Alpina написа:На излизане от София, след карулката на Владая, 4 коли тръгнахме да изпреварваме тир. Аз бях последен и понеже имаше достатъчно време, преди да свършат нашите 2 ленти не се бях залепил за микробуса пред мен, бях вече на средата на тира и микробуса неочаквано се прибра много остро пред камиона и пред очите ми, от завоя се появи една W124-ка, която беше решила, че няма да си чака в задръстването, ами смело караше в насрешното..
THEZOGGO написа:...но все пак ако хората не видят реалноста няма да се стреснат и няма да се замислят за реалната опасност както за техния живот така и за живота на останалите около тях..
BikeArea написа:В крайна сметка всеки си носи глава на раменете.
Вместо да се опитваме да поправим шофьорите престъпници и да следим черната статистика колко много хора са убити по пътя, то нека се замислим колко пъти повече хора не са загинали по пътя и как да бъдем едни от тях!
Alpina написа:...4 коли тръгнахме да изпреварваме тир.
EmZo написа:Alpina написа:...4 коли тръгнахме да изпреварваме тир.
Извинявай, но в случая грешката ако не изцяло, то поне на 50% си е товоя.
Лично според мен, изпреварването на дълго превозно средство, било то тир или автобус от две или повече коли едновременно е идиотизъм.
PtD написа:Да видим сега новите санкции ще помогнат ли с нещо друго, освен на бюджета на катаджиите...
BikeArea написа:Вместо да се опитваме да поправим шофьорите престъпници и да следим черната статистика колко много хора са убити по пътя, то нека се замислим колко пъти повече хора не са загинали по пътя и как да бъдем едни от тях!
bikerider написа:...извинявай, всеки ден спазвам правилника...
Alpina си е бил в правото и в своята лента, ама да тръгне да изпреварва, без да има видимост... не ми изглежда разумно.
BikeArea написа:...то нека се замислим колко пъти повече хора не са загинали по пътя и как да бъдем едни от тях!
bikerider написа:...Аз предпочитам да се взирам в опасностите...
PtD написа:@bikerider, то тва с боя хубаво, ама ако дойдат куките, ще ви закопчаят и двамата... заслужава ли си за някакво леке да се разправяш с полиция и съдилища, не дай Боже затвор?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта