Издирва се...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Издирва се...

Мнениеот AgentOrange » Съб Юли 03, 2004 7:43 pm

Издирва се, жив ли мъртъв:

Вело-вандал (срам ме е да го нарека байкър), по описание на лифтаджиите - блед и пухкав, с нисък или среден ръст. Предполага се, че се е намирал в района на лифтовата станция на Бай Кръстьо и по трасето към Драгалевци днес (събота, 3-ти Юли), в периода между 16:30 и 17:00 часа, с компания от няколко други байкъри. Въпросния индивид се е опитал да се качи без билет или карта на лифта за към Голи Връх, бил е хванат, при което е започнал да псува, да сипе всевъзможни заплахи към лифтаджиите, и да вандалства. Резултатът е едно счупено стъкло на сградата на лифта и ефективна до изясняване на случая забрана за качване на хора с колела на Драгалевския лифт. Възможни последствия, според лифтаджиите - постоянна забрана за качване на колоездачи, или в най-добрия случай двойно увеличаване на цените за хората с колела.

Като награда за залавянето, или поне идентифицирането на въпросния сопол, аз лично съм готов да осигуря солидна почерпка с бира. Призовавам да се присъедините към оформянето на наградния фонд, защото това е въпрос, който касае всички ни, и мисля, че трябва да направим всичко по силите си да се попречи на подобни безотговорни и селяндурски изпълнения за в бъдеще.
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

Мнениеот Zozka » Съб Юли 03, 2004 8:26 pm

Нали се сещаш, че като увеличат два пъти цените няма жив байкър да стъпи там.. бахти нахалниците - кво заради някъв пикльо всичките ли ще го отнасяме?? (то майче така става в общия случай :puke:)..иначе за сопола само :dark:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот HellRaider » Съб Юли 03, 2004 8:42 pm

[quote="Zozka"]

Нали се сещаш, че като увеличат два пъти цените няма жив байкър да стъпи там.. бахти нахалниците - кво заради някъв пикльо всичките ли ще го отнасяме?? (то майче така става в общия случай :puke:)..иначе за сопола само :dark:
[/quote]

ah da go gepna az nego ....
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Рейтинг: 1700

Мнениеот barbarossa » Съб Юли 03, 2004 9:43 pm

язе лифтове не полЗУвам:P яко кечч нагоре...
Аватар
barbarossa

Мнениеот C_Mo » Съб Юли 03, 2004 10:11 pm

[quote="barbarossa"]

[/quote]

сарказмът е неуместен.
Аватар
C_Mo

Мнениеот rujiru » Съб Юли 03, 2004 10:16 pm

[quote="barbarossa"]

[/quote]

И двете ги полЗвувам И без и със лифт-о

Но тоя пич "със извеинение" се е наакал направо....
Супер тъпо изпълнение, гадното е че тоя "беше" ефтиния и ако ни запукат с скъпи билети лошо че ми стане
rujiru

Мнениеот axelmax » Съб Юли 03, 2004 10:31 pm

стига бе хора заради един :dgrin:човек:dgrin: които е съгрешил ,мислите ,че така барзо ще реагират и ще вдигнат билетите ,в тая държава такива неща не стават

успокоите се:wavey:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот MAN6 » Съб Юли 03, 2004 10:53 pm

ибааааааааааааах лудницата
хахахха баси "пича" :)
късмет е извадил, че не са го фанали лифтаджиите :)
кой ли е наистина?
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Sherman » Съб Юли 03, 2004 11:25 pm

абе не знам дали забелязахте ама тия на лифта Бай Кръстьо-най-горната станция(бах от де да знам как се казва) беха супер пияни...като се качих почнаха да се заяждат що не съм си показал неква си карта нещо лифта тръгнаха да спират...казах им че нали е било безплатно и оня плешивия дебалак почна да ме псува отзад....бе къф е тоя да ме псува бе....така че ако онзи не са му оиздържали нервите да го псувати него е бил прав човека
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
Sherman

Мнениеот LiFo » Нед Юли 04, 2004 9:29 am

[quote="Sherman"]

абе не знам дали забелязахте ама тия на лифта Бай Кръстьо-най-горната станция(бах от де да знам как се казва) беха супер пияни...като се качих почнаха да се заяждат що не съм си показал неква си карта нещо лифта тръгнаха да спират...казах им че нали е било безплатно и оня плешивия дебалак почна да ме псува отзад....бе къф е тоя да ме псува бе....така че ако онзи не са му оиздържали нервите да го псувати него е бил прав човека
[/quote]

Имаш право!Последният път, когато се качих на Бай Кръстьо с колелото, беше малко след онзи инцидент с разхлабената седалка.Бяхме 4-ма приятели.При качването лифтаджиите бяха доста "вражески" настроени към нас.Докато се качваше един от нашата компания един от лифтаджиите изтърси следното нещо (цитирам): "Абе те колелата си не могат да държат па на лифта ша ми се качват!" :(!::}): Едвам се сдържах да не ги напсувам и да им кажа: "А па вие сте още по некадърни - една гайка не можете да затегнете...ще пребиете хората...ще откажете и малкото хора, обичащи планината, да идват!"Те изръсиха и куп други глупости, но за тях си затварям очите, защото и без това не ги слушах к'ви ги дрънкат.А на васичкото отгоре и си плащаме...:(!::xx(:
Law:
There is no law without an exception!
Exception: Murphy's law
Аватар
LiFo

Рейтинг: 1785

Мнениеот MOD » Нед Юли 04, 2004 10:07 am

Яко тъпо !!!
Ето така ни излиза име ... аз също ще подкрепя Агента в почерпката ... не е допустимо така да се държи един от нас ... както и сега 100-200 човека да си патят от безхаберието и глупостта на един и аз не знам какъв :angfire:.
Селска му работа ... да се .... на метеното :angfire::angfire:
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Sherman » Нед Юли 04, 2004 10:47 am

бе не знам какво точно е станало вчера ама тия от гориния лифт на драгалевци винаги са се държали гадно а и вчера беха пияни....не ща да ставам ничий адвокат ама пича може и да е бил прав... 2 пъти се качих вчера на горния лифт без никакви проблеми ама на третия пат се почнаха техните изпълнения...
за следващото нещо което ще кажа искам да бъда разбран правилно. не защитавам това да се чупат стъкла и др ама това което започна Агента е несериозно. като се започне от това [b]Издирва се, жив ли мъртъв[/b] и целия стил на който е написан поста е се е едно от агент от МВР. това да се забранява хора с колела да се качват на лифта просто няма да го коментирам...ааа и за увеличението-също... най-малкото което е че дори полиция не могат да викнат заради това че са били пияни(а това го видях със собствените си очи)
не знам агента от къде я е получил тази информация ама предполагам е източника са лифтаджиите....ми те какво друго да кажат освен че накаф малоумник ги е нападнал, тръгнал да чупи и да псува....и като го намерите ще се окаже че истината е съвсем различна и това което става тук е просто нажежаване на обстановката
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
Sherman

Мнениеот velco » Нед Юли 04, 2004 11:22 am

Аз по-скоро бих се притеснил от пияни лифтаджии отколкото от вело-вандал.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 04, 2004 11:43 am

съжалявам за теб...
не за друго, ами защото от казаното от теб следва, че си притеснен през около 85% от времето прекарано "горе" :)

аре бе не се ли разбра вече кой е "героят" ???
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот barbarossa » Нед Юли 04, 2004 11:52 am

вчера разбрах от един приятел че всеки първи уикенд лифта бил безплатен за студенти... тва верно ли е и дали тоз дето го издирвате не е бил студент търсещ правата си:I
Аватар
barbarossa

Мнениеот C_Mo » Нед Юли 04, 2004 11:58 am

Абе стига го сте го защитавали... дори да е бил в правото си, това не е начина да се разрешават проблемите!

Като чета Sherman какво пише бих предположил, че знае кой е и се опитва да го защитава като обвинява лифтаджиите, че го били ядосали... като е със слаба психика да си пие лекарствата.
Аватар
C_Mo

Мнениеот PtD » Нед Юли 04, 2004 12:00 pm

Простотията си е простотия, и като те псуват не е задължително да чупиш инвентара (тука ми идва наум нечий подпис за спора и кой няма да забележи разликата), но това със забраната е върхът... Ами че да взема да отида пеша, да се позаяждам с персонала, да хвърля едно две павета и какво, вече и пешаци ли няма да пускат? Или ще им взимат двойно пари? :?::uhh::dunno:

На това му се вика "произвол" :angfire:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот velco » Нед Юли 04, 2004 12:54 pm

[quote="MAN6"]

съжалявам за теб...
не за друго, ами защото от казаното от теб следва, че си притеснен през около 85% от времето прекарано "горе" :)
аре бе не се ли разбра вече кой е "героят" ???
[/quote]

Да уточним - смяташ, че лифтаджиите са пияни през 85% от времето ?:)
velco

Мнениеот Sherman » Нед Юли 04, 2004 1:02 pm

[quote="xtr"]

Абе стига го сте го защитавали... дори да е бил в правото си, това не е начина да се разрешават проблемите!

Като чета Sherman какво пише бих предположил, че знае кой е и се опитва да го защитава като обвинява лифтаджиите, че го били ядосали... като е със слаба психика да си пие лекарствата.
[/quote]

както вече казах не искам да бъда адвокат на никого...просто искам да покажа фактите такива каквито са а не всички да се нахварляте върху "издирвания жив ли мъртъв" а лифтаджиите са си стояли мирно и са му говорили мили думички
Sherman

Мнениеот Deimos » Нед Юли 04, 2004 1:23 pm

Никаква бира няма да черпя аз... ще почерпя с един камшик или тояга за публичното налагане на това леке :(!:.

[quote="Sherman"]

бе не знам какво точно е станало вчера...
[/quote]

[quote="Sherman"]

...просто искам да покажа фактите такива каквито са...
[/quote]

@Sherman
Пич, xtr ще вземе да се окаже прав, а? Я кажи кой е оня кретен, пък после ми разправяй за измислените си "факти"!
mtb stratiev com
Deimos

Рейтинг: 1200

Мнениеот velco » Нед Юли 04, 2004 1:48 pm

Точно така !!!
Да издирим негодника, да облечем по една кафява риза и да проведем наказателна акция!!!:xx(:
velco

Мнениеот Sherman » Нед Юли 04, 2004 2:07 pm

[quote="Deimos"]

Никаква бира няма да черпя аз... ще почерпя с един камшик или тояга за публичното налагане на това леке :(!:.

[quote="Sherman"]

бе не знам какво точно е станало вчера...
[/quote]

[quote="Sherman"]

...просто искам да покажа фактите такива каквито са...
[/quote]

@Sherman
Пич, xtr ще вземе да се окаже прав, а? Я кажи кой е оня кретен, пък после ми разправяй за измислените си "факти"!
[/quote]

ми казвам че не знам какво е станало защото не съм присъствал лично но само казвам че като се качвах лифтаджиите на горния лифт(изрично подчертавам горния лифт) бяха пияни и затова онзи може да не е напално виновен... нали знаете че никога не е виновна само едната страна.... така че не може просто да го обвинявате защото лифтаджиите са го изкарали него виновен.... а както казах и преди не одобрявам това да се чупат джамове и тн
Sherman

Мнениеот rujiru » Нед Юли 04, 2004 2:18 pm

Честно казано и аз съм ги виждал доста пъти на Градус.
Доста издухани "ДЕДОВЦИ" работят на този лифт,
:xx(:
rujiru

Мнениеот Deimos » Нед Юли 04, 2004 2:37 pm

[quote="Sherman"]

ми казвам че не знам какво е станало защото не съм присъствал лично но само казвам че като се качвах лифтаджиите на горния лифт(изрично подчертавам горния лифт) бяха пияни и затова онзи може да не е напално виновен... нали знаете че никога не е виновна само едната страна.... така че не може просто да го обвинявате защото лифтаджиите са го изкарали него виновен.... а както казах и преди не одобрявам това да се чупат джамове и тн
[/quote]

Добре, я тогава ми поясни, как точно констатира този "факт", че лифтаджиите са били пияни? С полицейска "духалка" или какво? Щото и аз се качвах вчера и също толкова смело мога да твърдя, че лифтаджиите и на трите станции си бяха напълно трезви. А сега ми докажи противното!

А и въобще... не виждам какво точно може да промени трезвеността или пиянството на лифтаджиите. Оня е искал да мине безплатно и след като е разбрал, че няма да стане, е почнал да се прави на интересен. Как точно е протекъл спора след това, трудно може да се каже. Пък и не е важно в крайна сметка!
mtb stratiev com
Deimos

Рейтинг: 1200

Мнениеот Sherman » Нед Юли 04, 2004 2:46 pm

[quote]Добре, я тогава ми поясни, как точно констатира този "факт", че лифтаджиите са били пияни? С полицейска "духалка" или какво? Щото и аз се качвах вчера и също толкова смело мога да твърдя, че лифтаджиите и на трите станции си бяха напълно трезви. А сега ми докажи противното!

А и въобще... не виждам какво точно може да промени трезвеността или пиянството на лифтаджиите. Оня е искал да мине безплатно и след като е разбрал, че няма да стане, е почнал да се прави на интересен. Как точно е протекъл спора след това, трудно може да се каже. Пък и не е важно в крайна сметка![/quote]

еми доказва че са пияни това че онзи плешивия като се приближи до мене и искаше да му покажа неква карта дъхаше силно на алкохол...сега много ясно че не мога да ти кажа колко промила е имал...аз искам да кажа че може да е станало както при мене...качих се няколко пъти безпроблемно и на третия ми направиха проблем като директно отидох на мястото където се качвам на седлката(на второто качване също отидох директно)
Sherman

Мнениеот ThEUfO » Нед Юли 04, 2004 3:55 pm

AgentOrange
ti onq deto si mislq ceh si li si ili si onwowa kopelence tedo go tyrdq sa go prebiq ?>??

Аз счупих джама и напсувах лифтаджията! Утре ше ида да набия и жена му.
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Мнениеот HellRaider » Нед Юли 04, 2004 4:25 pm

[quote="ThEUfO"]

AgentOrange
ti onq deto si mislq ceh si li si ili si onwowa kopelence tedo go tyrdq sa go prebiq ?>??

[/quote]

и я кажи са ква е случката ... точно, ама като гледам не си невинен мноо мноо :crazy:
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 04, 2004 5:45 pm

[quote="ThEUfO"]

AgentOrange

[/quote]

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХХАХАХАХА АААААААААХАХАХАХАХХАХАХАХ ААААААААХАХАХ
Не мога повечееееееееееееее не издържаааааааааааааммм.. АААААААХАХАХХАХААА :)
не че ми е работа да ви нареждам, AgentOrange и DeimoS, обаче много насериозно сте се взели :) да не би да са ви платили нещо, ако е така кажете- искам и аз. че яко съм го закъсал :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 04, 2004 5:49 pm

[quote="HellRaider"]

[quote="ThEUfO"]

AgentOrange

[/quote]

и я кажи са ква е случката ... точно, ама като гледам не си невинен мноо мноо :crazy:
[/quote]

мали как мЕрише на промити мозАци..... :)
абе момчета я се успокойте малко, Бе! :)
ааахаххахахахахахха ако бяхте по-наясно с нещата, щяхте да знаете кой се подвизава с този ник (ДъУфО) и на какво оразстояние от гр.София живее.

още повече ми е смешно........ААААААААААААААХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ
АААААААААААААХАХХАХА
ААААААААААААХХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА
АААААААХАХАХХАХАХАХХХХАААААААААХАХАХАХАХХААААААААААААХАХАХХАХА

... СкакаУец ...

:o)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот uha_rampage » Нед Юли 04, 2004 6:00 pm

Малко инфо за [color=red]ченгетата[/color] - Агента, Зозка, ДеймоС - аз пък днес получих информация, че "бледия и пухкав байкър" е бил със сиво колело, което не отговаря на описанието на колелото на Sherman, който още малко ще "убиете", защото го изкарахте съучастник или може би извършител на ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.
Този байк отговаря повече на колУилоту на XTR или ... мойто?!?
Опа това не трябваше да го пиша...:crap:
Тука е пълно с КУКИ-ДОЗНАТЕЛИ?!?
Ае по-здрав "Куките ме дееебнат, отново пак ме дебнат искат да ме фанат, но неееее и тоя път!"
Ако ви е страх от мечки не ходете в гората :finger:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Следваща

Назад към Архив