Но ако си кара 7цата значи още по добре

I need money написа:Слави незнам колкo е зле като казваше че неможе да кара вече кола като го видях да завива на Орлов Мост с едно BMW 7 с регистрационен номер 7878.Според мене тои си го има това овреждане ама блафира защото реЙтингЪт му е паднал и като се върне ще си го качи.Поне така мисля![]()
ОбОрЕтЕмЕ
mulltex написа:I need money написа:Слави незнам колкo е зле като казваше че неможе да кара вече кола като го видях да завива на Орлов Мост с едно BMW 7 с регистрационен номер 7878.Според мене тои си го има това овреждане ама блафира защото реЙтингЪт му е паднал и като се върне ще си го качи.Поне така мисля![]()
ОбОрЕтЕмЕ
Не си единствения, който го засича в крачка - аз също го видях преди около 2 седмици на задръстването на семинарията. На мен също ми се струва че всичко това е една голямо представление...
gru написа:крещя щото чалгата става масова вече и се опитват да ни промиват мозъците некви вносни медий а ние се дълим един друг е за тва крещя човеко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОК лингвистеchill написа:gru написа:крещя щото чалгата става масова вече и се опитват да ни промиват мозъците некви вносни медий а ние се дълим един друг е за тва крещя човеко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Крещя, защото чалгата става масова вече и се опитват да ни промиват мозъците някакви вносни медии, а ние се дърлим един друг, е за т'ва крещя, човеко.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето, коригирах ти го.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта