Постъпката на въпросните хорица от съседна Македония наистина е лоша, но аз имам друга гледна точка по въпрос:
Всеки си е прав за него си!
Някой си македонец мислил, че той е правнук на създателя на Вселената (или България, примерно), това го кара да се чувства горд със своята "националност" и т.н. Еми... Много важно!
Аз да взема да се тюхкам, че Сульо е казал еди какво си - няма да стане!
За себе си аз знам!
"Аз съм българче. Обичам,
наште планини зелени,
Българин да се наричам -
първа радост е за мене!"
Имам уважение към историческите ни личности и когато сметна за необходимо го изразявам! Това е моята теза, за мен аз съм си прав! Другите да си мислят, каквото искат!
Искам да кажа нещо и за въпросните хора, създали блог-а:
Знаем твърде малко за тях! Може да са безделници, може да са психично болни, може да са изроди или други гадове... Вършейки золуми върху българската история те концентрират известно обществено внимание върху себе си,което (може би) им носи самочувстие. Замисляли ли сте се дали те щеха да правят това, ако всички подминавахме простотиите им?!
Прост пример:
Вървиш си по улицата, минава някъв мангал (лепилар примерно) и ти казва "Бате, ти си е*ати л*йното!". Ако не те е гнус може да го сриташ, а пък ако си от гнусливите просто му отговаряш учтиво "Б'егай от тука бе мангал!" и живота продължава да тече в нормалния си ритъм, така е и с недоброжелателните македонци...
Надявам се да сте ме разбрали правилно!