did написа:EmZo написа:А подобна тема, не е ли обсъждана многократно вече?!  
Да. Даже имаше последствия.
В стария скрипт на форума беше премахнато показването на броя мнения под аватара точно след такъв спор. Тогава някои хора много се цупеха, че имало "членове" с по 1000 поста 

:D:D
Сега дискусията е същата, само дето има една нула повече в дразнещата бройка 

Аз не разбирам защо някои хора пренасят автоматично тая тема в мерене на пишки. Тоест разбирам, но няма да коментирам, щото ще се обидят. Ся ще почнат инсинуации кой колко офтопик бил писал, кой не бил писал толкова и прочие. Щеше да е смешно, ако не беше още по-смешно 

:rofl:
@airborneone: Ох тая тема не спира да ме разсмива 

:lol::rofl:
kapitango написа:Веднага става ясно, че целта на тези постове е трупането на бройка. 
Някой ще ме светне ли каква е ползата от това.
Мерси предварително.
Признавам, не е лесно да да спреш да виждаш неща, които ги няма. 
Малко ме вълнува кой какво мисли, че печеля от броя постове. Ако те интересува обаче мога да ти кажа какво печеля... печеля постове. Печеля писане. Печеля споделяне на мисли. Печеля комуникация. Печеля кавги. Печеля спорове. Печеля удовлетворение, щото обичам колелото си и обичам да го юркам. Печеля приятели (надявам се). Печеля "врагове" (сигурен съм). Печеля хумор. Печеля смях. 
Квото и да го усуквам, печеля кеф. На някои хора не им е кеф на друг да му е кеф, затова виждат какво ли не зад чистия, неподправен кеф. На други хора пък явно изобщо не им минава през акъла, че някой може да пише 3 пъти по-бързо от тях и следователно за същото "похабено" време да напише повече постове. Не, никой не пише по-бързо от мен, следователно той/тя нарочно седи с часове и пише мнения, само и само да си вдига броя на постовете. Нещо се крие зад това, каква е далаверата? ... 

Кажи ми - освен да се смея какво да направя 

:rofl::rofl::rofl:
Щеше да е трагично, ако не беше ужасно смешно 

:lol2::lol2::lol2:
Няма да повтарям PtD