pe60t0 написа:Хайде да видим
did написа:pe60t0 написа:Хайде да видим
Имам няколко книжки - една от старите, една от по-старите, една от още по-старите...![]()
Във всяка от тях има по няколко печата. По-рано все ги забутвах някъде, после си вадех нова книжка, пак щъках, пак я губех, пак си правех нова преди поредното ходене до някоя "официална забележителност" ...
pe60t0 написа:Идеята тук е друга , да посетиш местата , които са наистина с голямо историческо/географско/археологическо/тн значение и евентуално да научиш нещо ново за тях , което би било интересно.
То и повечето са едни обекти....did написа:pe60t0 написа:Хайде да видим
Имам няколко книжки - една от старите, една от по-старите, една от още по-старите...![]()
Във всяка от тях има по няколко печата. По-рано все ги забутвах някъде, после си вадех нова книжка, пак щъках, пак я губех, пак си правех нова преди поредното ходене до някоя "официална забележителност" ...
Сегашното ми мнение е, че това е една голяма глупост. Най-интересните за посещаване места са тези, където няма хора. Там, където има чиновник с печат и паркинг за автобус, нека други да ходят.
did написа:pe60t0 написа:Идеята тук е друга , да посетиш местата , които са наистина с голямо историческо/географско/археологическо/тн значение и евентуално да научиш нещо ново за тях , което би било интересно.
да бе!
голямо историческо значение
затова ги менят през 3 години:D:D
Сегашното ми мнение е, че това е една голяма глупост. Най-интересните за посещаване места са тези, където няма хора. Там, където има чиновник с печат и паркинг за автобус, нека други да ходят.
pe60t0 написа:това твойто му се вика дебилизъм bluskanie
bluskanie написа:pe60t0 написа:това твойто му се вика дебилизъм bluskanie
Ооо, не моето момче. Дебилизъм е твоето, защото точно ти имаш нужда от книжка, за да се мотивираш, да научиш нещо за родината си. Всъщност няма нищо лошо в това, само да не излезе, че който няма книжка (жълта или няква друга) не е истински българин и не се интересува от родината си
did написа:Сегашното ми мнение е, че това е една голяма глупост. Най-интересните за посещаване места са тези, където няма хора. Там, където има чиновник с печат и паркинг за автобус, нека други да ходят.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта