказките пишлеменце, защото аз може да съм нов в този форум, но където и да се пише/говори, било то и на улицата се внимава с изказванията. От тъпото ти изказване личи, че или някой сутринта ти е изял закуската, или гаджето ти не е пуснало или пък само си и мечтаеш за съществото наречено жена. Много ме кефят критикуващи дебилчета като теб "а да си чувал за spell check?" А ти да си чувал, че в България се говори на Български бе "SPELL CHECK", какво е това? Яде ли се, пие ли се? А я сега умнико си представи следната ситуация: пресичаш през нощта, тъмно е, в супер безопасната София си и изведнъж бам, някакво копеленце те премазва, защото не те бил видял и нямал време да реагира. Тогава кой е виновен? Малоумното подобие на човек (според теб) или шибания шофьор а? Мислиш, че камиона/колата/САМОЛЕТА на магистралата не могат да реагират ли? Обикновено пожелавам приятна вечер ама теб ще те пропусна.
Ти виждал ли си велосипедист размазан от камион? Защото аз съм виждал. Измиха мозъка му от асфалта с маркучGrash написа:NovemberCharlie написа:Абе тъпчовци, не сте ли се научили, че зад всяка дума в закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му стоят литри човешка кръв?
Така е, но точно за тази забрана не мисля, че важи, защото не знам за случай на блъснат колоездач на магистрала, докато случаите на другите пътища хич не са малко. Вземете се в ръце бре хора, по вашата логика не трябва да се кара колело никъде освен по велоалеи, много глупости прочетох. Не мога да разбера, защо сте против това превозно средство и този спорт като цяло. Уж е вело-форум... Май преобладават хората дето само по лифтове знаят да се возят. Разберете го най-сетне ПО МАГИСТРАЛАТА Е ЗАБРАНЕНО И МНОГО ПО-БЕЗОПАСНО ДА СЕ КАРА, ОТКОЛКОТО ПО ПОЗВОЛЕНИТЕ ПЪТИЩА. Явно сте слабоумни и не можете да го възприемете... Нали сме в България?! Аз май пиша на български... Вие четете ли???
NovemberCharlie написа:Ти виждал ли си велосипедист размазан от камион? Защото аз съм виждал. Измиха мозъка му от асфалта с маркуч
bikerider написа:Леле, колко мъдрости в тая тема... мне мога да повярвам. Още един самотен воин. Аман от интерпретатори на закона.
Абе Grash, на теб минавало ли ти е през ума, че твърденията ти за безопасно каране в аварийна лента са ТВОИ твърдения, на един единствен човек??? Преценката ти също е твоя, лична. А статистиката гледал ли си? Сещал ли си се, че там не караш само ти?
За теб безопасно, за мнозинството хора опасно. Точка. Иди спори с арменския поп!!!
NovemberCharlie написа:Престани да говориш глупости. Естествено е да няма блъснати на магистралата. Защото там няма колоездачи. А няма колоездачи, защото е забранено!
П.П. Моля модераторите да затрият темата, защото е пълна с безумия.
NovemberCharlie написа:Явно имаш опит с "веселите" и липста на жени. Нали, сладурче?
П.П Останалата част от поста ти няма връзка с темата.Не, че тази има.
bdz43r написа:Това го има на всеки вход към магистрала:
Важи за всички! Сложено е там, защото магистралата е построена са движение на МПС с висока скорост и предвид това водачите на МПС трябва да са натоварени да се съобразяват с възможно най-малко неща. Пренебрегването на тези знаци е на собствен риск и при евентуална злополука, отговорност ще носи единствено колоездача, без да броим преживяния от шофьора стрес.
Отделно, колоездача принуждава водачите на МПС да се съобразяват и с него и евентуално възможното му падане, дори и да е в аварийната лента и по тази причина забраната включва и мотоциклетите.
Иначе всеки си решава за себе си... Аз не бих тръгнал по магистралата, колкото и да е безопасно.
Момченце, карам колело от 32 години, мотор от 21, кола от 19, яхта от 10 и спя с жени от 22. Следващия път просто си задръж тъпите мисли и слушай какво ти говорят по-опитните.madsnake написа:NovemberCharlie написа:Явно имаш опит с "веселите" и липста на жени. Нали, сладурче?
П.П Останалата част от поста ти няма връзка с темата.Не, че тази има.
Мамин златен. Имам да, хапвам ги за закуска![]()
Не че нещо, ама темата беше за ходене Бургас - София, а не за заяждане с хората, но някои хора нямат спирка. Но както казва Grash, явно тук много колоездачи няма, повечето ходят до местата по които карат с кола/автобус/лифт и след това юруш надолу, кеф батко. Като не искате да карате по магистралата - ами не карайте бре, кой ви кара? Като не искате да се излагате на каквато и да е опастност докато карате си слагайте противогаз, защото въздуха в София е опасен за дишане можете да си докарате рак, а и най-добре не излизайте от вкъщи, но се обезопасете срещу земетресения. За мен тази тема приключи, то тя приключи одавна де, но не мисля че има смисъл да се говори с хора, които отказват да разберат нещо, което никога не са правили и същевременно говорят за него така, сякаш цял живот това са правели и са се нагледали на всевъзможни ситуации и проблеми. Хайде със здраве и весело каране в парковете (ако се осмелите да излезете от вкъщи де).
Grash написа:Айде като ти станат 10 000 поста да черпиши да си смениш nick-a на postwriter
bikerider написа:
Ебаси малоумниците има на тоя свят. Честна дума.
Yavkata написа:Друг маршрут е София - Елин Пелин - Пирдоп - връх Паскал, и от там по - маршрута Ком - Емине. Почти няма коли! На няколко места има изкачвания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта