did написа:В комбинация двете правят така, че всички млека, които могат да се купят в България от магазина, да изглеждат гадни.
Teodor40 написа:Tози тест не е от скоро а вие вярвате ли на 100%? За да бъда честен откакто чух за него купувам само "Герма" вече поне два месеца и ме кефи
bikerider написа:Teodor40 написа:Tози тест не е от скоро а вие вярвате ли на 100%? За да бъда честен откакто чух за него купувам само "Герма" вече поне два месеца и ме кефи
Т.е. допринасяш за увеличаване на търсенето и приближаваш времето, когато и "Герма" ще бъде развалено
bluskanie написа:Има фирми (дори у нас), които, въпреки многото печалба, не скапват(тотално)продуктите си. Тандем е пример при саламчетата
Kitolino написа:Понеже мандра "Бор Чвор" е от родното място на баба и дядо - село Дълбок Извор ( Първомайско ), мога да съм очарован, че има толкова добри резултати на теста.
Съселяните все още прохождат и им стискам палци![]()
Kitolino написа:Понеже мандра "Бор Чвор" е от родното място на баба и дядо - село Дълбок Извор ( Първомайско ), мога да съм очарован, че има толкова добри резултати на теста.
Съселяните все още прохождат и им стискам палци![]()
А иначе сиренце и кашкавал правят много добре от другата мандра в селото - " Елит ", така че подкрепете родното
kagami написа:Бор-чвор беше хубаво в началото. Сега и то, и Герма са гадни както почти всички останали кисели млека, които се намират по магазините. Изключвам неизвестните (и непокварени) местни млека по планинските села и градчета....
И на мен ми се пие боза, която от сутринта до обяд прокисва така че хвърчат капачките, ама няма. Правил съм си експеримент, лятно време да държа на слънце на балкона бутилка с боза в продължение на 3 дни. Е не вкисна мамка му. Всичко е бъкано с консерванти.kagami написа:...писах мейл на някоия от фирмите (не помня коя), че искам да ям кисело мляко, което след два дни в хладилника вскива!
Щом те кефи.Ozzie написа:kagami написа:Правил съм си експеримент, лятно време да държа на слънце на балкона бутилка с боза в продължение на 3 дни.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта