мисля че заслужават

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

мисля че заслужават

Мнениеот Fenixxx » Съб Юни 02, 2007 8:12 am

днеска на празника на Христо Ботев се случи нещо. Отдавна се бях изпълвал така с радост и гордост па макар и за малко. Нещо от което съм горд че съм българин, нещо от което още повече намразих българските институции, управници намразих още повече македонците (преди не им обръщах внимание), и заобичах обикновенния човек. Става дума за това...почти се просълзих като говидях http://news.ibox.bg/news/id_1376436855

тия момчета ако си кажат кои са ПАРИ ще има дам :beer:
и следващите парламентарни избори ще ги спечелят без да се кандидатират...
незнам дали някой от вас в този форум е виждал блога който са атакували наще хакери..аз го гледах преди време...вервайте ми заслужаваха си го .
да чуя и вашето мнение...

PS:можеби беше по добре темата да е в "ДРУГИ" незнам

айде българи юнаци
Аватар
Fenixxx

Рейтинг: 1200

Мнениеот Fenixxx » Съб Юни 02, 2007 3:32 pm

брей как никой не взе отношение в нюза се скъсаха да коментират
Аватар
Fenixxx

Мнениеот Lubo » Съб Юни 02, 2007 3:46 pm

Според мен са толкова жалки, че не си заслужава да им се обръща внимание. Пък те ако се прехапят ще пометнат от отровата. Не трябва да се забравя, че това е сигурно някакъв скапан политически ход и не всички хора в Македония са лайна, а родната ни телевизия/радио само чака да стане някаква мизерия та да може да вдига шум/рейтинг.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот Fenixxx » Съб Юни 02, 2007 4:34 pm

за съжаление самото съществуване на такъв сайт е доказателство че не е само от наще медии. посещавал съм и други техни от любопитство.
имаше един исторически форум. по едно време обсъждаха ние от къде сме се взели всеки си имаше своя теория че сме били кюрди турци цигани и какви ли не още. да не говоря за това каква история изкарваха че имат. Просто с последния блог прекалиха. и всичко това след като българия влиза в 2 войни за тях първи ги признаваме и техен президент получава българско гражданство...вият се на опашки пред посолството ни но все сме им криви.
Аватар
Fenixxx

Мнениеот Admin » Съб Юни 02, 2007 4:48 pm

Fenixxx написа:брей как никой не взе отношение в нюза се скъсаха да коментират

На мен примерно ми е доста трудно да коментирам ;) Темата е толкова многостранна, че би бил нужен дооооста дълъг текст, за да си кажа всичко. Затуй по-добре да си трая! :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот bluskanie » Съб Юни 02, 2007 5:07 pm

Аз пък отново ще си кажа мнението. Мисля, че от българска страна, антимакедонската вълна е много по-силна от антибългарската в македония. Освен това държава Македония ИМА, македонски език ИМА, и т.н.

Какво повече има да се коментира?

Ние данеби да си знаем историятя? БиТиВи направиха документален филм за милиони и накрая казаха, че българите били героичния, непокорен дух... да си умреш от смях. Дали сме тюрки, монголи, перси, авганци или араби... никой досега не каза със сигурност. Така че мизерните македонци могат да си "изберат" няакво историческо наследство и да го представят за свое. Ние защо не го направим, а? Е, друго си е да принудим македонците да се нарекат българи, против волята им. Никога не съм разбирал къде е интересното въобще в този "конфликт"...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Fenixxx » Съб Юни 02, 2007 5:10 pm

аз лично не съм чул македонец да е изял боя просто щото е македонец, нито съм чул някой да се подиграе или нагруби македонски управник или национален герой а такива примери в македония бол...че са и големи мъже и 60 годишни пенсионери почнаха да бият не ми говорете колко сме лоши с тях моля ви.
в оня блог некво педалче ми пикае върху лика на Левски а медиците са сравнявани с някакви маймуни и вещици за другите не ми се говори...

ПС: ако е прекалено цинично ще го редактирам само кажете =) разгорещих се просто
Аватар
Fenixxx

Мнениеот bluskanie » Съб Юни 02, 2007 5:19 pm

Fenixxx написа:аз лично не съм чул македонец да е изял боя просто щото е македонец, нито съм чул някой да се подиграе или нагруби македонски управник или национален герой а такива примери в македония бол...

Значи само това изречение може да подскаже, дори на теб, къде се крие проблема. Явно някои хора/групи от хора имат интерес да се подклажда несъществуващ огън, но това не означава, че МАКЕДОНЦИТЕ мразят БЪЛГАРИТЕ или обратното. Медиите в България са на много долнопробно ниво и аз ти предлагам да не се палиш от някакви блогчета, вестничета и други такива боклуци. Това не ни помага, а само зацикляме... лумпени винаги е имало, навсякъде.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Fenixxx » Съб Юни 02, 2007 5:23 pm

може и да си прав...ако е целенасочено и от страна на българските медии няма как да разберем а резултата и положението ще са точно такива каквито са в момента.... :dunno: :crap:
Аватар
Fenixxx

Мнениеот LOWRIDER » Съб Юни 02, 2007 7:23 pm

Fenixxx написа:аз лично не съм чул македонец да е изял боя просто щото е македонец

много ми се ще да се промени това.направо ми писна от техните глупости.първото беше че бият българи, а сега и това

(може и да реагирам твърде първосигнално, не знам)
страшно нема...ако има, файдъ нема
Аватар
LOWRIDER

Рейтинг: 1769

Мнениеот Fenixxx » Съб Юни 02, 2007 7:55 pm

и аз съм привърженик на теорията "македонец и на снимка да го видиш пак му удари шамар" въпреки че май верно е доста първосигнално
Аватар
Fenixxx

Мнениеот BikeArea » Съб Юни 02, 2007 8:38 pm

Постъпката на въпросните хорица от съседна Македония наистина е лоша, но аз имам друга гледна точка по въпрос:

Всеки си е прав за него си!
Някой си македонец мислил, че той е правнук на създателя на Вселената (или България, примерно), това го кара да се чувства горд със своята "националност" и т.н. Еми... Много важно!
Аз да взема да се тюхкам, че Сульо е казал еди какво си - няма да стане!

За себе си аз знам!
"Аз съм българче. Обичам,
наште планини зелени,
Българин да се наричам -
първа радост е за мене!"

Имам уважение към историческите ни личности и когато сметна за необходимо го изразявам! Това е моята теза, за мен аз съм си прав! Другите да си мислят, каквото искат!

Искам да кажа нещо и за въпросните хора, създали блог-а:
Знаем твърде малко за тях! Може да са безделници, може да са психично болни, може да са изроди или други гадове... Вършейки золуми върху българската история те концентрират известно обществено внимание върху себе си,което (може би) им носи самочувстие. Замисляли ли сте се дали те щеха да правят това, ако всички подминавахме простотиите им?!

Прост пример:
Вървиш си по улицата, минава някъв мангал (лепилар примерно) и ти казва "Бате, ти си е*ати л*йното!". Ако не те е гнус може да го сриташ, а пък ако си от гнусливите просто му отговаряш учтиво "Б'егай от тука бе мангал!" и живота продължава да тече в нормалния си ритъм, така е и с недоброжелателните македонци... ;)

Надявам се да сте ме разбрали правилно! :)
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Рейтинг: 1507

Мнениеот Fenixxx » Съб Юни 02, 2007 10:25 pm

да ама мангала почне да тръби навсякъде и да лепи по стените плакати на които пише"е те тоя е тъп кат ръб" и т.н. трябва да се направи нещо. а такива прояви не им носят положителни отзвуци със сигурност на макетата
Аватар
Fenixxx

Мнениеот did » Съб Юни 02, 2007 11:20 pm

Fenixxx, колко македонци познаваш лично?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот shepo » Нед Юни 03, 2007 12:52 am

не знам колко познава но от личен опит мога да ти кажа че са надути и супер нагли
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот PtD » Нед Юни 03, 2007 2:10 am

Стига сте плюли македонците! :nono: Ако не бяха те, нямаше да има МакДоналдс! :D
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Нед Юни 03, 2007 4:57 am

shepo написа:не знам колко познава но от личен опит мога да ти кажа че са надути и супер нагли

Ама всичките до един ли? Верно? Я на сапун... :spin:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот klmn » Нед Юни 03, 2007 7:43 am

А от друга страна,може да познаваш свестни "макета",щот краставите магарета се надушват..? :D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Fenixxx » Нед Юни 03, 2007 7:46 am

did

познавам достатъчно не говоря празни приказки. колеги в университета естествено. не всичките са лекета ама повечето. има някои точни хора. а и ти да не очакваш да седнат да правят зулуми в България :rofl: :smash:
Аватар
Fenixxx

Мнениеот shepo » Нед Юни 03, 2007 9:46 am

bikerider написа:
shepo написа:не знам колко познава но от личен опит мога да ти кажа че са надути и супер нагли

Ама всичките до един ли? Верно? Я на сапун... :spin:

Есттествено че не познавам всичките ;) но не познавам нито един свестен :) ... може би малшанс :bawling: :rofl:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот Fenixxx » Нед Юни 03, 2007 9:49 am

е тва твойто е каръщина вече те са толкоз милички пък ти само балъците познаваш :beer:
Аватар
Fenixxx

Мнениеот bikerider » Пон Юни 04, 2007 11:12 am

shepo написа:може би малшанс

по-скоро произволни обобщения :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот petbul » Пон Юни 04, 2007 2:39 pm

bluskanie написа: Мисля, че от българска страна, антимакедонската вълна е много по-силна от антибългарската в македония.

Не знам какво да ти кажа... :asshole:
Аватар
petbul

Рейтинг: 1221

Мнениеот bluskanie » Пон Юни 04, 2007 2:47 pm

petbul написа:
bluskanie написа: Мисля, че от българска страна, антимакедонската вълна е много по-силна от антибългарската в македония.

Не знам какво да ти кажа... :asshole:

Очевидно е, затова си трай :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот petbul » Пон Юни 04, 2007 11:58 pm

Ако праснеш и една качествена обосновка на това си твърдение,ми затваряш устата завинаги!
Аватар
petbul

Мнениеот bluskanie » Вто Юни 05, 2007 12:08 am

Ти откъде научи, като цяло за този проблем/конфликт? Щот аз чета в 10 (ДЕСЕТ) български вестника , как в 1(ЕДИН) македонски вестник публикували антибългарска статия. И десетте нашенски вестника (айде да не казвам парцали) от своя страна "постнаха" антимакедонски тъпни. Така се получава, така наречения "македонски въпрос" и такива като тебе, моето момче, се нервят в интернет пространството и създават още повече напрежение, което иначе у разумните хора липсва. Затова те призовавам да си траеш, за доброто на България :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот petbul » Вто Юни 05, 2007 12:25 am

Човече,ПЪРВО,не те знам кой си и какъв си,за да ме наричаш "моето момче" и ВТОРО,явно си вадиш заключенията единствено от въпросния случай...,който,обаче далеч не е единствен,далеч не е от толкова скоро,колкото си мислиш и,освен това "македонския въпрос" в съвременния му вариянт далеч не е дело на банда лумпени,а е плод на многогодишна ПОЛИТИКА от страна на Югославия,наложена с много кръв....Но за теб е по-важно да изкажеш компетентно мнение в името на България,изградено от 10те парцала,които си прочел,без,всъщност да знаеш за какво става въпрос наистина...
Браво,бройката на безсмислените ти мнения расте!!! :asshole:
Аватар
petbul

Мнениеот bluskanie » Вто Юни 05, 2007 12:31 am

Аз понеже нмам поглед върху югославската политика и научавам за нея от БЪЛГАРСКАТА ПРЕСА, затова на твое място бих преусмислил (ако можех, бидейки на твое място) думите си...

Но явно ти отдавна живееш в Югославска Македония и си наясно... :)
Айде лека и Само Левски, нали? :popcorn:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот petbul » Вто Юни 05, 2007 12:39 am

Ами,тъй като знам какво говоря,не мисля,че е нужно да преОсмислям дуните си,а на теб бих препоръчал да се поинтересуваш повече,преди да даваш "компетентни" мнения...А можеш и да попиташ-все още се намират живи свидетели и участници,а и не малко техни наследници,във въпросните събития,породени от тази политика..не е лошо!
А за "Левски"-честита титла и дано и тая година сте в ШЛ!
Аватар
petbul

Мнениеот bluskanie » Вто Юни 05, 2007 12:52 am

Бил съм в Македония и съм пил ракия с македонци. Говорил съ с тях за този "пробле" и трябва да ти кажа, че идея си нямат за какво става дума. Друг е момента, че в учебниците им пише някои неща, за някои събития, които не са много верни, но това се случва с всяка млада държава, бореща се за иднтичност. Не виждам къде е проблема и с какво това вреди на България, освен че биха по два шамара на някакви българи в Македония, което е недопустимо. И пак казвам, цялата история е дело на лумпени и не е политика, не и в момента, в това бъди сигурен. Това са очевидните неща, а ако някой иска да спори, нека изложи факти, компромати и да докаже, че има заговор срещу България, с неизвестна насоченост...

И последно. Ако допуснем, че наистина има такива действия от страна на правителството на Македония, то това не е ли в отговор на нещо или ей така просто са си решили да ни мразят? Искам да кажа... къде е файдата ние да искаме, те да се нарекат българи?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Следваща

Назад към Други