Здрасти,
искам да си сложа преден калник на колелото. Знам че по принцип то не е предвидено да има никакви калници, но в града е много досадно като да пръска в лицето ми.
Какво мога да направя по въпроса?
FireFoXa написа:Най-вероятно има това предвид. Мисля че имаше из магазините по-евтини пластмасови калници. Моя съвет е да пообиколиш магазините, мисля че още в първия ще намериш нещо по-твой вкус.![]()
![]()
van4o написа:FireFoXa написа:Най-вероятно има това предвид. Мисля че имаше из магазините по-евтини пластмасови калници. Моя съвет е да пообиколиш магазините, мисля че още в първия ще намериш нещо по-твой вкус.![]()
![]()
Да има в почти всички вело магазини такива калници. Ако се не лъжа имаше комплекти преден и заден за по 6-8 лева .
did написа:van4o написа:FireFoXa написа:Най-вероятно има това предвид. Мисля че имаше из магазините по-евтини пластмасови калници. Моя съвет е да пообиколиш магазините, мисля че още в първия ще намериш нещо по-твой вкус.![]()
![]()
Да има в почти всички вело магазини такива калници. Ако се не лъжа имаше комплекти преден и заден за по 6-8 лева .
Да ти е направило впечатление, че материалът на тези от 20 лева и на онези от 6-8 е различен? Логично следствие от тази разлика е, че евтините се разхлопват там, където се закрепват, и почват да се клатят доста неприятно само няколко месеца след монтирането им. Не че онези от 20 лева са вечни де...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта