screamBoy написа:... свободен...
Trip-tfk написа:Здравейте
Има ли желаещи в събота да огледаме терена?
Аз не съм от София и досега не съм карал на Витоша , а на 30-ти немога да тръгна без да знам трасето
ramam написа:Ето какво намерихме в събота:
Локви, кал, предимно около язовира.
След това до Чуйпетлово си беше кеф
после баира си е добър но в гората след Чуйпетлово имаше кал с паднали клони и при това мисля, че ще си остане доста е на сянка - е побутахме на места след като се излезе на Ярлово вече беше супер ама явно е валяло докато сме били на Чуйпетлово та обикновенните локви по пътя бяха огромни но за щастие с улегнало не много кално дъно та през тях и целите мокри.
От Железница надолу калта си ставаше много и на места въртене на лека предавка беше много необходима.
Около Сименово отново локви като езера и кал до ушитеа представи си преди Бояна вече карахме като хората и кал много малко имаше - никаква идея какъв е бил дъжда в събота.
Беше супер. Засекохме километража и наистина излезе 100км не е имало грешка значи
klmn написа:Е ако това е най-опасния участък..
боби написа:Колкото до Бистрица аз цесто карам там даже последно беше преди 1/2 седмици така че ако ми кажете къде точно мина трасето там бих могъл да ви кажа каква е обстановката пък ако не съм бил там,от където минава пътя нищо не ми пречи да се кача до горе,да огледам къде какво и как е пътя и да ви кажа
jivkonik написа:В участъка от Железница до Бояна се кара по "Обиколната пътека" - пенсионерско, широко почти равно. Проблемите там са 1-2 кални участъка, много зверски счупените на места мостчета от мотокросаджии(там трябва да се пренасят колелата на места) и стръмните серпентини точно преди Симеоново.
MartinBG написа:jivkonik написа:В участъка от Железница до Бояна се кара по "Обиколната пътека" - пенсионерско, широко почти равно. Проблемите там са 1-2 кални участъка, много зверски счупените на места мостчета от мотокросаджии(там трябва да се пренасят колелата на места) и стръмните серпентини точно преди Симеоново.
По тази алея трябва да се кара с повишено внимание, защото е туристическа! Там ние сме натрапниците, а туристите са с предимство във всяко отношение. В почивните дни има много хора - възрастни, деца, кучета - а пътеката на места е доста тясна.
Това го пиша за хората, които не са карали по маршрута и най-вече за по-надъханите младежи, които често се имат за нещо повече от другите по тези пътеки
Тази събота аз и още няколко души ще направим обиколката. Начало - 6:30 на бул. България с/у Била. Няма да караме бързо - за около 11-13 часа смятаме да го минем маршрута. Който иска може да се присъедини към нас.
jivkonik написа:Тази събота аз и още няколко души ще направим обиколката. Начало - 6:30 на бул. България с/у Била. Няма да караме бързо - за около 11-13 часа смятаме да го минем маршрута. Който иска може да се присъедини към нас.
Reactor написа:Ами аз пак съм на работа.......![]()
Явно на 30-ти ще се справям в движение.Успех и весело каране..
HepBeH_XaMcTep написа:Reactor написа:Ами аз пак съм на работа.......![]()
Явно на 30-ти ще се справям в движение.Успех и весело каране..
Няма да ти е тегаво
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта