Някой ще ме светне ли каква е ползата от това.
Мерси предварително.
Alien написа:ОЧЕВИДНО е. По-голям брой мнения, по-голяма пишка. Кое не е ясно?
kapitango написа:Alien написа:ОЧЕВИДНО е. По-голям брой мнения, по-голяма пишка. Кое не е ясно?
В такъв случай на колко мнения отговаря 1 см. да си направя сметка колко мнения да гоня?
RAM-FR написа:Alien написа:ОЧЕВИДНО е. По-голям брой мнения, по-голяма пишка. Кое не е ясно?
Че то ако е така аз близките 3 седмици трябва на всяка минута ( май толко беше лимита за флууд) да поствам по нещо![]()
едит: това при 1 пост = 1 мм
EmZo написа:А подобна тема, не е ли обсъждана многократно вече?!
EmZo написа:.....не колиеството, а качеството играе водеща роля...
did написа:EmZo написа:А подобна тема, не е ли обсъждана многократно вече?!
Да. Даже имаше последствия.
В стария скрипт на форума беше премахнато показването на броя мнения под аватара точно след такъв спор. Тогава някои хора много се цупеха, че имало "членове" с по 1000 поста:D:D
Сега дискусията е същата, само дето има една нула повече в дразнещата бройка
kapitango написа:Веднага става ясно, че целта на тези постове е трупането на бройка.
Някой ще ме светне ли каква е ползата от това.
Мерси предварително.
bluskanie написа:Ама наистина, вместо да пише броя на постовете, може да пише няква тъпотия от сорта на карач, къркач, писач или некви такива, според броя постове, а? Некво по-тарикатско ми се види
Alpina написа:с цел да смениш ранга си
PtD написа:Какъв е смисълът от това, че правя 372 крачки докато отида до близката бакалия?
gnao написа:Та, bikerider, какво думаше последно?
PtD написа:А и заглавието на темата е абсолютно безсмислено. Какъв е смисълът от това, че правя 372 крачки докато отида до близката бакалия?
bluskanie написа:PtD написа:А и заглавието на темата е абсолютно безсмислено. Какъв е смисълът от това, че правя 372 крачки докато отида до близката бакалия?
А пише ли някъде колко крачки си направил, докато стигнеш бакалията?
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта