Слави Трифонов

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот dani32 » Пон Май 14, 2007 9:44 pm

Е незнам но дано се е оправил защото все пак не ви ли липсва.
Но ако си кара 7цата значи още по добре :)
dani32

Рейтинг: 1237

Мнениеот gru » Вто Май 29, 2007 9:35 am

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО СЕ РЕВЕ ЗА СЕЛО ТРИФОНОВО А НЕ ЗА РАЗНИ БОЛНИ ДЕЦА ОТ НЕИЗЛИЧИМИ БОЛЕСТИ С РОДИТЕЛИ КОИТО ВИЖДАТ КАК ДЕЦАТА ИМ СЕ ТОПЯТ ПРЕД ОЧИТЕ ИМ И НЕ МОГАТ ДА ИМ ПОМОГНАТ СЕДИМ И РЕВЕМ ЗА НАЙ ГОЛЕМИЯ НАГАЖДАЧ В ТЕЛЕВИЗИЯТА ВИЖТЕ КОЛКО МЛАД НАРОД УМИРА ПО ПЪТИЩАТА СМЪРТТА НА 1 ЧОВЕК Е ТРАГЕДИЯ НА 100 Е СТАТИСТИКА НЯМАМ ДУМИ ЗА ЦЕННОСТИТЕ НА БЪЛГАРИНА !!!!!! :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Аватар
gru

Рейтинг: 1147

Мнениеот chill » Вто Май 29, 2007 2:27 pm

К'во си се разкрещял, бе ?
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот gru » Вто Май 29, 2007 2:42 pm

крещя щото чалгата става масова вече и се опитват да ни промиват мозъците некви вносни медий а ние се дълим един друг е за тва крещя човеко :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: :crap:
Аватар
gru

Мнениеот mulltex » Вто Май 29, 2007 3:57 pm

I need money написа:Слави незнам колкo е зле като казваше че неможе да кара вече кола като го видях да завива на Орлов Мост с едно BMW 7 с регистрационен номер 7878.Според мене тои си го има това овреждане ама блафира защото реЙтингЪт му е паднал и като се върне ще си го качи.Поне така мисля ;)
ОбОрЕтЕмЕ :D

Не си единствения, който го засича в крачка - аз също го видях преди около 2 седмици на задръстването на семинарията. На мен също ми се струва че всичко това е една голямо представление...
Аватар
mulltex

Рейтинг: 1629

Мнениеот bikerider » Вто Май 29, 2007 4:15 pm

mulltex написа:
I need money написа:Слави незнам колкo е зле като казваше че неможе да кара вече кола като го видях да завива на Орлов Мост с едно BMW 7 с регистрационен номер 7878.Според мене тои си го има това овреждане ама блафира защото реЙтингЪт му е паднал и като се върне ще си го качи.Поне така мисля ;)
ОбОрЕтЕмЕ :D

Не си единствения, който го засича в крачка - аз също го видях преди около 2 седмици на задръстването на семинарията. На мен също ми се струва че всичко това е една голямо представление...

Ще се сетите... :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот chill » Вто Май 29, 2007 5:20 pm

gru написа:крещя щото чалгата става масова вече и се опитват да ни промиват мозъците некви вносни медий а ние се дълим един друг е за тва крещя човеко :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: :crap:

Крещя, защото чалгата става масова вече и се опитват да ни промиват мозъците някакви вносни медии, а ние се дърлим един друг, е за т'ва крещя, човеко. :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: :crap:

Ето, коригирах ти го.
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот naso » Вто Май 29, 2007 11:32 pm

прави се на две и полвина с 2 думи поредния пример колко лесно се контролира стадото демек всички вие младежи,отайката :rofl: :rofl: :rofl: :lol2: :lol2: :lol2:само дето целта е съвсем друга и тъй като славчо ми е интимен партньор (да го еба) не бих издал таз толко скрита тайна. :nono:
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот gru » Чет Май 31, 2007 12:50 pm

chill написа:
gru написа:крещя щото чалгата става масова вече и се опитват да ни промиват мозъците некви вносни медий а ние се дълим един друг е за тва крещя човеко :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: :crap:

Крещя, защото чалгата става масова вече и се опитват да ни промиват мозъците някакви вносни медии, а ние се дърлим един друг, е за т'ва крещя, човеко. :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: :crap:

Ето, коригирах ти го.
ОК лингвисте :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
gru

Мнениеот bikerider » Чет Май 31, 2007 1:02 pm

@chill: що се абиш? :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Предишна