идват празници и се оказва че имаме 3-4 дни време за губене та решихме тука, нашата байк бригада, да си ги изгубим славно с първото ни изкачване до връх Ботев и обратно спускане до южните низини

дано и дядо Боже е съгласен с нас и ни съпроводи с едно хубаво и топло слънчице

и такаа....след обилно четене на ЧЗВ, Архиви и текущи теми се оказва че стандартният и отработен байкърски маршрут за района е село Тъжа - хижа Тъжа - вр. Ботев - заслон Ботев - хижа Рай - надолу
четейки всичко това в мен възникват няколко въпроса на които ще се радвам ако се намери някоя добра душа да ми отговори

значи първо се чудя 3 дена дали не са много за тоя преход, можем ли да си удължим или разнообразим маршрута с нещо допълнително така че хем да покараме повечко из балкана хем да минем през още някое и друго красиво местенце из него район, примерно да продължим към Левски

другото което възниква като резонен въпрос след гореизложеното е освен хижа Тъжа (1ва вечер) и заслон Ботев (2ра вечер) какви други варианти можем да имаме за спане...ще си носим и спални чували (за всеки случай) и тента за дъжд но ми се струва че ще е доста студено все още за да спим на полуоткрито
третата чуденка е

приемат се всякакви интересни предложения и съвети

peace