sto100jan написа:Гюнайдън , аркадашлар ! Насълсънъз ?Който не разбира , по-добре да вземе да учи новия официален език . Или да гласува ....
Alpina написа:Който не гласува, няма никакво право да каже една думичка, против управлението. Но както често се случва, точно тези хора плюят най-много, а какво дефакто са направили за да не е това положението?
chill написа:Alpina написа:Който не гласува, няма никакво право да каже една думичка, против управлението. Но както често се случва, точно тези хора плюят най-много, а какво дефакто са направили за да не е това положението?
Пълни глупости.
Дано по-скоро от ЕС да налагат предпазните клаузи и да орежат парите от фондовете! В това ми е надеждата.
Пища Хуфнагел написа:Това, което не мога да разбера, е откъде твоят германски колега разполага с достатъчно информация, за да дели нашите кандидат-евродепутати на "отрепки от ДС", "турци", "кухи националисти" и "мутри". Да не би някой да му е подсказал нещо?
Пища Хуфнагел написа:И друго не мога да разбера - кои са тези партии, които всъщност са направили възможно членството на България в ЕС и тези избори? Да не би случайно да бъркаш "Така изглеждат нещата отстрани" с "Така стоят нещата"?
Пища Хуфнагел написа:Да ти имам надеждата!
NovemberCharlie написа:Ами ако спрат 6-та рамкова?
did написа:Да. "Подшушнал" съм му. С него си коментираме подобни теми непрекъснато.
Това не е тема за този форум.
Щом нещо е неизбежно, по-добре да става по-бързо и да се приключва.
did написа:NovemberCharlie написа:Ами ако спрат 6-та рамкова?
Ако това ще помогне да се намали агонията, нямам нищо против.
Виж, ако отрежат седмата, това вече ще е лошо
Admin написа:И без туй не виждам изгледи положението да стане по-добро в скоро време.
lacho_m написа:Чудно ми е, ако на обяд в менюто ви се предлага:
1. Прокиснала чорба
2. Мухлясал мъжки боб
3. 50 годишно свинско
4. Вмирисан турски кебап
какво от всичко това ще изберете?И защо аджебъ е необходимо да се избира, след като е ясно, че каквото и да се яде, ще се пов**ща???
Бтв, НЕизбора, също е избор!
Crimson написа::nono: А ако си загинал от глад? И манджите все пак не са толкоз лоши колкото ги описваш, поне до толкова, че да не се издрайфаш?
Grash написа:stroker написа:bluskanie написа:stroker написа:Аз просто ще отида да пусна някоя бюлетина различна от ДПС,АТАКА и ГЕРБ.
Аз ще включа и БСП в различните от моята бюлетина...
Без да искам ги пропуснах БСП или както са са се нарекли ПЕС
Admin написа:Колкото и да е "интересно", призовавам ви да прекратите обсъждането на конкретни политически парти и т.н. Тия неща човек трябва да ги осмисля сам, ако може и ако иска, не става с приказки по форумите. Приказвали сме ги и преди и спомените от политически теми в този форум не са добри, така че и тази тема си движи по ръба на заключването. Все пак въпросът на анкетата не е "За кого сте гласували", а "дали сте гласували". Вярно е, че са свързани, ама все пак...
lacho_m написа:Проблема с изборите е същия като да идеш в магазина и да избираш кисело мляко... три марки и всичките са на един и същи КОНГЛОМЕРАТДемокрация!!!
chill написа:Глупаците да почнат да дават акъл, когато почнат да гласуват ЗА някого, а не ПРОТИВ някого. Дотогава - STFU.
Ако някой не ми харева, ако е некадърен или корумпиран, или каквото и да било, ще си приказвам и ще действам против него независимо дали съм гласувал за него, против него (т.е. за някой друг) или не съм гласувал. Точка.
ПП.
klmn написа:Нема да се плашите-Бат Бойко е първи
stroker написа:Как разбра че си противореча като изключвам ДПС,БСП,ГЕРБ и АТАКА
като остават СДС,ДСБ и НДСВ??!!![]()
![]()
![]()
Обоснови се!
Ако наистина смяташ ,че СДС,ДСБ,НДСВ та дори и БСП не са по-малкото зло от ДПС и АТАКА,просто незнам какво да мисля за теб![]()
![]()
![]()
Ако ми отговаряш моляте да обосноваваш твърденията си!
Grash написа:...Нещата стоят така: симпатизираш на някоя партия, подкрепяш и политиката и гласуваш за нея, ако няма такава - просто не гласуваш....
Grash написа:stroker написа:Как разбра че си противореча като изключвам ДПС,БСП,ГЕРБ и АТАКА
като остават СДС,ДСБ и НДСВ??!!![]()
![]()
![]()
Обоснови се!
Ако наистина смяташ ,че СДС,ДСБ,НДСВ та дори и БСП не са по-малкото зло от ДПС и АТАКА,просто незнам какво да мисля за теб![]()
![]()
![]()
Ако ми отговаряш моляте да обосноваваш твърденията си!
Ами какво добро виждаш в СДС, ДСБ
![]()
![]()
, НДСВ
OMG
? Тва с по-малкото зло не ми го разправяй, защото звучи детско. Нещата стоят така: симпатизираш на някоя партия, подкрепяш и политиката и гласуваш за нея, ако няма такава - просто не гласуваш. Не мога да разбера защо се впрягате с тази избирателна активност, при положение, че си е съвсем нормална. Доколкото разбрах и при присъединилите се през 2004г. държави е било така на първите избори. Аз не гласувах, защото бях на работа и нямаше кога и как да го направя. Не виждам за какво трябва да се обосновавам, съвсем ясно съм се изказал. А и още нещо: въобще не ми пука какво си мислиш за мен
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта