Да, вярно е но според нашите историци. Според гръцките - не е. Всъщност за мен е много трудно да намеря достоверен източник на информация по този въпрос.bluskanie написа:.Според мен ако престанем да се представяме, като техни предци и т.н., което разбира се е вярно (но няма значение).
bluskanie написа:хахах, е дано не посегнат на българияабе вие чувате ли се???
bikerider написа:bluskanie написа:хахах, е дано не посегнат на българияабе вие чувате ли се???
Ми аз се чувам. Сигурно ме лъже паметта, но ОМО "Илинден" май искаше да отцепи Пиринска Македония. Това шега ли е? Или е за смях? За щастие никой не им обръща внимание, ма тва не е повод да си ръгнем главите в пясъка и да се обърнем със задниците на запад, нали?
bikerider написа:Иначе македонците са си македонци, езика им е македонски. Дали са комунистическа креатура няма значение, има значение, че се самоопределят като македонци. Това едва ли има разумен човек, който да го оспорва.
bluskanie написа:Доста такива хора има... и то влиятелни в известна степен...
Fenixxx написа:аз за това скандирам и пиша "к*р за Лефски" да се знае
bluskanie написа:Живеем в 21-ви век, това е недопустимо...
bluskanie написа:Fenixxx написа:аз за това скандирам и пиша "к*р за Лефски" да се знае
Даа, така наистина става по-ясно колко си умен.
Fenixxx написа:petbul написа:Ето още малко голем смех!Не е само нашата история на прицел
ииихаааа.....Ленин, Сталин, Лермонтов.....![]()
хаха тва е върха наистина
Grash написа:По темата: Бих споделил какво мисля, но знам че и малки деца посещават форума и не искам да им го причинявам...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта