Неделя 20 май - Железница-х.Пейова бука-Пасарел

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот Reactor » Пет Юни 15, 2007 6:39 pm

RedHawk написа:Ами карането пак е на дневен ред, само че този път с по-късна дата
17.06.2007 - неделя.
Краен сборен пункт пак ханче Брезите - час 10:30.
И евентуално удължаване на маршрута от Пасарел към Ловната
хижа.
Който иска - междинен сборен пункт - Камбаните - най-късно 9:00 -
9:10 .

А в събота следобяд може да се направи кратък преход - Германски
Манастир - Ловна Хижа - Поделенията - По нататък по избор - има
поне три варианта - Герман/Поножието на връх Половраг - Лозен/
Лозен по кратък маршрут .

Който има желание за някой от двата дена или и за двата да
казва. За неделята съм споменал че маршрута съм го минавал само
веднъж и не съм напълно сигурен за някои точки от него. Вие си
преценявате.
За събота да кажем един час 15:30 на Германски Манастир , но
може да има промени.
:)

За събота не мога :banghead: на работа съм.Но за Неделя има шанс да дойда.Само кажи къде по точно на Камбаните и ще дойда там.
Аватар
Reactor

Рейтинг: 2000

Мнениеот RedHawk » Пет Юни 15, 2007 6:51 pm

Може и на моста който спомена преди. Мисля че няма как да се
разминем. :beer:
Аватар
RedHawk

Мнениеот Reactor » Пет Юни 15, 2007 6:59 pm

RedHawk написа:Може и на моста който спомена преди. Мисля че няма как да се

Под моста на околомръсното :beer: ,ок,ще съм там най късно до 9 часа.По късно тази вечер ще потвърдя.. :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот z1gZag » Пет Юни 15, 2007 8:02 pm

RedHawk написа:Мисля че трябва да привикваме със ситуацията - като гледам
'дъждовния сезон' е в разгара си, а трябва да се кара. Ще
минаваме на водни колелета :D . А говореха че годината щяла да
е суха :dunno:

Прав си не трябва да се плашим от малко кал , важното е да се кара :) ето малко "кални" снимки от там ---------->:D :D :D :D<-------
z1gZag

Рейтинг: 1915

Мнениеот Reactor » Пет Юни 15, 2007 8:40 pm

Всичко е наред :beer: ,Неделя съм под моста в уречения час.. :)
Аватар
Reactor

Мнениеот THEZOGGO » Пет Юни 15, 2007 10:52 pm

Много ми се идва но съм на изпит точно в неделя сутринта :crap: , приятно каране и да направите снимки ей ;)
:beer:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Reactor » Съб Юни 16, 2007 6:26 am

[quote="THEZOGGO"]Много ми се идва но съм на изпит точно в неделя сутринта :crap: , приятно каране и да направите снимки ей ;)
:beer:[/quote

Успех на изпита.Ще организираме друго каране така че не съжалявай... :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот 4getcredo » Съб Юни 16, 2007 12:10 pm

Reactor написа:
RedHawk написа:Може и на моста който спомена преди. Мисля че няма как да се

Под моста на околомръсното :beer: ,ок,ще съм там най късно до 9 часа.По късно тази вечер ще потвърдя.. :beer:

За кой мост става дума? Новостроящият се? Не съм решил още окончателно, но мисля да се присъединя... :) RedHawk, нагоре по шосето ли карате? Защото има вариант до Бистрица по друг, по-чист път, после до Обиколната и така до Железница.

Ако дойда, имам предложение и за по-нататъшна лека промяна на маршрута, която избягва асфалта между с. Железница и с. Плана. За тази цел обаче срещата трябва да е на центъра на Железница към 10:30ч. От там тръгва моята "идея". ;) С тази промяна нещата ще станат още "по-интересни" ;)
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот RedHawk » Съб Юни 16, 2007 12:35 pm

4getcredo,
Ти си по запознат с маршрутите в Плана, така че първо ще се радвам
ако можеш да дойдеш и приемам всякакви идеи. Остава само да се разберем къде ще се срещнем предварително. Ако искаш на разклона за Бистрица. Моста трябва да е след него ако идваш от София с
посока към Панчарево. :beer:

THEZOGGO,
Успех и от мен на изпита. Ще има още карания. :)

Reactor,
С теб срещата остава за под моста. Радвам се че ще можеш да доидеш. :beer:

За днес часа за Германския манастир остава 15:30.
Само за сведение - автобус номер 6 който отива до Герман има
съответно в 13:55 и 14:55 от Гео Милев което значи 14:07 и 15:07
на Окръжна Болница.
Аватар
RedHawk

Мнениеот 4getcredo » Съб Юни 16, 2007 12:44 pm

Тъй като пътя, който мисля да използваме за нагоре към Бистрица, тръгва от Камбаните, е над-добре да се срещнем на околомръсното пред офиса на BMW или Арена в 9:00 часа? Аз идвам от Младост-4 ;) Ако се срещнем на разклона за Бистрица, трябва да се връщаме... :)

Довечера ще пиша дали със сигурност идвам. :beer:
Аватар
4getcredo

Мнениеот screamBoy » Съб Юни 16, 2007 6:42 pm

днес всичко мина през пералнята и за утре нямам кецове ... е, не знам дали и ще се събудя де - 10:30 центъра на Железница значи 98 на Хладилника 9:30 значи 9 тръгване от нас значи 8 ставане ... баси, нормалните хора си лягат по това време ... от друга страна може да събера някви цвички и да навия часовника ... така ще имате още едно мрънкало за слушане ^___^
а да, и ако ми изсъхне дъждобрана, че толкова кал събра
оф ама и панталони нямам, може с един ХС клин дето ми плаши молците в гардероба ... брее то се оказа че май само желание ми трябва ^_"
а я кажете кори трябват ли че вече резервни кори нямам, а тия ше съхнат сигурно 2 дни ?
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот 4getcredo » Съб Юни 16, 2007 6:53 pm

screamBoy написа:а я кажете кори трябват ли че вече резервни кори нямам, а тия ше съхнат сигурно 2 дни ?

Очертават се две спускания, не са трудни, така че при внимателно каране не вярвам да има нужда от кори... ти си знаеш :)

Срещата в 9:00 часа на Арена остава?
Аватар
4getcredo

Мнениеот RedHawk » Съб Юни 16, 2007 7:05 pm

Реших да посвърша някои неща от сутринта и да карам след обяд. Посъбрах жега. Гледам
мотаят се едно две облачета по небето ама си знам, че до след обяд може всичко да се
промени. Така и стана естествено. Започна да прогърмява ама аз нали съм си наумил да
карам - викам си маршрута е кратък ще успея да го претупам докато се накани сериозно
да вали. Закъснявам и си забравям калниците в нас. На бегом - /опа - с въртене/ се
придвижвам до Германския Манастир. Закъснявам с 10 минути, но както и предполагах
няма никой. Продължавам нагоре и малко след манастира ме забрули първия дъжд - нахлузих
ТСМ-ското яке и настъпих педалите нагоре. Дъжда беше нормален ама гледам разни хора
дошли на пикник с коли си тръгват, а аз тепърва въртя към планината. Не искам да си
представям какво са си мислили при разминаването с мен. Малко по-нагоре дъжда спря и
си казах, че може и да се размина с нещо по-голямо. Да ама не. Около 10 мин. след първия
дъждец се появи батко му. Сигурно се е блъскал със забранени медикаменти, защото беше
бая по-обемист. Е виждал съм и по-силен дъжд ама бая ведра в минута ми се изливаха
върху кратуната. Няма обаче такова усещане като това да влезеш под някоя зелена арка.
Буковете са оградили пътя отвсякъде става сумрачно, земята е топла и има изпарения, а
въздуха е много свеж. Караш и в същото време се наслаждаваш на поредното късче природа.
По едно време както си "плувах" с колелото из разните вади се разминах с група мотористи
с четириколесни мотори - ATV мисля се казваха. И те се спускаха надолу. Доплувах и до
високото и след малко равно, и бая мокро дойде, и спускането. Добре че не е особено технично,
но това не ми попречи да се бухна напред с главата в някакъв водоскок. Оказа се че е под-
ровил бая земя и отбелязах редовната човка. Както бях без калниците надолу похапнах разни
неща. Асортимента беше разнообразен - кал, пясък, букови листа и клонки. Перманентно си
стисках лостчетата на спирачките, но в един момент усетих че това действие не е особено
ползотворно, защото и склона се спускаше с мене. Понеже съм много хитър и съм си взел
дъждобран за 60 литрова раница пък мойта е 35 литра. Хубавото е че при такъв дъжд отзад
на раницата се образува допълнителен резервоар за вода и виси като сопол. Не съм имал
възможност да видя как се размахва ама сигурно е интересна гледка. През цялото време имаше
и светлинни и звукови ефекти. С тоя алуминий под мен можех да стана и главно действащо
лице. Трещене, проблясване, потоци от вода ама маршрута беше по интерсен отколкото когато
е сухо. Накрая един душ на колелото и после, и на мен, и сега съм готов за утре.

И аз за утре ще пробирам останали сухи дрехи. :dunno:
А и раницата леко се понакисна. Май ще и пускам сешоар. :rofl:

4getcredo,
Значи 9:00 на Арена. Хубаво е че се освободи. :beer:

Reactor,
В такъв случай може да се срещнем с теб малко по-рано - да кажем
9 без 10 на онзи мост - той сигурно е близо до Арена. :beer:
Аватар
RedHawk

Мнениеот Pr3d4t0R » Съб Юни 16, 2007 7:11 pm

Очаквайте и мен утре, в 9 часа пред Арената :agree:
Аватар
Pr3d4t0R

Мнениеот Alien » Съб Юни 16, 2007 8:12 pm

screamBoy написа:днес всичко мина през пералнята и за утре нямам кецове ... е, не знам дали и ще се събудя де - 10:30 центъра на Железница значи 98 на Хладилника 9:30 значи 9 тръгване от нас значи 8 ставане ... баси, нормалните хора си лягат по това време ...

ахаххах кефиш. :)))) Таковата - как беше днес горе, кара ли на Платото? Трябва да кажеш. Сори за :offtopic: -ка.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Reactor » Съб Юни 16, 2007 9:20 pm

Ок,девет без десет под моста,слагам калниците.. :)
Аватар
Reactor

Мнениеот screamBoy » Съб Юни 16, 2007 9:24 pm

мне от ГолиВръх още на лифта взе да ме вали и къде къде 'уж' най-бързо айде по зимната пътека ... първо че тя нали в началото цялата е в камъни (не под лифта а тая с малката пистичка и после надолу) дето сега с преваляването бяха станали хлъзгавки после некви нападали дървета дето не може да се кара през тях щото са настрани и носи после малко преди пътя (опесъчаването) склона го гледаш не много кален, пак 'уж', ама не може да се кара - влачи се настрани всичко и после вече ок добре че минах по ски-пътя
очилата станаха неизползваеми, лайната директно ми смениха цвета на ирисите, на камъчетата преди мансатира прелетях покрай некви шушляци (туристи в дъждобрани де) и всъщност малко под лифта зе да ръми едно такова леко-леко (сиреч намаля много) направо да ти е кеф да караш, дори не пръска ма то павета и асфалт все тая, не е интересно
и така, скука, нито едно падане за целия ден (2 билета и 1 половинка, ама в 1:30 на Хладилника няма как повече, и с тоя дъжд), само на Лале изпуснах единия педал и замалко да стъпя.
40мин прах и сега остана само сутринта да избърша колелото за поредното окалване - дали на Плана или на Витоша :)))
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Предишна

Назад към Мероприятия - архив